سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
اونایی که پشت کنکور میمونن
-
Gharibe Gomnam جابهجا فکر کردین
-
@s-ein سلام عزیزم
ببین راستش نباید انقد ب خودت سخت بگیری
درسته درکت میکنم خیلی سخته
ولی ببین من خودم شخصا
با همه تلاشایی ک قبلا کردم و بعدن شل کردم
خب نتیجشو دارم میبینم
عقب موندن از همه چی
ولی خودم اشتباهمو قبول دارم ک ارع من خودم شل کردم و حقمه اگ پشت بمونم برا چیزی ک دوس دارم
حقمه ی عالمه حرف بشنوم البته الان خانواده من طوری نیسن ک خیلی گیر بدن ب درس خوندنم ولی میدونم بعد کنکور اگ خراب کنم خب شاید ی حرفایی همون اولا ک منو ازار بده بزنن
ولی مهم تویی یا خودمم ک نباید اهمیت بدم
من شخصا گفتم این سالو میسپارم ب خدا
این باقی مونده هم تلاشو میکنم دس نمیکشم هر چی شد شد
ولی اگ قرار باشه رشته خوبی نیارم یا رشته ای بیارم ک ارزششو نداشته باشه عمرمو تو داشنگاه هدر بدم پس میشنم دوباره میخونم
دیگ چاره ای نیس
ولی از الان من ب فکر پشت موندن نیسم
و هنوزم تصمیم جدی نیس برا پشت تا وقتی کنکورو ندم و نتایجمو نبینم
چون ب قول اون دوستمون تا وقتی پاسخ برگو ندادی باید تلاش کنی
ب نظرم استرس ب خودت نده
اروم باش
گوشات کر باشه در مقابل حرفای بقیه درسته سخته
و این چن روزه باقی مونده هم تمامتو بزار
و توکل کن ب خدا
الا ب ذکر الله و تطمئن القلوب -
-
@s-ein بابا نمونه بارز کسی که دیر رفته دانشگاه البته برا پشت موندن نبوده ولی قططططعا از ماها سختی بیشتر کشیده دکتر رستگار رحمانی هست
-
@s-ein
تو جایگاهی نیستم که توصیه کنم ولی،
کاری به پشت موندنت ندارم که نظرات بچها کامل بود.
بخشی از این استرست که دست و بالتو بسته مربوط به همین کمکاریه
یه برنامه منطقی (الزاما نه با ساعت مطالعه بالا) بریز و دروسی که وضعت توشون خوبه مخصوصا حفظیات رو بخون و دوره کن
خود همین کار حس خوبی بهت میده- بشدت با استراحت مطلق مخالفم که حتی اگه تو امسال کنکور آزمایشی هم داشته باشی نباید براش کمکاری کنی دیگه چه برسه به اینکه کنکور اصلی باشه!
-
Gharibe Gomnam سلام علیکم
ریحانه جان من دوازدهمم -
@s-ein سلام وقت شما بخیر
هنوز ۵ روزِ دیگه مونده یه نفر میگفت کسی که همین چند روزُ نخونه تابستون هم شروع نمیکنه...
به نظرم تا لحضه اخر تلاش کنین:)
نتیجه رو بسپرین به خدا بلاخره الان که صفر نیستین
کنکورای چند سال اخیر رو بزنید درصدتون رشد میکنه
حداقل به خودتون میگین من از یه زمانی به بعد تلاش خودمو کردم.. -
یه وقتایی آدم خیلی دلش میگیره، خیلی
از زمین، زمان، هرچیزی!
اما خدارو به یادش بیاره آروم میشه چون اون تو هر حالی پشت و پناهشه حتی اگه هیچ کسی دورش نباشه، اون هست اون میبینه و خودشه که به دلش آرامش میبخشه...
ممنون @دانش-آموزان-آلاء بابت حرف هاتون تا حدودی آروم شدم اما اگه برمیگشتم به دیروز نمینوشتم این متنو، دلیلشم راهنمایی های شما نیست چون تاثیر داشتن و برام با ارزش بودن ولی نمینوشتم :))
ان شاءالله شما امسال به خواسته دلتون برسین خوشحال ببینمتون -
سلام..
