دبیرای ترسناک آلاء...
-
Michael Vey در دبیرای ترسناک آلاء...
گفته است:
Sadegh Abbasian دقیییقاااا جان من دبیرای راه ابریشمو عوض نکنینن چرا هرچی تغییره برا ما 1402ییای بدبخته :*****>
احتمالا ابریشم امسالم اپدیت شه میتونین اونو بگیرین
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei مشکل یکی دو تا نیس.. اولا هنوز یه تخفیف برا 1 نزاشتن (قبول کنین خیلی مشکل بزرگیه *خنده )
بعد اینکه ما میریم اینو میخرییم بعد یهو میبینیم راه ابریشم 2 میاد با ضبط کاملا جدید و خیلی خفن تر
یا میایم صبر میکنیم برا راه ابریشم 2 یهو میبینیم اصن کلا دبیرا عوض شده و ی وعععضی!
هععی.. حداقل کاش فقط بگن دبیراش کیاس.. -
Marzieh Abouei مشکل یکی دو تا نیس.. اولا هنوز یه تخفیف برا 1 نزاشتن (قبول کنین خیلی مشکل بزرگیه *خنده )
بعد اینکه ما میریم اینو میخرییم بعد یهو میبینیم راه ابریشم 2 میاد با ضبط کاملا جدید و خیلی خفن تر
یا میایم صبر میکنیم برا راه ابریشم 2 یهو میبینیم اصن کلا دبیرا عوض شده و ی وعععضی!
هععی.. حداقل کاش فقط بگن دبیراش کیاس..نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
این کل حرف دلم بود واقعا! -
Marzieh Abouei مشکل یکی دو تا نیس.. اولا هنوز یه تخفیف برا 1 نزاشتن (قبول کنین خیلی مشکل بزرگیه *خنده )
هععی.. حداقل کاش فقط بگن دبیراش کیاس..نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey حالا کم کم اعلام میکنن ولی بنظرم بدون ندونستن اسم دبیرا نخرین
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد موقاری عالیههههههه ... ایشالا که تا ابد توی الا باشن و تدریس کنن :))))))
-
سلام دوستان
ببینین الا اصلا امکان نداره از معلم بدی استفاده کنه
هر کدوم از معلمای الا بهترین های ایران هستن که همشون تو کارخودشون مهارت عالیی دارن
از بحث مهارت درسی شون بگذریم
که اصلا حرفی تو نیست هرمعلم جدید از معلم قبلی بهتر نباشه بدتر نیست
و در رابطه با ارتباط گرفتن باید بگمکه شما یه روزی با استاد موقاری هم غریبه بودین یاهمه ی اساتید دیگه
به مرور زمان با همشون اشنا میشین و از تریسشون لذت میبرین این نیست که فقط استاد موقاری یا پویان نظر تو کار خودشون بهترین باشن
قبول دارم که یه دلبستگی ایجاد میشه ولی نزارین او پیشرفتتون رو بگیرهیه مثال کوچیک من از چترنجات زیست استفاده کردم و با استاد کبیری راد اشنا شدم ایشون چون خودش طراح سوال هستن کلی نکته های ریز و ترکیبی گفتن که از معلمای دیگه نشنیده بودم
مطمئن باشین همه عالی ان: -
سلام دوستان
ببینین الا اصلا امکان نداره از معلم بدی استفاده کنه
هر کدوم از معلمای الا بهترین های ایران هستن که همشون تو کارخودشون مهارت عالیی دارن
از بحث مهارت درسی شون بگذریم
که اصلا حرفی تو نیست هرمعلم جدید از معلم قبلی بهتر نباشه بدتر نیست
و در رابطه با ارتباط گرفتن باید بگمکه شما یه روزی با استاد موقاری هم غریبه بودین یاهمه ی اساتید دیگه
به مرور زمان با همشون اشنا میشین و از تریسشون لذت میبرین این نیست که فقط استاد موقاری یا پویان نظر تو کار خودشون بهترین باشن
قبول دارم که یه دلبستگی ایجاد میشه ولی نزارین او پیشرفتتون رو بگیرهیه مثال کوچیک من از چترنجات زیست استفاده کردم و با استاد کبیری راد اشنا شدم ایشون چون خودش طراح سوال هستن کلی نکته های ریز و ترکیبی گفتن که از معلمای دیگه نشنیده بودم
