هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
باز مثل مدرسه روزمرگی نیست -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
پس همدردیم
اعصاب خردکنه کاراشونم
عوضش من اینو از خونه موندن بیشتر دوس دارم. تو روحیه آدم تاثیر بهتری داره البته اگه جو رقابتی سالم باشه.. -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
۱۰ روز دیگه مدرسمون میخواد کلاس تابستونی بزاره دوشنبه ها و چهارشنبه ها -
کام آننن
همین طوری ادامه بده اوکی؟ -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
بدبختی من اینه که مدرسمون تابستون باز میشه️
آره دیدم اونارو اکثرشو مشاوره اینا خوبه شکرخدا فقط باید درسرو بخونم -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
همینکه میشه بدون مدرسه ۳ ماه واسه کنکور خوند خیلی خوبههه راستی اگر دوست داشتی مشاوره های آلاروهم ببین -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
🥰
مدرسه ندارم ولییی کنکورر️
ولیی خوبه بازم -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
خداروشکر
حستو قشنگ درک میکنم همینکه میدونی دیگه مدرسه نداری خودش خیلی خوبههه -
Mehrsa 14replied to Gharibe Gomnam on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
واییی دادم رفففآزادیییی موقت=مرخصی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to ایلین حیدرزهی on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
ما هنوز موندیممممم
ما رو دور نندازیدددد -
Gharibe Gomnamreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
آیلین من فکرمیکردم امسال کنکور داری -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
عهههه
ببین کی اینجاست -
Gharibe Gomnamreplied to Mehrsa 14 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14
اره حتمااا
توهم دیگه امروز اخریشه -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang خواهش میکنم قابل شمارو نداشت
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi آفرین بهت
فقط حواست باشه مغرور نشی که من بلدمو تست اینا نمیخواد زیاد بزنم
عین چی بشین فقط تست بزن
اشتباه من یازدهم همین بود متنو که میخوندم آزمون ۷۰ اینا میزدم میگفتم بسه دیگه چرا تست باید تمرین کنم آخه
غافل از این که تسته که باعث میشه یادت نره مطالب -
AmirBarsamreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی سلام خوب هستید؟
ولی من هنوز امید دارمتا حالا آخرین امتحانمو ندادم -
بهشت!((:
-
maryam111
احساس میکنم دلم برات تنگ شده🫂 -
جدی جدی کنکوری شدیم🪄
@امیرمسعود-جعفری
@دختر-بهار
باقی ببخشید منشن نکردم):
@یازدهم -
خانوم لوبیاreplied to ایلین حیدرزهی on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی
همچنین عزیزم:)🥺
پست 629963 از 1000113