هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-Ma منم
یکی 8
یکی 10Tragic Girl
باز ی روز فاصله هس واسه تو:] -
@fatemeh-Ma احوال تو
چ خبرFarideh Khangah
ممنون خانوم خانگقاه
شوما چطوری؟
خوش میگذره دیگع...:/ -
Faez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia احوال تو
چ خبر
چکیار میکنی
درسا رو به راهه
استرس نداری ؟قربونت
تو چیطوری سلامتیت دارم به سرعت برق و باد تورق سریع استاد موقاری میبینم و فیزیک دوازده میبندم و تو فکرم عمومی و شیمی رو چیکار کنمبد نیس خوب پیش میره خداروشکر تو چه خبر شروع کردی درسو؟
یکم بهتر شدم با یه روشایی سعی کردم آروم کنم خودمو
خوبه موفق باشی برات بهترینا رو میخوام
اره شروع کردم خداروشکر فقط ی نمه دیر شروع کردم
خوبع استرس هیچی رو نداشته باشFarideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Faez Fateminia احوال تو
چ خبر
چکیار میکنی
درسا رو به راهه
استرس نداری ؟قربونت
تو چیطوری سلامتیت دارم به سرعت برق و باد تورق سریع استاد موقاری میبینم و فیزیک دوازده میبندم و تو فکرم عمومی و شیمی رو چیکار کنمبد نیس خوب پیش میره خداروشکر تو چه خبر شروع کردی درسو؟
یکم بهتر شدم با یه روشایی سعی کردم آروم کنم خودمو
خوبه موفق باشی برات بهترینا رو میخوام
اره شروع کردم خداروشکر فقط ی نمه دیر شروع کردم
خوبع استرس هیچی رو نداشته باشقربونت بشم
اشکال نداره فدا سرت عوضش از الان محکممم بخون پر انرژی
اوهوم توکل به خدا -
شیمی دهم فصل یک آزمون جمعبندی تمام
صبح خودتونم بخیر
برم ریاضی تالسیات -
هنر کتاب هاشو دارم . سخته یکم حفظ کردنشون
-
ولی خب عمومی هاشو بالا بزنید امیددارین
-
این یازدهمیا ک فاز کنکوری برمیدارن اوکی قبول ولی دگ دهمیا ک فاز کنکوری بر میدارن و با چی بکشم ؟
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این یازدهمیا ک فاز کنکوری برمیدارن اوکی قبول ولی دگ دهمیا ک فاز کنکوری بر میدارن و با چی بکشم ؟
سونیا عالی بود
-
کلیه درد چرا؟!:|
-
دوستان کلاسینو یک مشاوره قبل کنکور گذاشته توی اپارات برید نگاه کنید . همون 20 دقیقه اولش رو ببینید چون بعدش برای رشته ریاضی هست . اصن متحولتون میکنه بهتون یاد میده چجوری تست بزنید
-
عجب :|
-
فضای سنگینی :|
-
باعی:)
-
طبیعیه استرس من برای کنکور از استرس رفتن سر جلسه ازمون جامع های گزینه دو کمتر باشه ؟
-
کلیه درد چرا؟!:|
Tragic Girl سرما خوردی شاید
-
آی آی
-
Tragic Girl سرما خوردی شاید
مجتبی ازاد شاید
-
Farideh Khangah
ممنون خانوم خانگقاه
شوما چطوری؟
خوش میگذره دیگع...:/@fatemeh-Ma ملک زاده هستم
بد نیستم
جات خالی خوش گذشت -
خانومِ_دوست_داشتنی @zahra-zahraii @zahra-hamrang @felli @m.tg @sania-andiravan Sharllot @first HADAF MAN @سجاد-ذوالفقاری @Infinitie-A Miss.Joker @soniaaa @amir-bernousi mahsaaa rezaeee amir ahmadi @mitra-ism-rahmani Tragic Girl @ftm-montazeri 0-0ftm ZDM شهیده sh Faez Fateminia @حامد-صباحی @حمید-صباحی @mr.wick chichak am Marzieh Abouei heydar taherinejad @Saghi-Mortazavi sina bigdeli @fatemeh-ma @m-naghavi
و @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی @zahra-zahraii @zahra-hamrang @felli @m.tg @sania-andiravan Sharllot @first HADAF MAN @سجاد-ذوالفقاری @Infinitie-A Miss.Joker @soniaaa @amir-bernousi mahsaaa rezaeee amir ahmadi @mitra-ism-rahmani Tragic Girl @ftm-montazeri 0-0ftm ZDM شهیده sh Faez Fateminia @حامد-صباحی @حمید-صباحی @mr.wick chichak am Marzieh Abouei heydar taherinejad @Saghi-Mortazavi sina bigdeli @fatemeh-ma @m-naghavi
و @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچها امیدوارم بهترین نتیجتون رو بگیرین 🥲مرسی عزیزم
قطعا میرسی به اون چیزی که میخوایی .
موفق باشی خانم دکتر -
مجتبی ازاد شاید
Tragic Girl اب بخور زیاد خوب نشد یک مسکن بخور . ته ته ش یک چای نبات بخور دیگه اوکی میشه