تدریس زبان فارسی
-
بچها من اینجا زبان فارسی رو شروع میکنم با درس یکش به گفتن بهتون اون قسمت هاش که نیاز به تدریس و گفتن دارن هرکی دوست داره همراهیمون کنه امروز از درس اول شروع میکنم قواعد ترکیب همراه با این گفته های من متن کتاب رو هم بخونید تا بتونید زبان فارسی رو بزنید
-
درس اول =قواعد ترکیب
قواعد ینی قاعده .ینی قانون وترکیب
تعریف زبان =نظامی از نشانه هاست که کار اصلی ان ایجاد ارتباط است (نظام نشانه ها و ایجار ارتباط کلمات کلیدی هستند )
زبان چگونه ساخته میشود ؟از واحد های کوچکتری بنامهای _
واج . تکواژ. وازه . گروه . جمله .جمله ی مستقل (به ترتیب حفظ شوند 6تا هستن )
زبان درحقیقت تلاش ذهن است برای ایجاد ارتباط این را زبان شناس ها میگویند 2نوع زبان داریم 1-اوایی 2ائمایی ....اوایی ینی سخن ائمایی ینی اشاره
واج کوچکترین عضو گروه است و جمله ی مستقل بزرگترین عضو خانواده
اگر پرسیده شود بعد از واژه کوچکترین عضو خانواده یاواحد های زبان کدام است/؟میشود گروه
اگر پرسیده شود قبل از جمله بزرگترین عضو واحد های زبانی کدام است؟میشود گروهکار قواعد ترکیب چیست ؟ساخت درست و منطقی واحدهای زبانی است
-
5تا قواعد ترکیب داریم (و هم نمک)
و ینی قواعد واجی
هم ینی قواعد همنشینی
ن ینی قواعد نحوی
م ینی قواعد معنایی
ک ینی قواعد کاربردی
رمز گردانی قاعده ها هستش (و هم نمک ) خوب یادتون نگهش دارید -
اولش با قواعد واجی شروع میکنیم =قواعد واجی همون طور که از اسمش معلومه با واج سرو کار داره
قواعدی هستند که تشخیص میدهند چه واج هایی کنار هم قراربگیرند و کلمه ی درست بسازند
کارخانه ی قواعد واجی 2محصول دارد 1 تکواژ2 واژه
**5قانون در قواعد واجی وجود دارد **دقت دقت دقت
اولین قانون ..تکواژها یا واژه ها باید از الگوهای سه گانه طبعیت کنند (هجا ینی بخش )
الگوهای سه گانه ی هجایی عبارتند از
1-صامت +مصوت -مثال با -بی -بو
2-صامت +مصوت +صامت -مثال در -گل - بال - بیل- پول
3-صامت +مصوت +2صامت -مثال برد -باخت -بیخت-سوختصامت ها همون حروف الفبا ها هستن
مصوت ها ا ای او و مصوت های کوتاه هم حرکه ها هستن
نکته همزه جزو صامتها به حساب می اید -
بچها اگه 6 نفر راضی بودن ادمه میدم به گفتن بقیش اگه هم نه که دیگه بیخیالش میشم
-
-
-
22ستاره در تدریس زبان فارسی گفته است:
@dr-sobhan در تدریس زبان فارسی گفته است:
این چیه الان ؟
دانش آموزا رو تگ کردم گوش زدش بره براشون و بتونن بیان ببینن و استفاده کنن
-
22ستاره در تدریس زبان فارسی گفته است:
@dr-sobhan در تدریس زبان فارسی گفته است:
این چیه الان ؟
دانش آموزا رو تگ کردم گوش زدش بره براشون و بتونن بیان ببینن و استفاده کنن
@dr-sobhan اهان ممنونم از لطفتون با این چیزا هنوز اشنایی پیدا نکردم تگ کردنو اینا منظورمه
ممنونم ازتون -
فک کنم کسی حوصله زبان فارسی نداره پس هر وقت حوصلتون رسید و تعداد به شش نفر رسید ادامه میدم به گفته هام
-
فک کنم کسی حوصله زبان فارسی نداره پس هر وقت حوصلتون رسید و تعداد به شش نفر رسید ادامه میدم به گفته هام
22ستاره ستاره جونم منم هستم هروقت شروع کنی سراپا گوشم
-
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کن -
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کن@meysam_bahrami در تدریس زبان فارسی گفته است:
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کنبلد نیستم تگ کنم ولی تا قواعد واجی پایین گفتم بقیشم شب میام میگم
-
@meysam_bahrami در تدریس زبان فارسی گفته است:
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کنبلد نیستم تگ کنم ولی تا قواعد واجی پایین گفتم بقیشم شب میام میگم
باشه
خودمون پیگیری میکنیم -
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کن@meysam_bahrami در تدریس زبان فارسی گفته است:
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کنیکی از دوستام یادم داد تگ کردنو باشه تگ میکنم
-
@meysam_bahrami در تدریس زبان فارسی گفته است:
22ستاره
فکره خوبیه
شروع کردی منم تگ کنیکی از دوستام یادم داد تگ کردنو باشه تگ میکنم
-
@بچها فقط یک خواهش دارم ازتون تو این تاپیک سوالاتتون و اشکالاتتون رو بپرسین و باهم تبادل نظر بکنید و تست میزارم حل بکنیم ولی یه تاپیک میزنم فقط برا تدریس و خوندن نکاتو مطالب هیچی توش نگید تا بچها راحت دسترسی داشته باشن به کل نکات درسهایی روهم میگم که نیاز به توضیح و گفتن دارن مثل درس اول و درس دومشو تکواژو واژه و اینا این نکات رو بخونید و همراه با کتاب مدرسه تست هم که اینجا میزنیم روزانه فقط یه بار شنبه ها که تا قبل عیدم تموم میکنیم زبان فارسی رو اگه این کارو بکنید درصد خوبی میگیرید تو زبان فارسیتون درضمن کل تمرینات کتاب هم که خود ازمایی ها میشن رو براتون حل میکنم
-
-
بچها تدریس رو کردم یه ساعت دیگه تقریبا میام تمومش میکننم تا ناقص نباشه ایشالله که بدردتون بخوره خستم شد بس که تایپ کردم
-
بچها تدریس رو کردم یه ساعت دیگه تقریبا میام تمومش میکننم تا ناقص نباشه ایشالله که بدردتون بخوره خستم شد بس که تایپ کردم
22ستاره دستت درد نکنه
یه دنیـــــــــــــــــــــــــا ممنون بابت محبتت