تست گزینه ۲
-
سلام دوستان کسی میتونه سوال ۱۱۱ رو توضیح بده؟۱
-
سلام دوستان کسی میتونه سوال ۱۱۱ رو توضیح بده؟۱
Man Naffass
گزینه 4عه ؟ -
Man Naffass
گزینه 4عه ؟@soniaaa خیر گزینه ۱
-
@soniaaa خیر گزینه ۱
Man Naffass
اها اره تو جمعش اشتباه کردم
درسته یک میشه -
-
@soniaaa خیر گزینه ۱
-
ببخشید چرا اینا رو ساده نکردین؟کلا نمیتونیم ساده کنیم؟
شما ساده نکردین ب دو جواب رسیدین
من ب یه جواب رسیدم چون ساده کردم
چرا اینجوری شد؟! -
چرا اینجوری شد؟!@soniaaa در تست گزینه ۲ گفته است:
چرا اینجوری شد؟!سلام وقتی یک ریشه رو از طرفین خط میزنی باید اونو مساوی صفر بذاری تو الان میای ایکس هارو خط میزنی خب اوکی اما اگر ایکس مساوی با صفر باشه مگه دو طرف نمیشن صفر؟؟ چرا میشن پس هر موقع ریشه ای از صورت رو خط میزنیم باید اون ریشه رو هم جداگانه بنویسیم اما اگر ریشه ای از مخرج رو خط بزنیم نیاز نیست چون اون ریشه اگر هم فرض کنیم جواب معادله بودن چون داخل مخرج هست در نتیجه تعریف نشده میشه
-
@soniaaa در تست گزینه ۲ گفته است:
چرا اینجوری شد؟!سلام وقتی یک ریشه رو از طرفین خط میزنی باید اونو مساوی صفر بذاری تو الان میای ایکس هارو خط میزنی خب اوکی اما اگر ایکس مساوی با صفر باشه مگه دو طرف نمیشن صفر؟؟ چرا میشن پس هر موقع ریشه ای از صورت رو خط میزنیم باید اون ریشه رو هم جداگانه بنویسیم اما اگر ریشه ای از مخرج رو خط بزنیم نیاز نیست چون اون ریشه اگر هم فرض کنیم جواب معادله بودن چون داخل مخرج هست در نتیجه تعریف نشده میشه
Mr Unknown XD
آها خیلی ممنونم لطف کردین
گرفتم چیشد -
Mr Unknown XD
بعد تو قسمت دومش ساده کردم چرا ایکس مساوی صفر رو نمیزاریم تو ریشه ها؟! -
Mr Unknown XD
بعد تو قسمت دومش ساده کردم چرا ایکس مساوی صفر رو نمیزاریم تو ریشه ها؟!@soniaaa شما چه بذاری و چه نذاری در مجموع جواب اثری نداره ، ولی باید بذاری ، الان برای کاملتر فهمیدنش یک سوال میدم
-
Mr Unknown XD
بعد تو قسمت دومش ساده کردم چرا ایکس مساوی صفر رو نمیزاریم تو ریشه ها؟!@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین) -
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)Mr Unknown XD
چشم الان حل کنم میفرستم -
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)Mr Unknown XD سلام 5πبر دو
-
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)Mr Unknown XD
ببخشی ولی نتونستم حل کنم -
Mr Unknown XD سلام 5πبر دو
Amir Karamouzian در تست گزینه ۲ گفته است:
Mr Unknown XD سلام 5πبر دو
سلام من گفتم جواب های معادله شما چطوری جواب رو عدد در آوردین؟
-
Mr Unknown XD
ببخشی ولی نتونستم حل کنم@soniaaa اشکال نداره الان مینویسم
-
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)Mr Unknown XD در تست گزینه ۲ گفته است:
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)درست حل کردم؟
-
Mr Unknown XD
ببخشی ولی نتونستم حل کنم@soniaaa
اولش اون بخش مشترک با سوال خط زدن ریشه هارو یک کم مختصر توضیح دادم ، سعی کردم داخل مثال کاملش کنم ،، سمت راستی صفحه اوله سمت چپی صفحه دوم ،
اون بخشی که به معادله s+c=1 میرسه فکر نکنین مال رشته ما هست فقط ( من فرمولشو مستقیما نوشتم ولی شما فکر کنم نمیخونین این فرمولو) شما باید به توان دو برسونین و چک کنین ببینید درست هست یا نه ولی خب فرمول کاربردی هستش یک بار ببینین امکان فراموش کردنش کم هست ،، اگر جاییشو نفهمیدین بگین بیشتر توضیح بدمش -
Mr Unknown XD در تست گزینه ۲ گفته است:
@soniaaa
این هم همون بخشه دقتی این سوال رو داره حل کنین اگر دوست داشتین بفرستین یا بگین بفرستم ، ( میدونم میدونین، اولش باید با اتحاد ها یک کوچولو بازی کنین)درست حل کردم؟
Farhan Honar هلو،، نه منم دفعه قبلی همین سوتی تورو دادم الان داشتم مینوشتم به اشتباهم پی بردم
ببین اونجایی که یک منهای سینوس کسینوس رو خط زدیش اونجا اون طرفو چرا نوشتی ۰ وقتی خط میزنی اون طرف ۱ هست