Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گوارش و جذب مواد
Mery.ShM
۱.مگه یاخته های کناری و اصلی غدد معده در تجزیه فقط پروتئین ها نقش ندارن؟ پس چرا تست نوشته مولکول های زیستی مختلف نفس دارد؟ ۲.در بافت پیوندی سست میزان رشته ها مگه کمه؟ در مقایسه با بافت پیوندی متراکم میزان رشته های کشسان بیشتر از کلاژن هست؟ یا کلی میزان رشته های کشسان زیادی داره؟ @تجربیا
زیست شناسی
دریافت پیام حس وضعیت
wanderingW
سلام پاسخنامه یه تست گفته بود که: « مغز میانی پیام گیرنده های حس وضعیت را دریافت میکند» یعنی فقط مغز میانی این پیام ها رو دریافت میکنه؟ بصل‌النخاع نه؟ تست گفته بصل‌النخاع نمیتونه.درسته؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
زیست شناسی
سلولاز ملخ:/
Hg L 0H
تو آزمون ماز امسال اومده بود میدونید از کجا برداشت شده؟ اصلا برای کنکور باید بلد باشم؟ @دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
زیست شناسی

ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
18 دیدگاه‌ها 3 کاربران 387 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • محمد فوادم آفلاین
    محمد فوادم آفلاین
    محمد فواد
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #1

    من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
    خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم

    ツ

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • محمد فوادم آفلاین
      محمد فوادم آفلاین
      محمد فواد
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #2

      @تجربیا @راه-ابریشمی-ها-زیست

      ツ

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • محمد فوادم محمد فواد marked this topic as a question on
      • OpalO آفلاین
        OpalO آفلاین
        Opal
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده
        #3

        d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

        سلام✨
        هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
        خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
        گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
        یعنی همراهش رد میشن
        انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

        محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • OpalO Opal

          d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

          سلام✨
          هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
          خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
          گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
          یعنی همراهش رد میشن
          انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

          محمد فوادم آفلاین
          محمد فوادم آفلاین
          محمد فواد
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #4

          @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

          d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

          سلام✨
          هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
          خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
          گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
          یعنی همراهش رد میشن
          انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

          خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
          فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

          ツ

          OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • محمد فوادم محمد فواد

            @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

            d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

            سلام✨
            هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
            خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
            گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
            یعنی همراهش رد میشن
            انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

            خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
            فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

            OpalO آفلاین
            OpalO آفلاین
            Opal
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده
            #5

            محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

            @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

            d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

            سلام✨
            هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
            خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
            گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
            یعنی همراهش رد میشن
            انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

            خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
            فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

            14533c74-30ae-44d8-be1d-6f9d856e63c7-image.png

            خروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
            تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATP

            درمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱

            راستی شما تازه عضو شدی، خوش اومدی. دهمی هستی؟

            محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • OpalO Opal

              محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

              @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

              d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

              سلام✨
              هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
              خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
              گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
              یعنی همراهش رد میشن
              انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

              خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
              فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

              14533c74-30ae-44d8-be1d-6f9d856e63c7-image.png

              خروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
              تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATP

              درمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱

              راستی شما تازه عضو شدی، خوش اومدی. دهمی هستی؟

              محمد فوادم آفلاین
              محمد فوادم آفلاین
              محمد فواد
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #6

              @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

              محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

              @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

              d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

              سلام✨
              هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
              خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
              گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
              یعنی همراهش رد میشن
              انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

              خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
              فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

              14533c74-30ae-44d8-be1d-6f9d856e63c7-image.png

              خروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
              تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATP

              درمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱

              خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
              استاد موقاری گفتن .

              ツ

              OpalO 2 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • محمد فوادم محمد فواد

                @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

                سلام✨
                هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
                خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
                گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
                یعنی همراهش رد میشن
                انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

                خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
                فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

                14533c74-30ae-44d8-be1d-6f9d856e63c7-image.png

                خروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
                تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATP

                درمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱

                خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
                استاد موقاری گفتن .

                OpalO آفلاین
                OpalO آفلاین
                Opal
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #7

                محمد فواد
                استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟

                محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • محمد فوادم محمد فواد

                  @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                  محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                  @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                  d93adb30-d46d-44fd-a5d3-6b722085b08d-image.png

                  سلام✨
                  هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
                  خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
                  گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
                  یعنی همراهش رد میشن
                  انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.

