ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها
-
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها
ورود به پرز
برخلاف شیب غلظت
انتقال فعال
انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکننیجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم
اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
م محمد فواد marked this topic as a question on ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۶:۴۶
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن. -
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم -
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شدهمحمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
راستی شما تازه عضو شدی، خوش اومدی. دهمی هستی؟
-
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
راستی شما تازه عضو شدی، خوش اومدی. دهمی هستی؟
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
استاد موقاری گفتن . -
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
استاد موقاری گفتن . -
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
استاد موقاری گفتن . -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد
استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟نه منظورم اون اغلب امینو اسید ها بود
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶
-
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد
استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟نه منظورم اون اغلب امینو اسید ها بود
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شدهمحمد فواد
آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
(شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
از این مبحث تست بزنی دستت میاد. -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب چه سالی رو داری؟
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
کتاب چه سالی رو داری؟
من دارم سال دهم رو پیشخوان میکنم و هیچ کتابی ندارم هنوز ( حتی کتاب اموزش و پرورش ) و با کلیپ های استاد موقاری زیست رو شروع کردم و با اقای امینی ریاضی رو شروع کردم .
-
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
کتاب چه سالی رو داری؟
من دارم سال دهم رو پیشخوان میکنم و هیچ کتابی ندارم هنوز ( حتی کتاب اموزش و پرورش ) و با کلیپ های استاد موقاری زیست رو شروع کردم و با اقای امینی ریاضی رو شروع کردم .
-
محمد فواد
آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
(شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
از این مبحث تست بزنی دستت میاد.نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد
آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
(شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
از این مبحث تست بزنی دستت میاد.اهان بله ممنونم . ببخشید من این پیامتونو ندیدم
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
-
۱۴۰۲ عمومی ها حذف نشد امکان داره سال های دیگه هم حذف نشه؟
-
ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمریم شکاری در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
سلام . لطفا سوال مد نظرتون رو با ساختن تاپیک مطرح کنین .
https://forum.alaatv.com/topic/42962/پرسيدن-سوال-و-یا-انتشار-مطالب-مفید-و-آموزشی-در-آلاخونه
لطفا اول این رو مطالعه کنین و بعد هر سوالی داشتید بپرسید