7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ورود به پرز برخلاف شیب غلظت انتقال فعال انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن. -
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونم -
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
راستی شما تازه عضو شدی، خوش اومدی. دهمی هستی؟
-
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
سلام
هم انتقالی یعنی وقتی شیب غلظت سدیم به سمت داخله گلوکز و بیشتر آمیواسید هم هم باهاش برن
خود سدیم با استفاده از از انرژی حاصل از شیب غلظتش میره داخل
گلوکز و بیشتر آمینواسیدها چون خلاف شیب غلظت هستن پس نیاز به انرژی دارن برای عبور و میان از شیب غلظت سدیم استفاده میکنن برای عبور
یعنی همراهش رد میشن
انرژی مصرف میشه ولی مثل بقیه مستقیما از ATP استفاده نمیکنن.خیلی خیلی ممنونم کاملا فهمیدم چیشد .
فقط اگه امکان داره درباره خروج گلوکز ها و اغلب امینو اسید ها از یاخته های پرز روده به فضای بین یاخته ای که با انتشار تسهیل شده صورت میگیره هم توضیح بدین . خیلیییییی ممنونمخروج گلوکز با انتشار تسهیل شده است نه آمینو اسید یعنی کتاب برای خروج از یاخته پرز اینجا فقط درمورد گلوکز گفته
تعریف انتشار تسهیل شده هم اینه که یه پروتئین به موادی که نمیتونن مستقیم از داخل غشا منتشر بشن کمک میکنه و راهی باز میکنه که رد بشن یعنی پروتئین داریم ولی انرژی از شیب غلظت بدست میاد نه مصرف ATPدرمورد رد شدن آمینو اسید ها چیزی نوشته؟ من که چیزی ندیدم تو کتاب کنکوریای ۱۴۰۱
خیلی ممنونم . چون من کلا درکش نکردم الان کامل جا افتاد برام .
استاد موقاری گفتن . -
-
محمد فواد
آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
(شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
از این مبحث تست بزنی دستت میاد. -
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
کتاب چه سالی رو داری؟
من دارم سال دهم رو پیشخوان میکنم و هیچ کتابی ندارم هنوز ( حتی کتاب اموزش و پرورش ) و با کلیپ های استاد موقاری زیست رو شروع کردم و با اقای امینی ریاضی رو شروع کردم .
-
@Kosar-Mortazavi در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
محمد فواد
آها اینکه آمینو اسید ها چطور از پرز خارج میشن رو میگی استاد گفتن مثل گلوکز با انتشار تسهیل شده خارج میشه؟
البته من همیشه اول چک میکنم تو کتاب باشه بعد بگم چون هر سال کتاب تغییر میکنه
برو کتابتو ببین شاید من ندیده باشم
(شایدم تو کتاب چاپ قدیم بوده)
از این مبحث تست بزنی دستت میاد.اهان بله ممنونم . ببخشید من این پیامتونو ندیدم
-
ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
-
۱۴۰۲ عمومی ها حذف نشد امکان داره سال های دیگه هم حذف نشه؟
-
مریم شکاری در ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها گفته است:
ببخشید استاد زبان دهم کی رو پیشنهاد میکنید ممنون میشم جواب بدید
سلام . لطفا سوال مد نظرتون رو با ساختن تاپیک مطرح کنین .
https://forum.alaatv.com/topic/42962/پرسيدن-سوال-و-یا-انتشار-مطالب-مفید-و-آموزشی-در-آلاخونه
لطفا اول این رو مطالعه کنین و بعد هر سوالی داشتید بپرسید