هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to خانوم لوبیا on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
خسته نباشی🥺 -
@fatemeh-Ma خسته نباشی دختررر
-
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
بعله. -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
عه؟ -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
کجاش؟ -
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ما همه با تو درتفاهمیم. -
Gharibe Gomnam
چه جالب. -
بالخره تموم شد:]
-
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi خواهش میکنم
-
خدایا
یعنی اگه این طوری پیش نمی رفت
وضیت بازم این جوری بود؟
یعنی ارزشم همین قدرع؟
حتما باید عذاب وجدان بگیرم؟️
ولی من هیچ وقت از کاری که انجام دادم پشیمون نمیشم
چون کاری از دستم برنمی اومد️ -
الان دوروزه که آلاخونه من قطع بوده تازه وصل شدم
M.an -
@Felli هعیی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to danial hosseiny on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
اها
ممنون
من کنکوری نیستم ولی کنجکاو شدم بالاخره -
بچه ها برای فردا همهمه تلاشتون کنید که کلا از همکلاسی هاتون اونایی که یجا هستن با شما دور باشید
وسططط آزمون دختره فین فین راه انداخته تمام تمرکزت بهم میریختنصف دیگه اشون هم فقط خوراکی میخوردن
-
fizik-tahlil.pdf
تحلیل ماز از فیزیک ازمون امروز -
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
سلام.
اینجوری نیازی نیست بسنجین.
میگن که فیزیک ساده بوده، ریاضی مبحث حسابان سؤالات سخت داشته و بقیه متوسط بودن در کل متوسط رو به بالا بوده و شیمی رو خبر دقیقی ندارم. -
@yasin-sheibak
من حس میکنم بیشتر از هر زمان دیگه ای این چند روز تودلی لازم بود که خودمو خالی کنم -
@Felli من تا الان فکر میکردم بخاطر کنکور حتما بستن سایتو کسی نیاد
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to danial hosseiny on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
سلام
حالتون خوبه؟
ببخشید کنکور 98 آسون بوده یا سخت؟
الان میگن کنکور هم سطح اونجا بود یعنی چی -
@farzam-yousefi فدا
پست 621307 از 1000113