هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگه در برابر مشکلات و اتفاقایی که براتون میوفته
یه هوم بگیم و اصن به کتفمون نگیریمتون
میشم آدم خوبه
ولی وای از وقتی که واستون ارزش قایل شیم وقت بزاریم براتون
دوست داشتنو نشونتون بدیم و صلاحتونو بخوایم
اون وقت
ته تهش
با همه بی شعوریایی که در حقت میشه
میشی آدم بده داستان -
اینجا یه رسمی داره
هرچی کمتر طرفو بشناسی کمتر اهمیت بهش بدی
کمتر سراغشو بگیری کمتر برات مهم باشه
با معرفت تره برات
همین که با یکی صمیمی بشی
با پوست موز عوضت میکنه
به راحتی آب خوردن
به کتفشم نیستی بعدش
لاقل یکاری نکنید آدم تهش بگه به جهنم همچی
فقط حیف وقتی که براش گذاشتم -
چخبر از امتحان فارسی؟
-
چخبر از امتحان فارسی؟
-
اگه یروز وجودم برا الا مفید بود و تونستم دینی که به گردنم داره رو ادا کنم برمیگردم...
در غیر این صورت حتی پی وی هارو هم چک نمیکنم
و اصلا نیستم اینجا
خدانگهدار همتون
براتون آرزوی موفقیت و خوشحالیو دارم -
سلام دوستان . دنبال تحلیل ویدیویی ازمون های جامع سنجش میگردم . کسی میتونه معرفی کنه ؟ ممنون
شهیده sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام دوستان . دنبال تحلیل ویدیویی ازمون های جامع سنجش میگردم . کسی میتونه معرفی کنه ؟ ممنون
-
صبح داشتم موهامو شونه می کردم و واسه آخرین بار وسایلم رو چک می کردم. که عازم امتحان ادبیات شم. هنوز تو آینه خیره بودم که یهو یه صدایی از پشت اومد: مییییووووو!
از توی همون آینه دیدم پشت پنجره اتاقم، یکی کلهشو دو متر در راستای هوریزنتال آورده سمت چپ، از نیمچه شکاف بین پرده و پنجرهی باز داره منو نگاه می کنه. گربه بود!
اول خواستم از همونجا بگم :« مجید برو پِی کارت، صبحانه نخوردم حوصله ندارم».
بعد یادم اومد همه خوابن. رفتم اون سمت اتاق نزدیکش. انتظار داشتم همینکه نزدیکش میشم بترسه و بره. واسه همین چیزی آماده نکرده بودم بگم بهش. ولی وایساده بود صاف صاف زل زده بود تو چشمای من. ایندفعه چون فاصلهمون نزدیک تر بود آروم و با ناز بیشتری گفت: مییوو!
گفتم: به قول شاعر :«چشم تو خواب میرود یا که تو ناز میکنی / نی به خدا که از دغل چشم فراز میکنی»
جوری سرش رو تکون داد که بگه فهمیدم چی گفتی. ولی بعید بدونم. گفتم حالا بچه خوبی باش همینجوری بشین تا برم گوشی رو بیارم یه عکسی فیلمی بگیرم. این دومی رو فهمید و منتظرم موند.
فیلمش رو ببینید، جذبه نگاهش از جذبه نگاه یار بیشتره!
