Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. اونایی که پشت کنکور میمونن
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای

اونایی که پشت کنکور میمونن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
43 دیدگاه‌ها 16 کاربران 765 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

Matin Mousavi 1
    وای من تا الان فکرمیکردم پشت کنکوری هستن
    اصلا شوک بهم وارد شد😐

Matin Mousavi 1M آفلاین
    Matin Mousavi 1M آفلاین
    Matin Mousavi 1
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Gharibe Gomnam جابه‌جا فکر کردین🙃😬

چون عهد نمیشود کسی فردا را
    حالی خوش دار این دل پر سودا را

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • _ ___

سلام وقتتون بخیر
      دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
      میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
      بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
      من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
      میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
      دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
      ممنون میشم تجربه تون رو بگین و راهنمایی کنین
      به خصوص خانوم
      @F-seif-0 (نمیدونم منشن شن یا نه)
      @دانش-آموزان-آلاء
      @فارغ-التحصیلان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

T آفلاین
      T آفلاین
      Tragic Girl

@s-ein سلام عزیزم
      ببین راستش نباید انقد ب خودت سخت بگیری
      درسته درکت میکنم خیلی سخته
      ولی ببین من خودم شخصا
      با همه تلاشایی ک قبلا کردم و بعدن شل کردم
      خب نتیجشو دارم میبینم
      عقب موندن از همه چی
      ولی خودم اشتباهمو قبول دارم ک ارع من خودم شل کردم و حقمه اگ پشت بمونم برا چیزی ک دوس دارم
      حقمه ی عالمه حرف بشنوم البته الان خانواده من طوری نیسن ک خیلی گیر بدن ب درس خوندنم ولی میدونم بعد کنکور اگ خراب کنم خب شاید ی حرفایی همون اولا ک منو ازار بده بزنن
      ولی مهم تویی یا خودمم ک نباید اهمیت بدم
      من شخصا گفتم این سالو میسپارم ب خدا
      این باقی مونده هم تلاشو میکنم دس نمیکشم هر چی شد شد
      ولی اگ قرار باشه رشته خوبی نیارم یا رشته ای بیارم ک ارزششو نداشته باشه عمرمو تو داشنگاه هدر بدم پس میشنم دوباره میخونم
      دیگ چاره ای نیس
      ولی از الان من ب فکر پشت موندن نیسم
      و هنوزم تصمیم جدی نیس برا پشت تا وقتی کنکورو ندم و نتایجمو نبینم
      چون ب قول اون دوستمون تا وقتی پاسخ برگو ندادی باید تلاش کنی
      ب نظرم استرس ب خودت نده
      اروم باش
      گوشات کر باشه در مقابل حرفای بقیه درسته سخته
      و این چن روزه باقی مونده هم تمامتو بزار
      و توکل کن ب خدا
      الا ب ذکر الله و تطمئن القلوب

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4

Tragic Girl
        عههه؟ پشت کنکور نبودی؟😂😂

T آفلاین
        T آفلاین
        Tragic Girl

Gharibe Gomnam ن

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • _ ___

سلام وقتتون بخیر
          دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
          میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
          بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
          من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
          میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
          دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
          به خصوص خانوم
          @دانش-آموزان-آلاء
          @فارغ-التحصیلان-آلاء

Matin Mousavi 1M آفلاین
          Matin Mousavi 1M آفلاین
          Matin Mousavi 1
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده

@s-ein بابا نمونه بارز کسی که دیر رفته دانشگاه البته برا پشت موندن نبوده ولی قططططعا از ماها سختی بیشتر کشیده دکتر رستگار رحمانی هست

چون عهد نمیشود کسی فردا را
          حالی خوش دار این دل پر سودا را

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • _ ___

سلام وقتتون بخیر
            به خصوص خانوم
            @دانش-آموزان-آلاء
            @فارغ-التحصیلان-آلاء

SharllotS آفلاین
            SharllotS آفلاین
            Sharllot

@s-ein
            تو جایگاهی نیستم که توصیه کنم ولی،
            کاری به پشت موندنت ندارم که نظرات بچها کامل بود.
            بخشی از این استرست که دست و بالتو بسته مربوط به همین کم‌کاریه
            یه برنامه منطقی (الزاما نه با ساعت مطالعه بالا) بریز و دروسی که وضعت توشون خوبه مخصوصا حفظیات رو بخون و دوره کن
            خود همین کار حس خوبی بهت میده

• بشدت با استراحت مطلق مخالفم که حتی اگه تو امسال کنکور آزمایشی هم داشته باشی نباید براش کم‌کاری کنی دیگه چه برسه به اینکه کنکور اصلی باشه!

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
            7

سلام سونیا جان خوب هستی
              اینکه دوماه مونده به کنکور واقعا تصمیم گرفتی تلاش کنی و بخونی خیلی خوبه حتی اگر نشه چون همون ۲ ۳ماه مونده بود به کنکور واقعا شروع کردی امیدوارم که اگرپشت موندی موفق بشی
              منم بچه هایی که پشت موندن رو منشن میکنم
              @سجاد-ذوالفقاری
              Tragic Girl
              @حامد-صباحی
              @حمید-صباحی
              0-0ftm
              @Zahra-zahraii
              M Tg
              @Amir-bernousi
              مهشید حسن زاده 0
              Sharllot
              z Gheibi
              ZDM
              Matin Mousavi
              Mahan Xodayi 2
              خانومِ_دوست_داشتنی
              @N-n-good
              اسما نادری
              شهیده sh
              اما الان به احتمال خیییییلی زیاد اکثر بچه ها جواب نمیدن باید بمونی بعد کنکور

اسما نادریا آفلاین
              اسما نادریا آفلاین
              اسما نادری

Gharibe Gomnam سلام علیکم
              ریحانه جان من دوازدهمم😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • _ ___

سلام وقتتون بخیر
                به خصوص خانوم
                @دانش-آموزان-آلاء
                @فارغ-التحصیلان-آلاء

اسما نادریا آفلاین
                اسما نادریا آفلاین
                اسما نادری

@s-ein سلام وقت شما بخیر
                هنوز ۵ روزِ دیگه مونده یه نفر میگفت کسی که همین چند روز‌ُ نخونه تابستون هم شروع نمیکنه...
                به نظرم تا لحضه اخر تلاش کنین:)
                نتیجه رو بسپرین به خدا بلاخره الان که صفر نیستین
                کنکورای چند سال اخیر رو بزنید درصدتون رشد میکنه
                حداقل به خودتون میگین من از یه زمانی به بعد تلاش خودمو کردم..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • _ آفلاین
                  _ آفلاین
                  ___

یه وقتایی آدم خیلی دلش میگیره، خیلی
                  از زمین، زمان، هرچیزی!
                  اما خدارو به یادش بیاره آروم میشه چون اون تو هر حالی پشت و پناهشه حتی اگه هیچ کسی دورش نباشه، اون هست اون میبینه و خودشه که به دلش آرامش میبخشه...
                  ممنون @دانش-آموزان-آلاء بابت حرف هاتون تا حدودی آروم شدم اما اگه برمیگشتم به دیروز نمینوشتم این متنو، دلیلشم راهنمایی های شما نیست چون تاثیر داشتن و برام با ارزش بودن ولی نمینوشتم :))
                  ان شاءالله شما امسال به خواسته دلتون برسین خوشحال ببینمتون

SunnivaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • paniz pzzzP آفلاین
                    paniz pzzzP آفلاین
                    paniz pzzz
                    دانش آموزان آلاء

سلام..
                    جاش نبود که بگم ولی میگم بلکه تا حدی از نگرانی و ترست کم بشه..من دانش اموز هنرستانی بودم..رشته گرافیک ..از تابستون سال یازدهم که سال 99 بود و کرونا اومد و همه کلاسا انلاین شده بود ،فهمیدم اگه من میخواستم عادی و تئوری درس بخونم که میرفتم یه رشته نظری(تعریف نباشه ولی نمرات خیلی خوب بود)خلاصه اشتبه بود یا تقدیر یا هرچی تغییر رشته ندادم و موندم هنرستان..ولی میدونی چیکار کردم؟از ابان ماه سال 99 شروع کردم درس خوندن برای کنکور تجربی ..از همون موقع به ساعت مطالعه بالا خودم و عادت دادم..کتابای دهم و یازدهم تجربی گرفته بودم و با صفر تا صد های الا پیش میومدم ..انقدر زود زود دیدم همه رو که تا اردیبهشت 1400 همه ندریسارو تموم کرده بودم و دست و پا شیکسته تست زده بودم و کتابای کمک اموزشی خریده بودم..هرکی میرسید بهم میگفت تو ابلهی..خانواده ات و ایسگا کردی رفتی یه رشته پر هزینه(گرافیک خیلی هزینه بر بود..از دوربین بگیر تا مقواهایی که دو سه روز یبار باید بری بخری )..ولی خانواده ام پشتم بودن و من رفتم جلو..سرت و درد نیارم..مهر 1400 مدرسه ها شروع شد و من باید هم کارای هنرستانم و انجام میدادم و درس میخوندم و برای ازمونای دو هفته یبار اماده میشدم..نتیجه ام خوب نبود ولی میگفتم بهترش میکنم هیچوقت به پشت کنکور بودن فکر نمیکردم و میگفتم میشه..عید بود و مشاور گرفتم ..مشاور بی علم منو کشید ته چاه..نتیجه یک سال و نیم بکوب درس خوندنم و نابود کرد..سه هفته پیش رو زمین و اسمون ولم کرد و من یک هفته به معنای واقعی دلم میخواست بمیرم..خیلی دلم میسوخت که میتونستم از بازه عید تا الان اگر مشاوره خوبی داشتم بهترین نتیجه رو بگیرم..از همون موقع دیگه گفتم امسال و که دیگه نمیتونم باشه سال بعد..منی که ساعت مطالعه ام 12 تا 13 ساعت بود دیگه رغبت درس خوندن نداشتم مخصوصا وقتی حرف مصوبه بود..حال خودم از یه طرف خانوادم که بهم امید واهی میدادن یه طرف..ولی با خودم فکر کردم..گفتم:
                    گذشته رفته و تموم شده و من نمیتونم برش گردونم..الان و برو جلو راهیه که شروعش کردم..نمیتونم نصفه ولش کنم..دوباره شروع کردم..به خودم گفتم اگه شد چه بهتر ..اگه نشد یه سال دیگه..چه لزومی داره ما به ارزومون تو همون سال اول برسیم؟چرا ما هرچی که میخوایم برامون همون موقع باید اتفاق بیوفته؟چرا نباید بیشتر از این سختی بکشیم؟چرا تا دو قدم میریم میبینیم نمیشه باید حسرت بخوریم و بگیم ببین اینبارم نشد؟اینا حرفای الکی و امید الکی نیست..واقعیته..یادمه یبار یه استوری گذاشتم که لا تقنطوا من رحمت الله ..یکی از اشناها گفت شما کنکوریا یاد خدا افتادین..در صورتی که اون نمیدونستین تو این راه فقط خدا پشت ماست و چه بخوایم و چه نخوایم فقط خودش کمک میکنه..همه اینارو گفتم که خدایی که از هنرستان منو تا اینجا اورده و سنگی جلو پام ننداخته،درسته نتیجه خوبی میدونم نمیگیرم،ولی همون خدا پشتت هست..نمیخوام بگم من بدبخت ترم ولی وقتی این پست و دیدم یاد همون یه هفته خودم افتادم..الان نمیگم پاشو تو این سه چهار روزه بیبیدی بابیدی بو کن..کنکورت و بده فک کنم یکی از ازمون های سنجشه..به خودت بگو من جمعه کنکور ندارم..سال دیگه کنکور دارم..جدا از هر نتیجه ای ،یکی دو ماه استراحت کن و دوباره شروع کن...فقط اینو یادت باشه:از همه حتی خودت ناامید شدی،حق نداری از خدا ناامید بشی..