                  خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
                  فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم

                  14533c74-30ae-44d8-be1d-6f9d856e63c7-image.png

                  خروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
                  تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATP

                  درمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱

                  خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
                  استاد موقاری گفتن .

                  OpalO آفلاین
                  OpalO آفلاین
                  Opal
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #8

                  محمد فواد خواهش میکنم✨

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • OpalO Opal

                    محمد فواد
                    استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟

                    محمد فوادم آفلاین
                    محمد فوادم آفلاین
                    محمد فواد
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #9

                    @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                    محمد فواد
                    استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟

                    نه منظورم اون اغلب امینو اسید ها بود

                    ツ

                    OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • محمد فوادم محمد فواد has marked this topic as solved on
                    • محمد فوادم محمد فواد

                      @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                      محمد فواد
                      استاد موقاری نکته دیگه ای گفتن؟

                      نه منظورم اون اغلب امینو اسید ها بود

                      OpalO آفلاین
                      OpalO آفلاین
                      Opal
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده
                      #10

                      محمد فواد
                      آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
                      البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
                      برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
                      (شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
                      از این مبحث تست بزنی دستت میاد.

                      محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • OpalO آفلاین
                        OpalO آفلاین
                        Opal
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #11

                        کتاب چه سالی رو داری؟

                        محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • OpalO Opal

                          کتاب چه سالی رو داری؟

                          محمد فوادم آفلاین
                          محمد فوادم آفلاین
                          محمد فواد
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                          #12

                          @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                          کتاب چه سالی رو داری؟

                          من دارم سال دهم رو پیشخوان میکنم و هیچ کتابی ندارم هنوز ( حتی کتاب اموزش و پرورش ) و با کلیپ های استاد موقاری زیست رو شروع کردم و با اقای امینی ریاضی رو شروع کردم .

                          ツ

                          OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • محمد فوادم محمد فواد

                            @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                            کتاب چه سالی رو داری؟

                            من دارم سال دهم رو پیشخوان میکنم و هیچ کتابی ندارم هنوز ( حتی کتاب اموزش و پرورش ) و با کلیپ های استاد موقاری زیست رو شروع کردم و با اقای امینی ریاضی رو شروع کردم .

                            OpalO آفلاین
                            OpalO آفلاین
                            Opal
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #13

                            محمد فواد آها متوجه شدم
                            موفق باشی💪

                            محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • OpalO Opal

                              محمد فواد
                              آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
                              البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
                              برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
                              (شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
                              از این مبحث تست بزنی دستت میاد.

                              محمد فوادم آفلاین
                              محمد فوادم آفلاین
                              محمد فواد
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #14

                              @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                              محمد فواد
                              آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
                              البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
                              برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
                              (شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
                              از این مبحث تست بزنی دستت میاد.

                              اهان بله ممنونم . ببخشید من این پیامتونو ندیدم

                              ツ

                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • OpalO Opal

                                محمد فواد آها متوجه شدم
                                موفق باشی💪

                                محمد فوادم آفلاین
                                محمد فوادم آفلاین
                                محمد فواد
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                #15

                                @Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                                محمد فواد آها متوجه شدم
                                موفق باشی💪

                                مرسی💫 🌳

                                ツ

                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • م آفلاین
                                  م آفلاین
                                  مریم شکاری
                                  دانش آموزان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                  #16

                                  ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید

                                  محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • م آفلاین
                                    م آفلاین
                                    مریم شکاری
                                    دانش آموزان آلاء
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                    #17

                                    ۱۴۰۲ عمومی ها حذف نشد امکان داره سال های دیگه هم حذف نشه؟

                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • م مریم شکاری

                                      ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید

                                      محمد فوادم آفلاین
                                      محمد فوادم آفلاین
                                      محمد فواد
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #18

                                      مریم شکاری در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:

                                      ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید

                                      سلام . لطفا سوال مد نظرتون رو با ساختن تاپیک مطرح کنین .
                                      https://forum.alaatv.com/topic/42962/پرسيدن-سوال-و-یا-انتشار-مطالب-مفید-و-آموزشی-در-آلاخونه
                                      لطفا اول این رو مطالعه کنین و بعد هر سوالی داشتید بپرسید

                                      ツ

                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها


                                      • درون آمدن

                                      • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                      • اولین پست
                                        آخرین پست
                                      0
                                      • دسته‌بندی‌ها
                                      • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                      • جدیدترین پست ها
                                      • برچسب‌ها
                                      • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                      • دوره‌های آلاء
                                      • گروه‌ها
                                      • راهنمای آلاخونه
                                        • معرفی آلاخونه
                                        • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                        • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                        • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                        • معرفی گروه‌ها
                                        • لینک‌های دسترسی سریع