golbe_Full HD 1080p_HIGH_FR30.mp4پ.ن۱: من خودم خیلی عاشق گربه هام. ولی اطرافم اکثراً همه سگ دوست دارن. تنها دلیلی که اومدم امروز اینجا نوشتم و با شما به اشتراک می ذارم اینه که تو ذهنم مونده بود یه بنده خدایی از بچه های آلا پروفایلش بالا تا پایین گربهگون بود! آقای @arthur-morgan. واسه ایشون نوشتم. البته الان عکس گربه هارو برداشتن. و همین باعث شد یه ساعت دنبال پروفایل عکس گربه بگردم و پیدا نکنم. البته آخر سر با مشقت فراوان پیدا شد
پ.ن۲: نکته این جاست که از این گربه ها شاید شما زیاد دیده باشید. آره می دونم. ولی ما تو شهر کوچیک که زندگی می کنیم برخلاف مردم شهرهای بزرگ، گربه هارو لوس بار نمیاریم! گربه های شهر ما آدم می بینن بال در میارن پرواز می کنن که فرار کنند از دستمون. پس همینکه تو شهر ما یه گربه جرئت داشته باشه بیشتر ۱۰ ثانیه روبروت وایسه خیلیه. باهات حرف بزنه و معاشرت کنه؟ این دیگه نادره! -
@m-hmt ان شالله چیزی برای ترسیدن نیست
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt ان شالله چیزی برای ترسیدن نیست
و خدا بزرگتر از ترسهای ماست :)))
-
@Felli خوووبه
-
من هیچ وقت نمیگم تکنولوژی بده
اما
اما این حجم پیشرفت تکنولوژی این حجم اطلاعات سرعت این حجم آی پی ها نرم افزارها و سخت افزارها ورود هوش مصنوعی هک و سیستم های متنوع
خیلی خوشایند نیستن
پیشرفت نمیگم بده
ولی زمینه هایی که ایجاد میکنه و مهمتراز همه بزرگ شدن دنیای تکنولوژی و خطراتش
همه هراس انگیزن
یه جورایی انگار جهان رسما میره سمت اینکه ادما رو تبدیل به ربات بکنه هرچند تا الان خیلی موفق بوده
ولی این پیشرفت ها در عین خرسندی دارن ترسناک هم میشن -
صبح داشتم موهامو شونه می کردم و واسه آخرین بار وسایلم رو چک می کردم. که عازم امتحان ادبیات شم. هنوز تو آینه خیره بودم که یهو یه صدایی از پشت اومد: مییییووووو!
از توی همون آینه دیدم پشت پنجره اتاقم، یکی کلهشو دو متر در راستای هوریزنتال آورده سمت چپ، از نیمچه شکاف بین پرده و پنجرهی باز داره منو نگاه می کنه. گربه بود!
اول خواستم از همونجا بگم :« مجید برو پِی کارت، صبحانه نخوردم حوصله ندارم».
بعد یادم اومد همه خوابن. رفتم اون سمت اتاق نزدیکش. انتظار داشتم همینکه نزدیکش میشم بترسه و بره. واسه همین چیزی آماده نکرده بودم بگم بهش. ولی وایساده بود صاف صاف زل زده بود تو چشمای من. ایندفعه چون فاصلهمون نزدیک تر بود آروم و با ناز بیشتری گفت: مییوو!
گفتم: به قول شاعر :«چشم تو خواب میرود یا که تو ناز میکنی / نی به خدا که از دغل چشم فراز میکنی»
جوری سرش رو تکون داد که بگه فهمیدم چی گفتی. ولی بعید بدونم. گفتم حالا بچه خوبی باش همینجوری بشین تا برم گوشی رو بیارم یه عکسی فیلمی بگیرم. این دومی رو فهمید و منتظرم موند.
فیلمش رو ببینید، جذبه نگاهش از جذبه نگاه یار بیشتره!
golbe_Full HD 1080p_HIGH_FR30.mp4پ.ن۱: من خودم خیلی عاشق گربه هام. ولی اطرافم اکثراً همه سگ دوست دارن. تنها دلیلی که اومدم امروز اینجا نوشتم و با شما به اشتراک می ذارم اینه که تو ذهنم مونده بود یه بنده خدایی از بچه های آلا پروفایلش بالا تا پایین گربهگون بود! آقای @arthur-morgan. واسه ایشون نوشتم. البته الان عکس گربه هارو برداشتن. و همین باعث شد یه ساعت دنبال پروفایل عکس گربه بگردم و پیدا نکنم. البته آخر سر با مشقت فراوان پیدا شد
پ.ن۲: نکته این جاست که از این گربه ها شاید شما زیاد دیده باشید. آره می دونم. ولی ما تو شهر کوچیک که زندگی می کنیم برخلاف مردم شهرهای بزرگ، گربه هارو لوس بار نمیاریم! گربه های شهر ما آدم می بینن بال در میارن پرواز می کنن که فرار کنند از دستمون. پس همینکه تو شهر ما یه گربه جرئت داشته باشه بیشتر ۱۰ ثانیه روبروت وایسه خیلیه. باهات حرف بزنه و معاشرت کنه؟ این دیگه نادره!@Amin-Forouzan
گربه های ما خیییلی لوسن حتی جلوی سگا
چنان ناز دارن که ادم میمونه
چندوقت پیش توری خونه باز بود از اون توری کشویی ها بعد دیدیم ایییی گربه اومده تو خونه داره میره سمت تلوزیون
یکی دیگه بود میومد میچسبید به توری سیاه سیاه بود هرچی ردش میکردیم باز میومد -
واقعا گاهی ندونستن خیلی بهتراز دونستنه
ولی حیف که الان میدونم
خب چه میشه کرد
خدا خودش بخیر بکنه