هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zeinab Siri سلاااامممم
خوبین؟!نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
الحمدالله خوبم،تو خوبی؟ چه میکنی؟ -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام،خوبی؟دانشجوی همون رشته هم ریپلای بزنه
سلام ممنون خوبم تو چطوری ؟ دانشگاه خوبه ؟
خداروشکر خوبم
️ دانشگاه؟ نهههه اصلا خوب نیست،وقتی یادم میاد توی این گرمای وحشتناک باید کلی راه میرفتم تا برسم به کلاس مغزم سوت میکشه
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri نه منظورم درسا و واحدها و اساتیده
به امید روزی که بیام بگمت میخوام برم مصاحبه🥺️
-
Zeinab Siri نه منظورم درسا و واحدها و اساتیده
به امید روزی که بیام بگمت میخوام برم مصاحبه🥺️
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید باورت نشه ولی رشتم رو عوض کردم
به امید روزی که بیام بگمت میخوام برم مصاحبه
🥺️
منتظرم
️
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب
دوره ای که کلی منتظرش بودم که برگزار بشه، دقیقا وسط امتحانامه و نمیتونم برم تهران
خدایا(_:دوره چی ؟
Mehdi مراقبت از زخم
با مدرک بین المللی -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri البت اینو ک بشون گفتم
ولی فک کنم منظورم از گُل رو درست متوجه نشدین://بله متوجه شدم
منکه با این موضوع مشکلی نداشتم،انقدر رک بودم که مامانم از ترس اینکه یوقت چیزی بگم و بقیه ناراحت بشن خودش تلفنا رو جواب میدادنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منکه با این موضوع مشکلی نداشتم،انقدر رک بودم که مامانم از ترس اینکه یوقت چیزی بگم و بقیه ناراحت بشن خودش تلفنا رو جواب میدادمامان من از خودم بدتر من از مامانم بدتر ...
پارسال که عمه ام زنگ زده بود بهش گفت : چی شده اینقد کنجکاو میترا شدی ؟ -
@دختر-بهار
الحمدالله خوبم،تو خوبی؟ چه میکنی؟Zeinab Siri خداروشکر
ممنون منم خوبم
امروز که هیچی بیکار
شما چطور -
شاید باورت نشه ولی رشتم رو عوض کردم
به امید روزی که بیام بگمت میخوام برم مصاحبه
🥺️
منتظرم
️
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri اینو باید اون اول که گفتم دانشجوی همون رشته .... میگفتی
تیری بر قلبم نشستچرا ؟ اگه دوس داری بگو و بازم اگه دوستداری بگو چه رشته ای پس رفتی ...
-
منکه با این موضوع مشکلی نداشتم،انقدر رک بودم که مامانم از ترس اینکه یوقت چیزی بگم و بقیه ناراحت بشن خودش تلفنا رو جواب میدادمامان من از خودم بدتر من از مامانم بدتر ...
پارسال که عمه ام زنگ زده بود بهش گفت : چی شده اینقد کنجکاو میترا شدی ؟نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط Zeinab Siri انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پارسال که عمه ام زنگ زده بود بهش گفت : چی شده اینقد کنجکاو میترا شدی ؟وااای
زن دایی من زنگ زده بود،میگفت رتبت چند شده؟
گفتم نگرانی؟ نگران نباش مجاز شدم -
Zeinab Siri خداروشکر
ممنون منم خوبم
امروز که هیچی بیکار
شما چطورنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Zeinab Siri انجام شده@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri خداروشکر
ممنون منم خوبمخداروشکر
امروز که هیچی بیکار
شما چطوروالا ما هیچی،نشستیم تو خونه و از ترس گرما بیرون نمیریم
-
Zeinab Siri اینو باید اون اول که گفتم دانشجوی همون رشته .... میگفتی
تیری بر قلبم نشستچرا ؟ اگه دوس داری بگو و بازم اگه دوستداری بگو چه رشته ای پس رفتی ...
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان گفتم دیگه
تیری بر قلبم نشست
چرا ؟ اگه دوس داری بگو و بازم اگه دوستداری بگو چه رشته ای پس رفتی ...
