هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
الکس اعجوبه صخره نوردی ازاد(بدون طناب و...)،فوق العاذس
-
سلام زلزله,دیشب که امدی من و لیلا و حمید را در خواب بردی..نمیدانم دفتر مشقم را از زیر اوار پیدا می کنند یا نه..تو به خانم معلم بگو که تکلیفم را نوشته بودم..راستی بقیه ادم ها چی,تکلیفشان را انجام داده اند؟دیشب حمید هم که قول داده بود کمتر شلوغ کند..دیگر ساکت شد..ساکت ساکت,برای همیشه..همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود,پیکر های کوچکمان را درهم کوبید و...
حمید در زیر اوار نگران ترس لیلا از تاریکی بود و می گفت نترس"خویشه گی خاسم"من هستم..ولی بعد از مدتی دیگر نه حمید بود و نه لیلا و نه من..می دانی زلزله,ما که رفتیم ولی روح کوچکمان دید که خیلی ها امدند همه انهایی که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودیم شان..لودر هم اوردند,با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا ..ولی ما دیگر نبودیم,اگر هم بودیم با دهانی پراز خاک...
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....Ayli
وای خدای من
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ سلام اجی خوبیrose77
سلام ممنون خوبم عزیزم ...
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم... -
سلام زلزله,دیشب که امدی من و لیلا و حمید را در خواب بردی..نمیدانم دفتر مشقم را از زیر اوار پیدا می کنند یا نه..تو به خانم معلم بگو که تکلیفم را نوشته بودم..راستی بقیه ادم ها چی,تکلیفشان را انجام داده اند؟دیشب حمید هم که قول داده بود کمتر شلوغ کند..دیگر ساکت شد..ساکت ساکت,برای همیشه..همه سنگ ها و کلوخ هایی که پدر بنام سقف بر سرمان انباشته بود,پیکر های کوچکمان را درهم کوبید و...
حمید در زیر اوار نگران ترس لیلا از تاریکی بود و می گفت نترس"خویشه گی خاسم"من هستم..ولی بعد از مدتی دیگر نه حمید بود و نه لیلا و نه من..می دانی زلزله,ما که رفتیم ولی روح کوچکمان دید که خیلی ها امدند همه انهایی که هیچ گاه در روستایمان ندیده بودیم شان..لودر هم اوردند,با کلی کمپوت شیرین و بسته های غذا ..ولی ما دیگر نبودیم,اگر هم بودیم با دهانی پراز خاک...
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگذریم لودر که می دانی چیست؟همان ماشینی که در شهرها برای ساخت خانه از ان استفاده می کنند و در روستا ها,برای برداشتن اوار از سر مردم..مصاحبه هم کردند که قرار است وام بدهند و دستور داده ان خیلی خیلی سریع باشد..همان وامی که به دلیل نبودن ضامن برای پدر برای دادن نصف ان نیز هرگز موافقت نکردند کاش قبل از امدن تو,وام را داده بودند تا پدر خانه بهتری برایمان بسازد تا پدر مجبور نباشد هی با گل و سنگ سقف را بپوشاند وای "باوگم"چقدر سنگین کرده بودی,این اوار را نمی دانم زلزله شاید برای دادن وام پدر به پادرمیانی تو احتیاج داشتند می دانی زلزله با امدن تو روستای مارا شناختند میگویند کمک به زلزله زدگان ثواب دارد,درست ولی مگر کمک به روستاییان برای زندگی بهتر ثواب ندارد?راستی چرا برخی ادم ها برای بیدار شدن و لرزیدن قلب شان به 7/3ریشتر لرزه احتیاج دارند؟می دانی زلزله به چه فکر میکنم به روستای بعدی,ثواب بعدی,درمانگاه بعدی و دستورات بعدی و به زنده های لودر و همدلی ندیده به پدرهای روستاهای دیگر که با تنگدستی,اوارهای بعدی را تکه,تکه,تکه بر سقف خراب خود می چینندتا روزی که مریم و لیلا و حمیدشان را از زیر ان بردارند دلم برای لیلا و حمید و مریم های روستاهای بعدی می سوزد می دانی زلزله ما که رفتیم ولی خدا کند روزی بنویسند: "ز" مثل "زندگی"....خیلی تلخه...
-
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...سه هزار نفر؟؟؟
-
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...آمار ب 3 هزار رسید ؟ : ((((((((((((((((
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
واقعا درسته
تو هر مراسم هزااااراااان هزاااار بنر و...میزنن که مرگ بر آمریکا و آمریکار هیچ غلطی نمیتونه بکنه:/همین هزینه بنرارو اگه خرج ساختمونا میکردن الان بیش از ۳هزار نفر از هموطنامونو از دست نمی دادیم...آمار ب 3 هزار رسید ؟ : ((((((((((((((((
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
واقعا درسته
حتی بیشتر!!
