هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
الکس اعجوبه صخره نوردی ازاد(بدون طناب و...)،فوق العاذس
-
سلام زلزله,دیشب که امدی من و لیلا و حمید را در خواب بردی..نمیدانم دفتر مشقم را از زیر اوار پیدا می کنند یا نه..تو به خانم معلم بگو که تکلیفم را نوشته بودم..راستی بقیه ادم ها چی,تکلیفشان را انجام داده اند؟دیشب حمید هم که قول داده بود کمتر شلوغ کند..دیگر ساکت شد..ساکت ساکت,برای همیشه..همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود,پیکر های کوچکمان را درهم کوبید و...
حمید در زیر اوار نگران ترس لیلا از تاریکی بود و می گفت نترس"خویشه گی خاسم"من هستم..ولی بعد از مدتی دیگر نه حمید بود و نه لیلا و نه من..می دانی زلزله,ما که رفتیم ولی روح کوچکمان دید که خیلی ها امدند همه انهایی که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودیم شان..لودر هم اوردند,با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا ..ولی ما دیگر نبودیم,اگر هم بودیم با دهانی پراز خاک...
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....Ayli
وای خدای من
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ سلام اجی خوبیrose77
سلام ممنون خوبم عزیزم ...
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم... -
سلام زلزله,دیشب که امدی من و لیلا و حمید را در خواب بردی..نمیدانم دفتر مشقم را از زیر اوار پیدا می کنند یا نه..تو به خانم معلم بگو که تکلیفم را نوشته بودم..راستی بقیه ادم ها چی,تکلیفشان را انجام داده اند؟دیشب حمید هم که قول داده بود کمتر شلوغ کند..دیگر ساکت شد..ساکت ساکت,برای همیشه..همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود,پیکر های کوچکمان را درهم کوبید و...
حمید در زیر اوار نگران ترس لیلا از تاریکی بود و می گفت نترس"خویشه گی خاسم"من هستم..ولی بعد از مدتی دیگر نه حمید بود و نه لیلا و نه من..می دانی زلزله,ما که رفتیم ولی روح کوچکمان دید که خیلی ها امدند همه انهایی که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودیم شان..لودر هم اوردند,با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا ..ولی ما دیگر نبودیم,اگر هم بودیم با دهانی پراز خاک...
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....خیلی تلخه...
-
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...سه هزار نفر؟؟؟
-
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...آمار ب 3 هزار رسید ؟ : ((((((((((((((((
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...آمار ب 3 هزار رسید ؟ : ((((((((((((((((
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
خدا لعنت کنه باعث بانی این بدبختی ها اونی که میاد میخنده تو مجلس میگه مسکن مهر ها همش ریخت
ایشالله خدا عوض همشونو بده
اون احمق تری که میره بالا منبر میگه صدقه بدین تا بلا رفع بشهماییم و یه مشت احمق تر از هر احمق دیگه ای و اون هایی که فقط میتونن یه پیام تسلیت بگن
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن -
خدا لعنت کنه باعث بانی این بدبختی ها اونی که میاد میخنده تو مجلس میگه مسکن مهر ها همش ریخت
اون احمق تری که میره بالا منبر میگه صدقه بدین تا بلا رفع بشهماییم و یه مشت احمق تر از هر احمق دیگه ای و اون هایی که فقط میتونن یه پیام تسلیت بگن
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
-
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستناینجا ایران است...
-
@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
اینجا ایران است...