جاش نبود که بگم ولی میگم بلکه تا حدی از نگرانی و ترست کم بشه..من دانش اموز هنرستانی بودم..رشته گرافیک ..از تابستون سال یازدهم که سال 99 بود و کرونا اومد و همه کلاسا انلاین شده بود ،فهمیدم اگه من میخواستم عادی و تئوری درس بخونم که میرفتم یه رشته نظری(تعریف نباشه ولی نمرات خیلی خوب بود)خلاصه اشتبه بود یا تقدیر یا هرچی تغییر رشته ندادم و موندم هنرستان..ولی میدونی چیکار کردم؟از ابان ماه سال 99 شروع کردم درس خوندن برای کنکور تجربی ..از همون موقع به ساعت مطالعه بالا خودم و عادت دادم..کتابای دهم و یازدهم تجربی گرفته بودم و با صفر تا صد های الا پیش میومدم ..انقدر زود زود دیدم همه رو که تا اردیبهشت 1400 همه ندریسارو تموم کرده بودم و دست و پا شیکسته تست زده بودم و کتابای کمک اموزشی خریده بودم..هرکی میرسید بهم میگفت تو ابلهی..خانواده ات و ایسگا کردی رفتی یه رشته پر هزینه(گرافیک خیلی هزینه بر بود..از دوربین بگیر تا مقواهایی که دو سه روز یبار باید بری بخری )..ولی خانواده ام پشتم بودن و من رفتم جلو..سرت و درد نیارم..مهر 1400 مدرسه ها شروع شد و من باید هم کارای هنرستانم و انجام میدادم و درس میخوندم و برای ازمونای دو هفته یبار اماده میشدم..نتیجه ام خوب نبود ولی میگفتم بهترش میکنم هیچوقت به پشت کنکور بودن فکر نمیکردم و میگفتم میشه..عید بود و مشاور گرفتم ..مشاور بی علم منو کشید ته چاه..نتیجه یک سال و نیم بکوب درس خوندنم و نابود کرد..سه هفته پیش رو زمین و اسمون ولم کرد و من یک هفته به معنای واقعی دلم میخواست بمیرم..خیلی دلم میسوخت که میتونستم از بازه عید تا الان اگر مشاوره خوبی داشتم بهترین نتیجه رو بگیرم..از همون موقع دیگه گفتم امسال و که دیگه نمیتونم باشه سال بعد..منی که ساعت مطالعه ام 12 تا 13 ساعت بود دیگه رغبت درس خوندن نداشتم مخصوصا وقتی حرف مصوبه بود..حال خودم از یه طرف خانوادم که بهم امید واهی میدادن یه طرف..ولی با خودم فکر کردم..گفتم:
گذشته رفته و تموم شده و من نمیتونم برش گردونم..الان و برو جلو راهیه که شروعش کردم..نمیتونم نصفه ولش کنم..دوباره شروع کردم..به خودم گفتم اگه شد چه بهتر ..اگه نشد یه سال دیگه..چه لزومی داره ما به ارزومون تو همون سال اول برسیم؟چرا ما هرچی که میخوایم برامون همون موقع باید اتفاق بیوفته؟چرا نباید بیشتر از این سختی بکشیم؟چرا تا دو قدم میریم میبینیم نمیشه باید حسرت بخوریم و بگیم ببین اینبارم نشد؟اینا حرفای الکی و امید الکی نیست..واقعیته..یادمه یبار یه استوری گذاشتم که لا تقنطوا من رحمت الله ..یکی از اشناها گفت شما کنکوریا یاد خدا افتادین..در صورتی که اون نمیدونستین تو این راه فقط خدا پشت ماست و چه بخوایم و چه نخوایم فقط خودش کمک میکنه..همه اینارو گفتم که خدایی که از هنرستان منو تا اینجا اورده و سنگی جلو پام ننداخته،درسته نتیجه خوبی میدونم نمیگیرم،ولی همون خدا پشتت هست..نمیخوام بگم من بدبخت ترم ولی وقتی این پست و دیدم یاد همون یه هفته خودم افتادم..الان نمیگم پاشو تو این سه چهار روزه بیبیدی بابیدی بو کن..کنکورت و بده فک کنم یکی از ازمون های سنجشه..به خودت بگو من جمعه کنکور ندارم..سال دیگه کنکور دارم..جدا از هر نتیجه ای ،یکی دو ماه استراحت کن و دوباره شروع کن...فقط اینو یادت باشه:از همه حتی خودت ناامید شدی،حق نداری از خدا ناامید بشی.. -