مطمئن باشین همه عالی ان:نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Hamrang بله کاملا حق با شماست.. ولی این درده که هرچی تغییره سر کنکوریای 1402عه:>
-
تجربینوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mohammad Lotfi 0 انجام شده
Michael Vey دوست عزیز آنقدر استرس بیخود برای خودتون ایجاد نکنین
من از سال یازدهم با الا آشنا هستم یادمه اون سال کنکوری های ۱۴۰۰ همین مسئله رو داشتن و فقط حرص میخوردن بعد راه ابریشم اومد همچی به خوبی تموم شد
دوباره ما برای کنکور امسال همین کارها رو کردیم و حالا که میبینم همش استرس بیخود بوده
آلا امتحانش رو تو انتخاب معلم پس داده به خاطر همینه که الان دبیرانی مثل آقای موقاری داره پس اگه بخواد دبیر جدیدی باشه مطمئن باشین بهترین دبیره -
Michael Vey دوست عزیز آنقدر استرس بیخود برای خودتون ایجاد نکنین
من از سال یازدهم با الا آشنا هستم یادمه اون سال کنکوری های ۱۴۰۰ همین مسئله رو داشتن و فقط حرص میخوردن بعد راه ابریشم اومد همچی به خوبی تموم شد
دوباره ما برای کنکور امسال همین کارها رو کردیم و حالا که میبینم همش استرس بیخود بوده
آلا امتحانش رو تو انتخاب معلم پس داده به خاطر همینه که الان دبیرانی مثل آقای موقاری داره پس اگه بخواد دبیر جدیدی باشه مطمئن باشین بهترین دبیرهنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 بله درست میگین.
پ.ن: اوتاکو؟ من خوبم..
-
Mohammad Lotfi 0 بله درست میگین.
پ.ن: اوتاکو؟ من خوبم..
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۴۰۱، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
دقیقا منم موافقم امیدوارم که همینطور بشه -
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
sohrab
سلام وقتتون بخیر
این تاپیک واقعا موضوع مهمی رو گفته!
این موضوع بخصوص تو تفتان امسال خیلی جالب نبود
البته هرکس نظری داره ولی بنظر من فقط ادبیات تفتان یه محصول فوق العاده و درحد انتظار بود
عوض کردن اساتیدی که یکسال باهاشون پیش اومدیم اونم موقع جمع بندی خیلی منطقی نبود و هیچ وقت هم منطق این کار رو توضیح ندادید
البته این کار همیشه هم بد نبودا!
مثلا فیزیک استاد محمدی تو چتر نجات واقعا بینظیر بود ولی کلا این کار به نفع یه گروه و به ضرر یه گروه دیگه هست و امیدوارم واسه بچه های سال بعد راجع به این موضوع بیشتر کار بشه که نظم فکری دانش آموز و جمع بندیش خراب نشه -
@M-an
sohrab
سلام وقتتون بخیر
این تاپیک واقعا موضوع مهمی رو گفته!
این موضوع بخصوص تو تفتان امسال خیلی جالب نبود
البته هرکس نظری داره ولی بنظر من فقط ادبیات تفتان یه محصول فوق العاده و درحد انتظار بود
عوض کردن اساتیدی که یکسال باهاشون پیش اومدیم اونم موقع جمع بندی خیلی منطقی نبود و هیچ وقت هم منطق این کار رو توضیح ندادید
البته این کار همیشه هم بد نبودا!
مثلا فیزیک استاد محمدی تو چتر نجات واقعا بینظیر بود ولی کلا این کار به نفع یه گروه و به ضرر یه گروه دیگه هست و امیدوارم واسه بچه های سال بعد راجع به این موضوع بیشتر کار بشه که نظم فکری دانش آموز و جمع بندیش خراب نشهنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -