در زمان باقی مانده ...
-
سلام
من فقط زیست دهم و یازدهم و شیمی دهم و یه کوچولو دوازدهم و فیزیک یازدهم رو خوندم عمومیا رو زیاد پیش نبردم
اگر در زمان باقی مانده بتونم شیمی یازدهم وفیزیک دوازدهم رو بخونم و عمومیا رو هم مسلط بشم میتونم
پرستاری یا شیمی قبول بشم ؟ در درجه ی اول پرستاری در درجه ی دوم شیمی چون به شیمی علاقه دارم و ولی پرستاری بازار کار بهتری داره
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیره -
سلام
من فقط زیست دهم و یازدهم و شیمی دهم و یه کوچولو دوازدهم و فیزیک یازدهم رو خوندم عمومیا رو زیاد پیش نبردم
اگر در زمان باقی مانده بتونم شیمی یازدهم وفیزیک دوازدهم رو بخونم و عمومیا رو هم مسلط بشم میتونم
پرستاری یا شیمی قبول بشم ؟ در درجه ی اول پرستاری در درجه ی دوم شیمی چون به شیمی علاقه دارم و ولی پرستاری بازار کار بهتری داره
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیرهمحدثه شعبانی سلام دوست عزیزم
من خودم هم دوازدهمی هستم و رشته ریاضی
انقدری تجربه ندارم
ولی دوتا حرف باهات میزنم
یک اینکه اگه بخونی شاید بشه احتمالش هست ولی اگه نخونی مطمعن باش نمیشه پس بخون
و با انگیزه بخون این یک ماه رو با جون و دل باور کن میشه فقط کافیه بخوای
و در ثانی امسال ظرفیت ها خیلی بالاست چرا پرستاری قبول نشی؟ مشاور من که میگفت پرستاری واقعا میشه به دلیل این ظرفیت های بالا شما هم اگه بخونی 50 هزار هم که بشی پرستاری قبولی. و چه بسا کمتر میشی
با این ظرفیت های بالا امسال یه سال خیلی استثنایی مخصوصا برای پزشکی و پرستاری و فرهنگیان
معلوم نیست سال دیگه چی پیش بیاد پس از همین یک ماه حداکثر استفاده رو ببررفقای آلایی رو هم تگ کن که کمکت کنند
@دانش-آموزان-آلاء -
محدثه شعبانی سلام دوست عزیزم
من خودم هم دوازدهمی هستم و رشته ریاضی
انقدری تجربه ندارم
ولی دوتا حرف باهات میزنم
یک اینکه اگه بخونی شاید بشه احتمالش هست ولی اگه نخونی مطمعن باش نمیشه پس بخون
و با انگیزه بخون این یک ماه رو با جون و دل باور کن میشه فقط کافیه بخوای
و در ثانی امسال ظرفیت ها خیلی بالاست چرا پرستاری قبول نشی؟ مشاور من که میگفت پرستاری واقعا میشه به دلیل این ظرفیت های بالا شما هم اگه بخونی 50 هزار هم که بشی پرستاری قبولی. و چه بسا کمتر میشی
با این ظرفیت های بالا امسال یه سال خیلی استثنایی مخصوصا برای پزشکی و پرستاری و فرهنگیان
معلوم نیست سال دیگه چی پیش بیاد پس از همین یک ماه حداکثر استفاده رو ببررفقای آلایی رو هم تگ کن که کمکت کنند
@دانش-آموزان-آلاء@Fatemeh_Baghaee خیلی ممنون الان واقعا حالم بهتره خیلی استرس داشتم
-
-
سلام
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیرهمحدثه شعبانی سلام وقت شما بخیر من اینو میدونم که اگر همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید پرستاری رو میارید (بغیر از تهران) حالا میتونید از الان تا ۱۵ خرداد دیگه هر چی قراره بخونید، بخونید و از ۱۶ خرداد ازمون های سه روز یکبار رو شروع کنید ۶ کنکور نظام جدید رو بزنید که خیلی خیلی توصیه میشه...
-
محدثه شعبانی سلام وقت شما بخیر من اینو میدونم که اگر همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید پرستاری رو میارید (بغیر از تهران) حالا میتونید از الان تا ۱۵ خرداد دیگه هر چی قراره بخونید، بخونید و از ۱۶ خرداد ازمون های سه روز یکبار رو شروع کنید ۶ کنکور نظام جدید رو بزنید که خیلی خیلی توصیه میشه...
