سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
دبیرای ترسناک آلاء...
-
سلام
من از سال دهم با آلاء آشنا شدم و همینجور اومدم جلو.
از دبیرا و اساتید آلاء خیلی راضی بودم و از نحوه تدریسشون لذت می بردم (و می برم)
با ورود به سال یازدهم، خوشحال شدم که با اساتید
حرفه ای تری آشنا شدم و در آخر کلی تونستم رشد کنم...
آممممما یه گلگی کوچیک از آلاء دارم؛ اونم اینه که لطفاً، لطفاً و لطفاً از اساتید جدیدی که اصلاً دوره صفر تا صدی تولید نکردن و ما هم باهاشون آشنایی نداریم استفاده نکنید؛
دلیلم اینه که: فرض کنید شما تو سال تحصیلی ۴ ۵ ماه رو تقریباً با یه دبیر فیزیک می گذرونید و کلی هم باهاش حال می کنید، حالا یهو این دبیر میپره میره و یکی دیگه جاش میاد...
تقریباً مدت زیادی طول می کشه تا مغزتون لود بشه اینطور نیست؟
.....
فلذا از آلاء می خوایم که مثل همایش تفتان و سایر همایش های دیگه از یه تیم جدید عجیب و غریب استفاده نکنه.
ممنون
پ.ن: خبر رسیده که دبیرای راه ابریشم قراره عوض بشن، من ترسم از اینه که نکنه یه وقت اساتید ترسناک وارد عمل بشن
لطفا در رابطه با این موضوع بهمون قوت قلب ️ بدید:
sohrab M.anو صد البته نظر من به تنهایی مهم نیست و دوست دارم که بیانات شما رو هم بشنوم:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@همیار @ریاضیا @تجربیا -
Sadegh Abbasian دقیییقاااا جان من دبیرای راه ابریشمو عوض نکنینن چرا هرچی تغییره برا ما 1402ییای بدبخته :*****>
-
Michael Vey در دبیرای ترسناک آلاء... گفته است:
Sadegh Abbasian دقیییقاااا جان من دبیرای راه ابریشمو عوض نکنینن چرا هرچی تغییره برا ما 1402ییای بدبخته :*****>
احتمالا ابریشم امسالم اپدیت شه میتونین اونو بگیرین
-
Marzieh Abouei مشکل یکی دو تا نیس.. اولا هنوز یه تخفیف برا 1 نزاشتن (قبول کنین خیلی مشکل بزرگیه *خنده )
بعد اینکه ما میریم اینو میخرییم بعد یهو میبینیم راه ابریشم 2 میاد با ضبط کاملا جدید و خیلی خفن تر
یا میایم صبر میکنیم برا راه ابریشم 2 یهو میبینیم اصن کلا دبیرا عوض شده و ی وعععضی!
هععی.. حداقل کاش فقط بگن دبیراش کیاس.. -
Michael Vey
این کل حرف دلم بود واقعا! -
Michael Vey حالا کم کم اعلام میکنن ولی بنظرم بدون ندونستن اسم دبیرا نخرین
-
سلام دوستان
ببینین الا اصلا امکان نداره از معلم بدی استفاده کنه
هر کدوم از معلمای الا بهترین های ایران هستن که همشون تو کارخودشون مهارت عالیی دارن
از بحث مهارت درسی شون بگذریم
که اصلا حرفی تو نیست هرمعلم جدید از معلم قبلی بهتر نباشه بدتر نیست
و در رابطه با ارتباط گرفتن باید بگمکه شما یه روزی با استاد موقاری هم غریبه بودین یاهمه ی اساتید دیگه
به مرور زمان با همشون اشنا میشین و از تریسشون لذت میبرین این نیست که فقط استاد موقاری یا پویان نظر تو کار خودشون بهترین باشن
قبول دارم که یه دلبستگی ایجاد میشه ولی نزارین او پیشرفتتون رو بگیرهیه مثال کوچیک من از چترنجات زیست استفاده کردم و با استاد کبیری راد اشنا شدم ایشون چون خودش طراح سوال هستن کلی نکته های ریز و ترکیبی گفتن که از معلمای دیگه نشنیده بودم
مطمئن باشین همه عالی ان: -
@Zahra-Hamrang بله کاملا حق با شماست.. ولی این درده که هرچی تغییره سر کنکوریای 1402عه:>
-
Michael Vey دوست عزیز آنقدر استرس بیخود برای خودتون ایجاد نکنین
من از سال یازدهم با الا آشنا هستم یادمه اون سال کنکوری های ۱۴۰۰ همین مسئله رو داشتن و فقط حرص میخوردن بعد راه ابریشم اومد همچی به خوبی تموم شد
دوباره ما برای کنکور امسال همین کارها رو کردیم و حالا که میبینم همش استرس بیخود بوده
آلا امتحانش رو تو انتخاب معلم پس داده به خاطر همینه که الان دبیرانی مثل آقای موقاری داره پس اگه بخواد دبیر جدیدی باشه مطمئن باشین بهترین دبیره -
Mohammad Lotfi 0 بله درست میگین.
پ.ن: اوتاکو؟ من خوبم..
-
Michael Vey
دقیقا منم موافقم امیدوارم که همینطور بشه -
M.an
sohrab
سلام وقتتون بخیر
این تاپیک واقعا موضوع مهمی رو گفته!
این موضوع بخصوص تو تفتان امسال خیلی جالب نبود
البته هرکس نظری داره ولی بنظر من فقط ادبیات تفتان یه محصول فوق العاده و درحد انتظار بود
عوض کردن اساتیدی که یکسال باهاشون پیش اومدیم اونم موقع جمع بندی خیلی منطقی نبود و هیچ وقت هم منطق این کار رو توضیح ندادید
البته این کار همیشه هم بد نبودا!
مثلا فیزیک استاد محمدی تو چتر نجات واقعا بینظیر بود ولی کلا این کار به نفع یه گروه و به ضرر یه گروه دیگه هست و امیدوارم واسه بچه های سال بعد راجع به این موضوع بیشتر کار بشه که نظم فکری دانش آموز و جمع بندیش خراب نشه -
-