سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
در زمان باقی مانده ...
-
محدثه شعبانی سلام وقت شما بخیر من اینو میدونم که اگر همه ی درس ها رو ۴۰ درصد بزنید پرستاری رو میارید (بغیر از تهران) حالا میتونید از الان تا ۱۵ خرداد دیگه هر چی قراره بخونید، بخونید و از ۱۶ خرداد ازمون های سه روز یکبار رو شروع کنید ۶ کنکور نظام جدید رو بزنید که خیلی خیلی توصیه میشه...
-
اسما نادری اخه مثلا وقتی من چیز زیادی نخوندم چجوری بیام از خودم آزمون بگیرم ... من الان تمرکزم رو گذاشتم رو اینکه مثلا اگر سی درصد مطالب رو خوندم اینو برسونم به پنجاه شصت درصد این اشتباه ؟
-
محدثه شعبانی دنبال چی ایی بگیم نمیشه بشینی تو خونه نخونی گریه کنی؟ من روزی دو هزار بار چنین فکری میاد ک چکار کنم بشین هر چی توان داری بزار بعد بگی من 100 درصد خودمو گذاشتم دگ تهش این شد حالا چ جواب بده یا نده این فکرا رو سی روز بنداز دور
-
dani danii من همینجوریشم گریه میکنم فقط استرس داشتم حس کردم با صحبت کردن کم میشه که شد
مرسی از راهنماییت تلاش خودمو میکنم -
محدثه شعبانی سلام کندیتون بخاطر وسواس تو خوندن و شاید هم خیال پردازین بیشتر دانش اموز این مشکل دارن اگه منظورتون تو 34 روزه خوب می تونید عمومیا رو حتی سه دور هم بزنید ولی فیزیک دوازدهم خیلی سنگینه اگه تونستین فقط فصل سه رو بخونید زیست و شیمی ها رو هم کتاب بخونیو بعد تست ههای هر ازمونی که شرکت دارین رو حل کنید برا عمومی ها هم همین طور سعی کن وسواس بزاریکنار و حالت جمع بندی بخونی اگه زیست شیمی مشکل داشتی یا بگذر یافیلم ببین به هر حال خودت خودتو بهتر میشناسی یهبرنامه خوب بچین شیمی رو هم اگه وقت کتاب نداشتی فیلم هست تو الا که شیمی هارو زود جمع کنه برید سراغش موفق باشی
-
محدثه شعبانی تا ۱۵ خرداد بخونید بعد کنکور بزنید چون خیلی تاثیر داره رتبه ای که الان دارین و نصف میکنه ،
اما بازم هر چی خودتون صلاح میدونید... -
-
Moon1 فکر کنم دلیل کندیم همین باشه به عنوان مثال واسه فارسی من درس به درس شروع کردم بخونم که الان پشیمونم ولی نمیتونم خیلی جلوی این وسواسم رو بگیرم
-
محدثه شعبانی چرا میشه امیدت ا دس نده ولی باید بدونی هر درسی چه روشی داره برا خوندن موقع تست نمی خواد گیر کنی رو یه مبحث یا موقع خوندن مباحث ساده بخون تست که بزنی کم کم یاد میگیری زیاد وای نسا رو یه مسئله کتاب کمک اموزشیت هم مهمن
-
Moon1 ممنون از راهنماییت