SunnivaS Ali Rajabi 0A 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • _ ___

سلام وقتتون بخیر
                      به خصوص خانوم
                      @دانش-آموزان-آلاء
                      @فارغ-التحصیلان-آلاء

NarimanNaN آفلاین
                      NarimanNaN آفلاین
                      NarimanNa

@s-ein
                      سلام
                      من دقیقا سال گذشته شرایتی مثل شما داشتم تصمیم 100 درصد گرفته بودم که پشت کنکور بمونم چون به هیچ عنوان به اون حدی که می خواستم درس نخونده بودم و فقط به این دید رفتم سر کنکور که با شرایط کنکور آشنا بشم همین باعث شد از استرسم کم بشه و همون پارسال(کنکور 1400) که فقط به دید آشنایی با کنکور داخلش شرکت کردم رتبه خوبی به دست بیارم و الانم داخل یکی از دانشگاه های خوب ایران دانشجوی رشته ای هستم که دوسش داشتم
                      تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ذهن خودتون درگیر نکنید تمرکز خودتون حفظ کنید و این بدونید که هیچ نشدی وجود نداره خدا رو چه دیدی یه موقع همین امسال که فکر نمی کنی دانشگاهی که دوست داری قبول شدی و در نهایت حتی اگه هم امسال قبول نشی سال دیگه از بقیه جلو تری چون وقت مطالعت بیشتر از یه دانش آموز کلاس دوازدهم میشه و با شرایط کنکورم از قبل آشنایی پیدا کردی

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • NarimanNaN NarimanNa

@s-ein
                        سلام
                        من دقیقا سال گذشته شرایتی مثل شما داشتم تصمیم 100 درصد گرفته بودم که پشت کنکور بمونم چون به هیچ عنوان به اون حدی که می خواستم درس نخونده بودم و فقط به این دید رفتم سر کنکور که با شرایط کنکور آشنا بشم همین باعث شد از استرسم کم بشه و همون پارسال(کنکور 1400) که فقط به دید آشنایی با کنکور داخلش شرکت کردم رتبه خوبی به دست بیارم و الانم داخل یکی از دانشگاه های خوب ایران دانشجوی رشته ای هستم که دوسش داشتم
                        تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ذهن خودتون درگیر نکنید تمرکز خودتون حفظ کنید و این بدونید که هیچ نشدی وجود نداره خدا رو چه دیدی یه موقع همین امسال که فکر نمی کنی دانشگاهی که دوست داری قبول شدی و در نهایت حتی اگه هم امسال قبول نشی سال دیگه از بقیه جلو تری چون وقت مطالعت بیشتر از یه دانش آموز کلاس دوازدهم میشه و با شرایط کنکورم از قبل آشنایی پیدا کردی

_ آفلاین
                        _ آفلاین
                        ___

NarimanNa
                        گفتین قبول شدین، خداروشکر
                        میتونم بپرسم چه رشته ای قبول شدین؟ (البته اگه دوست دارین)

NarimanNaN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • _ ___

NarimanNa
                          گفتین قبول شدین، خداروشکر
                          میتونم بپرسم چه رشته ای قبول شدین؟ (البته اگه دوست دارین)

NarimanNaN آفلاین
                          NarimanNaN آفلاین
                          NarimanNa

@s-ein
                          من رشتم ریاضی بوده مکانیک قبول شدم و یه دوستی هم داشتم که تجربی بود و شرایطش تقریبا شبیه من بود داروسازی دانشگاه دولتی قبول شد

ladan.karami karamiL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • _ ___

یه وقتایی آدم خیلی دلش میگیره، خیلی
                            از زمین، زمان، هرچیزی!
                            اما خدارو به یادش بیاره آروم میشه چون اون تو هر حالی پشت و پناهشه حتی اگه هیچ کسی دورش نباشه، اون هست اون میبینه و خودشه که به دلش آرامش میبخشه...
                            ممنون @دانش-آموزان-آلاء بابت حرف هاتون تا حدودی آروم شدم اما اگه برمیگشتم به دیروز نمینوشتم این متنو، دلیلشم راهنمایی های شما نیست چون تاثیر داشتن و برام با ارزش بودن ولی نمینوشتم :))
                            ان شاءالله شما امسال به خواسته دلتون برسین خوشحال ببینمتون

SunnivaS آفلاین
                            SunnivaS آفلاین
                            Sunniva

@s-ein
                            وای چقدر تاثیر گزار بود😍 واقعا ممنون از اینه به اشتراک گذاشتید 🙏🏻

