بیا یه قول مردونه بده
️
-
Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
@F-Seif-0
چت رو هم باز کردم! -
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
-
@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
Michael Vey حق حق حق
-
قول میدم به حرف یه سری حیون صفتا که الان دم کنکور دارن میگن نرو کنکور نده بریم دانشگا ازاد زبان بدون کنکورو گوش ندمممممممممممممممممممممممممممم :))
قول میدم تا سه هفته دیگه به اون چیزی که الان تو ذهنمه برسم
دعا کنید این چیزی که تو ذهنمه بشه {درمورد کنکور نی} :)))))) -
سلام سلام
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0
قول می دم دیگه به بعدش که چی می شه فکر نکنم
قول می دم اینقدر گذشته رو نکوبم تو سر خودم
قول می دم استرس کمتری به روح و بدن خودم منتقل کنم.
قول می دم که این سه هفته پایبند باشم
قول می دم که نزارم حرف و رفتار کسی روم تاثیر بزاره
قول می دم که به قولام عمل کنم
مرسی از تاپیک -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 من هیچ قولی نمیدم
چون نمیتونم بهش عمل کنم عصبی میشم -
خودم استارتشو میزنم
قول میدم از فردا تا اخر هفته
هرروز ۱۲ونیم ساعت مطالعه داشته باشم
تستام متغیرن چون بعضی روزا بیشتر مرور دارم
۲۱خرداد ۴۰۱@F-Seif-0 در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
خودم استارتشو میزنم
۲۱خرداد ۴۰۱امروز قولمو شکستم
-
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمخببب
منم قول میدم دیگ اینجا نیام تا کنکور
قول میدم ساعت مطالعم برگردونم به قبل
قول میدم این 3هفته نزارم چیزی یا کسی ذهنم درگیر کنه
موفق باشین -
@F-Seif-0 در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
خودم استارتشو میزنم
۲۱خرداد ۴۰۱امروز قولمو شکستم
@F-Seif-0
به نظرم اگر کنکوری هستین ، شاید بهتر باشه یه مدت فروم رو ترک کنین و به درساتون برسین ؛ فروم خیلی وقت و انرژی ازتون می گیره، به زندگی حقیقیتون برسین.
کمالگرایی نکنید ولی تنبل هم نباشید ؛ تا میتونید تلاش کنید ، نتیجه هرچی باشه ، خوبه!
براتون آرزوی موفقیت دارم -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0
امروز فهمیدم همه بهم پشت کردن اونایی که مثل داداشم بودن
مجبور شدم از کتابخونه ای که با بدبختی درست کردم بیام بیرون
می تونستم الان زانوی غم بغل بگیرمولی قول میدم خونه جوری بخونم که همشون به اعلام نتایج به پام بیوفتند
-
این ازمونو که خراب کردم ...ازمون بعد 6500 به بالا میزنم
-
خودم استارتشو میزنم
۲۱خرداد ۴۰۱@F-Seif-0 https://forum.alaatv.com/topic/53108/نتایج-اولیه-کنکور-آلایی-ها/106?_=1660749185528
سلام
فقط خواستم ازت تشکر کنم...
مرسی که این مدت پای قولات موندی و برای رسیدن به هدفت جنگیدی:)
مرسی که برای رسیدن به این رتبه کلی تلاش کردی و سختی کشیدی ولی هرجور ک میشد انجامش دادی و الان با حال خوب خودت، حال ما رو هم رو به راه می کنی:) -
@F-Seif-0 https://forum.alaatv.com/topic/53108/نتایج-اولیه-کنکور-آلایی-ها/106?_=1660749185528
سلام
فقط خواستم ازت تشکر کنم...
مرسی که این مدت پای قولات موندی و برای رسیدن به هدفت جنگیدی:)
مرسی که برای رسیدن به این رتبه کلی تلاش کردی و سختی کشیدی ولی هرجور ک میشد انجامش دادی و الان با حال خوب خودت، حال ما رو هم رو به راه می کنی:)