ولی نمیگن -
خدا لعنت کنه باعث بانی این بدبختی ها اونی که میاد میخنده تو مجلس میگه مسکن مهر ها همش ریخت
ایشالله خدا عوض همشونو بده
اون احمق تری که میره بالا منبر میگه صدقه بدین تا بلا رفع بشهماییم و یه مشت احمق تر از هر احمق دیگه ای و اون هایی که فقط میتونن یه پیام تسلیت بگن
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن -
خدا لعنت کنه باعث بانی این بدبختی ها اونی که میاد میخنده تو مجلس میگه مسکن مهر ها همش ریخت
اون احمق تری که میره بالا منبر میگه صدقه بدین تا بلا رفع بشهماییم و یه مشت احمق تر از هر احمق دیگه ای و اون هایی که فقط میتونن یه پیام تسلیت بگن
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
-
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستناینجا ایران است...
-
@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@mohandes این همه پلیس گزاشتن که مردم نرن مقبره کوروش بعد نمیتونند کمک های مردمو بدون دزدی بدن دستشون
اینجا ایران است...
-
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستن@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
روز کوروش میتونستن کل خیابونو پلیس بزارن اونوقت اینو نمیتونستنمنم واقعا ناراحت شدم...یکی از هم کلاسیای دانشگاه مام دختر خانوادش تو زلزله بودن...وقتی تعریف میکرد بغض کرده بود و صداش میلرزید اونم خیلی عصبانی بود....خدا کمک کنه....
-
#مدیریت_بحران یا #بحران_مدیریت ؟
وقتی می آید جز ویرانی و مرگ سوغاتی بهمراه ندارد. در قتل عامش تفکیکی وجود ندارد؛ زن و مرد؛ پیر و جوان؛ همه را با خود می برد.
زلزله پدیده ای است که اگر در بسیاری از کشورهای دنیا همچون ژاپن یک قلقلک سخت محسوب می شود، اما برای ما همچون کابوسی است که جز ویرانی خانواده، شهر، آبادی، ده و کشتار ده ها و صدها و هزاران نفر چیزی نیست!
مثل زلزله منجیل، مثل زلزله بویین زهرا و مثل زلزله بم چند صباحی درگیرش می شویم و بعد از چند ماه کلا فراموش شان می کنیم...
فراموش می کنیم رنج مادری را که فرزند مرده اش را در بغل گرفته
فراموش می کنیم رنج پدری را که با دست خالی زمین خانه ی ویران شده اش را به هوای پیدا کردن فرزندش زیر و رو می کند
فراموش می کنیم مصایب کودکانی را که پدر یا مادرشان را در بی رحم ترین خشم طبیعت از دست داده اند
و خلاصه فراموش می کنیم که از حالا کاری برای فردا کنیم.هروقت زلزله می آید ناخودآگاهمان سمت پایتخت هم می آید. جایی که شانزده میلیون نفر هم چون یک کشور در محیطی کوچک گرد هم آمده اند و روزگار می گذرانند.
بیایید کمی به عقب تر برگردیم. به حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو.
جایی که برای آوار برداری تنها یک ساختمان ماه ها زمان صرف شد و تنها برای آوار برداریش با این که می دانستیم در حال فروریختن است، ده ها آتش نشان از دست دادیم! حال شما فکر کنید وقتی برای یک ساختمان با این همه تجهیزات هم نتوانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم، با زلزله ای ویرانگر در پایتخت چه می کنیم؟ خصوصا این که در زمانی زندگی می کنیم که زمین شناسانش سال هاست خبر از موعد زلزله می دهند و بنابر اسناد تاریخی هر صد و پنجاه سال یک بار دگردیسی کلی شده است!زلزله کرمانشاه و زلزله هایی که از نظر گذراندیم به خوبی به ما نشان می دهد که چه قدر دچار ضعف هستیم، نشان می دهد که اگر ساختمان می سازیم، چقدر بد می سازیم؛ اگر مصالح استفاده می کنیم، چقدر بی کیفیت هستند و خلاصه همیشه طوری رفتار کرده ایم که انگار جان انسان ارزشی برایمان ندارد! جان انسانی که یک بار بدنیا می آید!!
الآن همه دنبال مقصر هستند! آنکه فکر می کند نگاهش آسمانی است، زلزله را پیامد گناه می خواند، آن که با علم سر و کار دارد، زلزله را جابه جا شدن لایه های زیرین زمین و به اصطلاح لایه اوراسیایی می داند و آن که گوشش نه به علم و نه به لفاظه گویی های دگراندیشان شنواست، زلزله را قسمت می داند.
جای این حرف ها باید به فکر چاره بود. از حالا باید الگوبرداری کرد. مثلا از کشوری همچون ژاپن که سالیانه چندین زلزله هشت ریشتری را تجربه می کند اما تنها چندین مجروح روی دستش می ماند. از حالا باید به این فکر باشیم وقتی در کشوری با این هجمه از زلزله قرار داریم باید در هر استان تشکیلاتی منسجم داشته باشیم تا مردمش در روز سوم زلزله و سرمای صفر درجه و بدتر از همه در نزدیکی قتلگاه خانوادگی شان تا صبح نلرزند!
#مدیریت_بحران یا #بحران_مدیریت -
@dr-saraaa
منم شنیدم متاسفانه زیادتر از اماری ک دادن بوده
ولی فک نمیکردم ۳ هزار
خدا صبر بدهEHSAN75
دوستم تو شهرداریه کرمانشاست
گفت بیشتر از 1000 نفر کشته شده
اینا میگن 400 نفره
خیلی از روستا ها اصلا نرفتن اوار برداری
شاید بیشتر از 2000 نفر باشه