اسما نادری اخه مثلا وقتی من چیز زیادی نخوندم چجوری بیام از خودم آزمون بگیرم ... من الان تمرکزم رو گذاشتم رو اینکه مثلا اگر سی درصد مطالب رو خوندم اینو برسونم به پنجاه شصت درصد این اشتباه ؟
-
سلام
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیرهمحدثه شعبانی دنبال چی ایی بگیم نمیشه بشینی تو خونه نخونی گریه کنی؟ من روزی دو هزار بار چنین فکری میاد ک چکار کنم بشین هر چی توان داری بزار بعد بگی من 100 درصد خودمو گذاشتم دگ تهش این شد حالا چ جواب بده یا نده این فکرا رو سی روز بنداز دور
-
محدثه شعبانی دنبال چی ایی بگیم نمیشه بشینی تو خونه نخونی گریه کنی؟ من روزی دو هزار بار چنین فکری میاد ک چکار کنم بشین هر چی توان داری بزار بعد بگی من 100 درصد خودمو گذاشتم دگ تهش این شد حالا چ جواب بده یا نده این فکرا رو سی روز بنداز دور
dani danii
من همینجوریشم گریه میکنم فقط استرس داشتم حس کردم با صحبت کردن کم میشه که شد
مرسی از راهنماییت تلاش خودمو میکنم -
سلام
من خیلی وقته شروع کردم بخونم منتها مشکلم اینه کندم ... انگار هر چی میخونم درس پیش نمیرهمحدثه شعبانی سلام کندیتون بخاطر وسواس تو خوندن و شاید هم خیال پردازین بیشتر دانش اموز این مشکل دارن اگه منظورتون تو 34 روزه خوب می تونید عمومیا رو حتی سه دور هم بزنید ولی فیزیک دوازدهم خیلی سنگینه اگه تونستین فقط فصل سه رو بخونید زیست و شیمی ها رو هم کتاب بخونیو بعد تست ههای هر ازمونی که شرکت دارین رو حل کنید برا عمومی ها هم همین طور سعی کن وسواس بزاریکنار و حالت جمع بندی بخونی اگه زیست شیمی مشکل داشتی یا بگذر یافیلم ببین به هر حال خودت خودتو بهتر میشناسی یهبرنامه خوب بچین شیمی رو هم اگه وقت کتاب نداشتی فیلم هست تو الا که شیمی هارو زود جمع کنه برید سراغش موفق باشی
-
اسما نادری اخه مثلا وقتی من چیز زیادی نخوندم چجوری بیام از خودم آزمون بگیرم ... من الان تمرکزم رو گذاشتم رو اینکه مثلا اگر سی درصد مطالب رو خوندم اینو برسونم به پنجاه شصت درصد این اشتباه ؟
محدثه شعبانی تا ۱۵ خرداد بخونید بعد کنکور بزنید چون خیلی تاثیر داره رتبه ای که الان دارین و نصف میکنه ،
اما بازم هر چی خودتون صلاح میدونید... -
محدثه شعبانی تا ۱۵ خرداد بخونید بعد کنکور بزنید چون خیلی تاثیر داره رتبه ای که الان دارین و نصف میکنه ،
اما بازم هر چی خودتون صلاح میدونید... -
محدثه شعبانی سلام کندیتون بخاطر وسواس تو خوندن و شاید هم خیال پردازین بیشتر دانش اموز این مشکل دارن اگه منظورتون تو 34 روزه خوب می تونید عمومیا رو حتی سه دور هم بزنید ولی فیزیک دوازدهم خیلی سنگینه اگه تونستین فقط فصل سه رو بخونید زیست و شیمی ها رو هم کتاب بخونیو بعد تست ههای هر ازمونی که شرکت دارین رو حل کنید برا عمومی ها هم همین طور سعی کن وسواس بزاریکنار و حالت جمع بندی بخونی اگه زیست شیمی مشکل داشتی یا بگذر یافیلم ببین به هر حال خودت خودتو بهتر میشناسی یهبرنامه خوب بچین شیمی رو هم اگه وقت کتاب نداشتی فیلم هست تو الا که شیمی هارو زود جمع کنه برید سراغش موفق باشی
Moon1 فکر کنم دلیل کندیم همین باشه به عنوان مثال واسه فارسی من درس به درس شروع کردم بخونم که الان پشیمونم ولی نمیتونم خیلی جلوی این وسواسم رو بگیرم
-
Moon1 فکر کنم دلیل کندیم همین باشه به عنوان مثال واسه فارسی من درس به درس شروع کردم بخونم که الان پشیمونم ولی نمیتونم خیلی جلوی این وسواسم رو بگیرم
محدثه شعبانی چرا میشه امیدت ا دس نده ولی باید بدونی هر درسی چه روشی داره برا خوندن موقع تست نمی خواد گیر کنی رو یه مبحث یا موقع خوندن مباحث ساده بخون تست که بزنی کم کم یاد میگیری زیاد وای نسا رو یه مسئله کتاب کمک اموزشیت هم مهمن
-
محدثه شعبانی چرا میشه امیدت ا دس نده ولی باید بدونی هر درسی چه روشی داره برا خوندن موقع تست نمی خواد گیر کنی رو یه مبحث یا موقع خوندن مباحث ساده بخون تست که بزنی کم کم یاد میگیری زیاد وای نسا رو یه مسئله کتاب کمک اموزشیت هم مهمن
Moon1 ممنون از راهنماییت