هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-hmt حالا خیلیم دورنیست
توام بیا بگو ما ذوق مرگ شیم🥲
عروسیت راستی چندمه؟
میخوام بیام عروسیت🥲
آدرس تالارم بفرست
بابت دعوتم ازت ممنونم -
به نام خدا سلام
فرزام هستم
از alaatv.com
اینجا
آلاخونه است.
حال من چطوره؟ عالی
حال شما چطوره؟؟ -
به نام خدا سلام
فرزام هستم
از alaatv.com
اینجا
آلاخونه است.
حال من چطوره؟ عالی
حال شما چطوره؟؟ -
@roghayeh-eftekhari عزیزممم
۴ مرداد
دقیقا یه ماه دیگه
تالار کاخ کرمان
خوشال میشمتشریف بیارین
ولی فقط یکی از دوستامو دعوت کردم واقعنیو که اونم دعوتش نکنم کشته میشم ZDM -
@roghayeh-eftekhari عزیزممم
۴ مرداد
دقیقا یه ماه دیگه
تالار کاخ کرمان
خوشال میشمتشریف بیارین
ولی فقط یکی از دوستامو دعوت کردم واقعنیو که اونم دعوتش نکنم کشته میشم ZDM -
کارت ورود به جلسه کنکور سراسری از ۵ تیر منتشر میشود
کریمیان، مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور:
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی سال ۱۴۰۱ از ۵ تا ۷ تیر بر روی سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
لازم است داوطلبان به درگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و با وارد کردن شماره سريال كارت اعتباری ثبت نام (۱۲ رقمی) و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و كدپيگيری ثبتنام (۱۶ رقمی) و نام و نام خانوادگی، كدملی و سريال شماره شناسنامه، كارت شركت در آزمون را چاپ کنند. /باشگاه خبرنگاران
@konkor1shoo
🟧 www.1shoo.ir -
@m-hmt هعی
مبارک باشه به پای هم شاد باشید
این خوشحال میشم این معنی رو داشت
بگو نه بگی آره خودت میدونی
نه آقا حالا گذشته از شوخی مرسی
ها بله بله صحیح -
این پست پاک شده!
-
مجتبی ازاد سلام خوبین
شما میدونین برای اینکه فتوشاپ باگ نداشته باشه برای رم ۸ و اینتل i7 و فکررر کنم نسل ۳ چه نسخه ای بهتره نصب کنیم؟@m-hmt باگ نداشته باشه خب طبیعتا نسخه جدیدش ولی اگر منظورتون اینکه در هنگام کار به اصطلاح گلوگاه ایجاد نکنه . که باید بگم از هم نسخه بروزش کار رو اوکی میکنه . رم 8 دارین و cpu هم خوبه بد نیست . فقط اگر از روی دوره دارین تماشا میکنید ببینید استاد چه نسخه ای داره همونو نصب کنید . موفق باشید
-
Farideh Khangah یکم اب گلاب بخور رفیق
@m-hmt اب گلاب؟
باش -
خیلی میری تو مخ جدیدا وحشی میشی میپری به من بدجوری خوردم ازت منی که یه عمری تو اوج پریدم جمع کن برو الان سریعتر دیدمتم میگم ندیدم
-
کارت ورود به جلسه کنکور سراسری از ۵ تیر منتشر میشود
کریمیان، مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور:
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی سال ۱۴۰۱ از ۵ تا ۷ تیر بر روی سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.
لازم است داوطلبان به درگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و با وارد کردن شماره سريال كارت اعتباری ثبت نام (۱۲ رقمی) و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و كدپيگيری ثبتنام (۱۶ رقمی) و نام و نام خانوادگی، كدملی و سريال شماره شناسنامه، كارت شركت در آزمون را چاپ کنند. /باشگاه خبرنگاران
@konkor1shoo
🟧 www.1shoo.ir@m-hmt
خییییییره ایشالله
به قول آقای چیذری