داستانش خیلی مفصله،انشالله میگم
الان مهندسی شیمی میخونم -
Acola سلام عزیزم
هیچ اتفاقی بی حکمت نیست
خیلی مراقب سلامت جسمی و روحیت باش عزیزم و بدنت رو تقویت کن
انشالله بهتر باشینوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola سلام عزیزم
هیچ اتفاقی بی حکمت نیست
خیلی مراقب سلامت جسمی و روحیت باش عزیزم و بدنت رو تقویت کن
انشالله بهتر باشیفداتشم مرسی
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
-
پارسال که عمه ام زنگ زده بود بهش گفت : چی شده اینقد کنجکاو میترا شدی ؟وااای
زن دایی من زنگ زده بود،میگفت رتبت چند شده؟
گفتم نگرانی؟ نگران نباش مجاز شدمنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri من 16 ام تیر ماه سالگرد فوت باباجونم هست و این یعنی یک هفته بعد کنکور .... بعد پارسال خونه مامانجونم دو تا عروس خاله هام دو طرفم نشسته بودن یکی در میون سوال میپرسیدن منم همه ش میگفتم خوب بود با نیش باز این وسط هرکی هم رد میشد منو میدید یه ایست میزد . کنکور داشتی ؟ چطور بود ؟ چقدر خونده بودی ؟ کجا میاری بنظرت ؟
امسال هم همون بند و بساط هست ....
بعد جالب اینجا بود رشته هایی که خودشونم دوست داشتن قبول بشنو هعی میگفتن بزن . عروس خاله ام هعی میگفت : وای میترا من اونقد دبیری دوس دارم برو فرهنگیان -
Zeinab Siri من 16 ام تیر ماه سالگرد فوت باباجونم هست و این یعنی یک هفته بعد کنکور .... بعد پارسال خونه مامانجونم دو تا عروس خاله هام دو طرفم نشسته بودن یکی در میون سوال میپرسیدن منم همه ش میگفتم خوب بود با نیش باز این وسط هرکی هم رد میشد منو میدید یه ایست میزد . کنکور داشتی ؟ چطور بود ؟ چقدر خونده بودی ؟ کجا میاری بنظرت ؟
امسال هم همون بند و بساط هست ....
بعد جالب اینجا بود رشته هایی که خودشونم دوست داشتن قبول بشنو هعی میگفتن بزن . عروس خاله ام هعی میگفت : وای میترا من اونقد دبیری دوس دارم برو فرهنگیاننوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
خدا رحمتش کنه
آره اکثرا میخوان اون چیزی رو انتخاب کنی که خودشون بهش نرسیدن
به منم میگفتن برو فرهنگیان اما واقعا پتانسیلش رو تو خودم نمی بینم -
الان گفتم دیگه
تیری بر قلبم نشست
چرا ؟ اگه دوس داری بگو و بازم اگه دوستداری بگو چه رشته ای پس رفتی ...
داستانش خیلی مفصله،انشالله میگم
الان مهندسی شیمی میخونمنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri خب بگو
علاقه تو از دست دادی ؟ یا ...
ولی من برا دکتری پیوسته ش میخونم یعنی فقط اونو مامان بابام باهاش کنار میان ... -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A این الان مود خودته ؟
دیروز سوالای زیست هنر سطحش چطور بودن ؟ -
Zeinab Siri خب بگو
علاقه تو از دست دادی ؟ یا ...
ولی من برا دکتری پیوسته ش میخونم یعنی فقط اونو مامان بابام باهاش کنار میان ...نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri خب بگو
علاقه تو از دست دادی ؟ یا ...نه،باید میرفتم خوابگاه و خانواده موافق نبودن،هرچند که خیلی دور نبود
ولی من برا دکتری پیوسته ش میخونم یعنی فقط اونو مامان بابام باهاش کنار میان ...
انشالله،امسال میری؟
-
@mitra-ism-rahmani
خدا رحمتش کنه
آره اکثرا میخوان اون چیزی رو انتخاب کنی که خودشون بهش نرسیدن
به منم میگفتن برو فرهنگیان اما واقعا پتانسیلش رو تو خودم نمی بینمنوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ...
-
ایلین حیدرزهی کی؟!
@دختر-بهار همه از جمله خودت
-
Zeinab Siri خب بگو
علاقه تو از دست دادی ؟ یا ...نه،باید میرفتم خوابگاه و خانواده موافق نبودن،هرچند که خیلی دور نبود
ولی من برا دکتری پیوسته ش میخونم یعنی فقط اونو مامان بابام باهاش کنار میان ...
انشالله،امسال میری؟
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri باید ببینم رتبه م بهش میخوره چون زیر 200 هم خیلی سخته اگه نشد درباره ش تحقیق کردم داروسازی گرایش بیوتک داره میشه بیوتک دارویی اونو میرم . چون همون دکتری هم میخواستم گرایش پزشکیش را برم . اگه هم کلا رتبه ام به اون احوالی نرفت تمام 5 تا شاخه فرهنگیانو میزنم و شاید تا قبل مصاحبه ش والدینم اجازه دادن بمونم برا همون بیوتک
چون واقعا تنها رشته ای که دیدم علاقه دارم و این یه سال خیلی درباره ش خوندم همین بود .