واقعا باید اراده شمارو تحسین کرد 🥰👏🏻

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • SunnivaS Sunniva

@s-ein
                              وای چقدر تاثیر گزار بود😍 واقعا ممنون از اینه به اشتراک گذاشتید 🙏🏻

واقعا باید اراده شمارو تحسین کرد 🥰👏🏻

_ آفلاین
                              _ آفلاین
                              ___

@salma-khajavi
                              فکر کنم با ایشون NarimanNa بودین

SunnivaS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3

سلام سونیا جان خوب هستی
                                اینکه دوماه مونده به کنکور واقعا تصمیم گرفتی تلاش کنی و بخونی خیلی خوبه حتی اگر نشه چون همون ۲ ۳ماه مونده بود به کنکور واقعا شروع کردی امیدوارم که اگرپشت موندی موفق بشی
                                منم بچه هایی که پشت موندن رو منشن میکنم
                                @سجاد-ذوالفقاری
                                Tragic Girl
                                @حامد-صباحی
                                @حمید-صباحی
                                0-0ftm
                                @Zahra-zahraii
                                M Tg
                                @Amir-bernousi
                                مهشید حسن زاده 0
                                Sharllot
                                z Gheibi
                                ZDM
                                Matin Mousavi
                                Mahan Xodayi 2
                                خانومِ_دوست_داشتنی
                                @N-n-good
                                اسما نادری
                                شهیده sh
                                اما الان به احتمال خیییییلی زیاد اکثر بچه ها جواب نمیدن باید بمونی بعد کنکور

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
                                خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
                                خانومِ_دوست_داشتنی

Gharibe Gomnam
                                چه حرف ها هست که باید زد در باب این تاپیک :))
                                ممنونم که منشنم کردی ریحانه جان♥
                                حتما منم میام میگم از اتفاق هایی که افتاده
                                شاید مفید باشه♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • paniz pzzzP paniz pzzz

سلام..
                                  جاش نبود که بگم ولی میگم بلکه تا حدی از نگرانی و ترست کم بشه..من دانش اموز هنرستانی بودم..رشته گرافیک ..از تابستون سال یازدهم که سال 99 بود و کرونا اومد و همه کلاسا انلاین شده بود ،فهمیدم اگه من میخواستم عادی و تئوری درس بخونم که میرفتم یه رشته نظری(تعریف نباشه ولی نمرات خیلی خوب بود)خلاصه اشتبه بود یا تقدیر یا هرچی تغییر رشته ندادم و موندم هنرستان..ولی میدونی چیکار کردم؟از ابان ماه سال 99 شروع کردم درس خوندن برای کنکور تجربی ..از همون موقع به ساعت مطالعه بالا خودم و عادت دادم..کتابای دهم و یازدهم تجربی گرفته بودم و با صفر تا صد های الا پیش میومدم ..انقدر زود زود دیدم همه رو که تا اردیبهشت 1400 همه ندریسارو تموم کرده بودم و دست و پا شیکسته تست زده بودم و کتابای کمک اموزشی خریده بودم..هرکی میرسید بهم میگفت تو ابلهی..خانواده ات و ایسگا کردی رفتی یه رشته پر هزینه(گرافیک خیلی هزینه بر بود..از دوربین بگیر تا مقواهایی که دو سه روز یبار باید بری بخری )..ولی خانواده ام پشتم بودن و من رفتم جلو..سرت و درد نیارم..مهر 1400 مدرسه ها شروع شد و من باید هم کارای هنرستانم و انجام میدادم و درس میخوندم و برای ازمونای دو هفته یبار اماده میشدم..نتیجه ام خوب نبود ولی میگفتم بهترش میکنم هیچوقت به پشت کنکور بودن فکر نمیکردم و میگفتم میشه..عید بود و مشاور گرفتم ..مشاور بی علم منو کشید ته چاه..نتیجه یک سال و نیم بکوب درس خوندنم و نابود کرد..سه هفته پیش رو زمین و اسمون ولم کرد و من یک هفته به معنای واقعی دلم میخواست بمیرم..خیلی دلم میسوخت که میتونستم از بازه عید تا الان اگر مشاوره خوبی داشتم بهترین نتیجه رو بگیرم..از همون موقع دیگه گفتم امسال و که دیگه نمیتونم باشه سال بعد..منی که ساعت مطالعه ام 12 تا 13 ساعت بود دیگه رغبت درس خوندن نداشتم مخصوصا وقتی حرف مصوبه بود..حال خودم از یه طرف خانوادم که بهم امید واهی میدادن یه طرف..ولی با خودم فکر کردم..گفتم:
                                  گذشته رفته و تموم شده و من نمیتونم برش گردونم..الان و برو جلو راهیه که شروعش کردم..نمیتونم نصفه ولش کنم..دوباره شروع کردم..به خودم گفتم اگه شد چه بهتر ..اگه نشد یه سال دیگه..چه لزومی داره ما به ارزومون تو همون سال اول برسیم؟چرا ما هرچی که میخوایم برامون همون موقع باید اتفاق بیوفته؟چرا نباید بیشتر از این سختی بکشیم؟چرا تا دو قدم میریم میبینیم نمیشه باید حسرت بخوریم و بگیم ببین اینبارم نشد؟اینا حرفای الکی و امید الکی نیست..واقعیته..یادمه یبار یه استوری گذاشتم که لا تقنطوا من رحمت الله ..یکی از اشناها گفت شما کنکوریا یاد خدا افتادین..در صورتی که اون نمیدونستین تو این راه فقط خدا پشت ماست و چه بخوایم و چه نخوایم فقط خودش کمک میکنه..همه اینارو گفتم که خدایی که از هنرستان منو تا اینجا اورده و سنگی جلو پام ننداخته،درسته نتیجه خوبی میدونم نمیگیرم،ولی همون خدا پشتت هست..نمیخوام بگم من بدبخت ترم ولی وقتی این پست و دیدم یاد همون یه هفته خودم افتادم..الان نمیگم پاشو تو این سه چهار روزه بیبیدی بابیدی بو کن..کنکورت و بده فک کنم یکی از ازمون های سنجشه..به خودت بگو من جمعه کنکور ندارم..سال دیگه کنکور دارم..جدا از هر نتیجه ای ،یکی دو ماه استراحت کن و دوباره شروع کن...فقط اینو یادت باشه:از همه حتی خودت ناامید شدی،حق نداری از خدا ناامید بشی..