@s-ein
سلام
من دقیقا سال گذشته شرایتی مثل شما داشتم تصمیم 100 درصد گرفته بودم که پشت کنکور بمونم چون به هیچ عنوان به اون حدی که می خواستم درس نخونده بودم و فقط به این دید رفتم سر کنکور که با شرایط کنکور آشنا بشم همین باعث شد از استرسم کم بشه و همون پارسال(کنکور 1400) که فقط به دید آشنایی با کنکور داخلش شرکت کردم رتبه خوبی به دست بیارم و الانم داخل یکی از دانشگاه های خوب ایران دانشجوی رشته ای هستم که دوسش داشتم
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که ذهن خودتون درگیر نکنید تمرکز خودتون حفظ کنید و این بدونید که هیچ نشدی وجود نداره خدا رو چه دیدی یه موقع همین امسال که فکر نمی کنی دانشگاهی که دوست داری قبول شدی و در نهایت حتی اگه هم امسال قبول نشی سال دیگه از بقیه جلو تری چون وقت مطالعت بیشتر از یه دانش آموز کلاس دوازدهم میشه و با شرایط کنکورم از قبل آشنایی پیدا کردی -
Gharibe Gomnam
چه حرف ها هست که باید زد در باب این تاپیک :))
ممنونم که منشنم کردی ریحانه جان
حتما منم میام میگم از اتفاق هایی که افتاده
شاید مفید باشه -
متشکر از اینکه به اشتراک گزاشتید
اراده شما خیلی قابل تحسینه -
@s-ein
خبر دادن مادر بزرگ دختر خالم که سومین سال کنکورشه امروز صبح فوت شد
چقدر سخته بخاطر درس و کنکور تو اوج مریضی و سرطان یکی دو بار ببینیش و اون اینجوری بره
تو سایت کنکور یکی میگفت دیشب خبر دادن دوست صمیمیم عروس شده حتی اون دوست دیگه مون استوری گذاشته منو هاید کرده نبینم، ناراحت بود و میگفت بخاطر کنکور از همه کس و همه چی دور شدم
یکی دیگه تو همین انجمن نوشته بود: میومد سر صفحه کتاب جمعش میکردم باز همین وضع بود، دست و پاگیر شده بود زدمش، موهامو میگم، بخاطرش از همه چیم زدم و آخرش به اون چیزی که میخواستم نرسیدماینارو گفتم نه اینکه بخوام کسیو نا امید کنم فقط خواستم بگم سخته، مسیری که از همه چیت بزنی واسش و اگه برسی بهش اون وقته باید به خودت بگی دمت گرم!
اما یه چیزایی فراموش نمیشه... -
مهمترین رکن برای یه پشت کنکوری از دست ندادن روحیه هست.
من خودم دلیل عدم موفقیتم امسال همین بود. چون پشت کنکوری هستی مدرسه نمیری با فضای بیرون در ارتباط نیستی. بعد ۳ ماه درس خوندن از شهریور دیگه روحیه مو از دست دادم. حوصله نداشتم . اگه برمیگشتم به شهریور حتما یه کلاس حضوری ثبت نام میکردم. چون شاید سطح کلاس آنلاین مثلا آقای ثابتی از دبیرای ریاضی شهرمون بالاتره اما تو کلاس حضوری بودن و اون جو وحال و هوا باعث میشه آدم سرد نشه.چون دوستای خودمم کلاس آنلاین هم میرفتن هم بعضی دروس حضوری هم میرفتن. الانم خدارو شکر خوب خوندن.
یه نکته مهم دیگه اینه که به خودتون توجه کنید . به ظاهر و روحیه تون مخصوصا. حتما ورزش کنید. با دوستای خوبتون در ارتباط باشید. الکی خودتونو به خاطر درس قرنطینه نکنید. -
@s-ein در اونایی که پشت کنکور میمونن گفته است:
سلام وقتتون بخیر
دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
ممنون میشم تجربه تون رو بگین و راهنمایی کنین
به خصوص خانوم
@F-seif-0 (نمیدونم منشن شن یا نه)
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
پارسال سال اولم بود
دهم یازدهمم ن کنکوری ولی خب میخوندم
قلمچی درصدام اوکی بود
تا وسطای یازدهم ک مجازی شد
کم گذاشتم
مشغول یچیزایی شدم ک نباید میشدم