SunnivaS آفلاین
                                  SunnivaS آفلاین
                                  Sunniva

paniz pzzz

متشکر از اینکه به اشتراک گزاشتید🙏🏻
                                  اراده شما خیلی قابل تحسینه😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • _ ___

@salma-khajavi
                                    فکر کنم با ایشون NarimanNa بودین

SunnivaS آفلاین
                                    SunnivaS آفلاین
                                    Sunniva

@s-ein
                                    بله اشتباه شد😅😅😅😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • _ ___

سلام وقتتون بخیر
                                      به خصوص خانوم
                                      @دانش-آموزان-آلاء
                                      @فارغ-التحصیلان-آلاء

_ آفلاین
                                      _ آفلاین
                                      ___

@s-ein
                                      خبر دادن مادر بزرگ دختر خالم که سومین سال کنکورشه امروز صبح فوت شد
                                      چقدر سخته بخاطر درس و کنکور تو اوج مریضی و سرطان یکی دو بار ببینیش و اون اینجوری بره
                                      تو سایت کنکور یکی میگفت دیشب خبر دادن دوست صمیمیم عروس شده حتی اون دوست دیگه مون استوری گذاشته منو هاید کرده نبینم، ناراحت بود و میگفت بخاطر کنکور از همه کس و همه چی دور شدم
                                      یکی دیگه تو همین انجمن نوشته بود: میومد سر صفحه کتاب جمعش میکردم باز همین وضع بود، دست و پاگیر شده بود زدمش، موهامو میگم، بخاطرش از همه چیم زدم و آخرش به اون چیزی که میخواستم نرسیدم 🙂

اینارو گفتم نه اینکه بخوام کسیو نا امید کنم فقط خواستم بگم سخته، مسیری که از همه چیت بزنی واسش و اگه برسی بهش اون وقته باید به خودت بگی دمت گرم!
                                      اما یه چیزایی فراموش نمیشه...

@دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • amir jafariA آفلاین
                                        amir jafariA آفلاین
                                        amir jafari

مهمترین رکن برای یه پشت کنکوری از دست ندادن روحیه هست.
                                        من خودم دلیل عدم موفقیتم امسال همین بود. چون پشت کنکوری هستی مدرسه نمیری با فضای بیرون در ارتباط نیستی. بعد ۳ ماه درس خوندن از شهریور دیگه روحیه مو از دست دادم. حوصله نداشتم . اگه برمیگشتم به شهریور حتما یه کلاس حضوری ثبت نام میکردم. چون شاید سطح کلاس آنلاین مثلا آقای ثابتی از دبیرای ریاضی شهرمون بالاتره اما تو کلاس حضوری بودن و اون جو وحال و هوا باعث میشه آدم سرد نشه.چون دوستای خودمم کلاس آنلاین هم میرفتن هم بعضی دروس حضوری هم میرفتن. الانم خدارو شکر خوب خوندن.
                                        یه نکته مهم دیگه اینه که به خودتون توجه کنید . به ظاهر و روحیه تون مخصوصا. حتما ورزش کنید. با دوستای خوبتون در ارتباط باشید. الکی خودتونو به خاطر درس قرنطینه نکنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • _ ___

سلام وقتتون بخیر
                                          به خصوص خانوم
                                          @دانش-آموزان-آلاء
                                          @فارغ-التحصیلان-آلاء

A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          ari_14

@s-ein در اونایی که پشت کنکور میمونن گفته است:

سلام وقتتون بخیر
                                          به خصوص خانوم
                                          @دانش-آموزان-آلاء
                                          @فارغ-التحصیلان-آلاء

سلام
                                          پارسال سال اولم بود
                                          دهم یازدهمم ن کنکوری ولی خب میخوندم
                                          قلمچی درصدام اوکی بود
                                          تا وسطای یازدهم ک مجازی شد
                                          کم گذاشتم
                                          مشغول یچیزایی شدم ک نباید میشدم
                                          زندگیم نابود شده بود
                                          حتی دوازدهمم ب همین روال بود
                                          دو هفته اخر بود ک ب خودم اومدم
                                          خوندم خوندم
                                          ولی کم بود
                                          ب نسبتی ک خوندم نتیجه گرفتم
                                          اونقدرام بدنبود
                                          دانشگاه های دولتی خوب قبول میشدم
                                          حتی میخواستم برم پرستاری
                                          ولی ی شب با خودم خیلی فکر کردم تا صبح
                                          گفتم این اونی نبود ک من میخواستم
                                          تصمیم گرفتم بشینم
                                          اولش میگفتم خدایا یسال چجوری تحمل کنم
                                          ولی وقتی مشغول درس میشی زمان مث برق میگذرع
                                          امسالم بعد عید کم گذاشتم ولی تمام تلاشم کردم بقیشم سپردم ب خدا
                                          حالا اگ میخوای پشت بمونی
                                          حرف زیاد هست
                                          فامیل دوست اشنا
                                          ولی توجه نباید بکنی بزار هرچی میخوان بگن مهم اون نتیجست ک اخر میگیری
                                          از خیلی چیزا باید تو این یسال بگذری
                                          ولی فشار سال اول روت نیست
                                          میتونی کنارش تفریحم داشته باشی
                                          ببین 24ساعته یک روز 8ساعتش بخواب 10ساعتش بخون باز 6ساعتش داری
                                          یکدفعه از ساعت مطالعه بالا شروع نکن اخرا زده میشی
                                          از 8ساعت شروع کن هر هفته نیم ساعت ببر بالا
                                          الانم این دوروز تا جایی ک میتونی بخون
                                          کم نیار
                                          بعدش تا شهریور استراحت کن
                                          از 1شهریور شروع کن ب خوندن
                                          ممکنه ی جاهایی کم بیاری ولی باز ب هدفت فکر کن
                                          و تمام وقتت نزار سر درسنامه خیلی تست بزن
                                          ازمونم حتما بده ولی اصلااااا ب تراز فکر نکن سعی کن درصدات بالا ببری
                                          هرچیزی یادم بود گفتم
                                          موفق باشی❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه