هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کنکور زبان و برم؟!
-
حالا میتونین با خیال راحت بخواابین
هر چقد که دلتون میخواد بخوابیین
-
@soniaaa برو
راستی چطوری خوبی
کنکور چطور بود -
maryam111 الحمدلله حال روحیمون خوبه ولی چار ساعت و رب یجا نشسته بودیم و سوال حل میکردیم .
من یکی که فک کنم کل مرضای مفصلی و استخوانیو گرفتم /
عصر تحلیل کنکور تجربی رو داریم یا چی؟ -
@Kosar-Mortazavi اره به قرآن مجید من ساعت 9 و خوردی نرسیده به 10 بود همین 9 و خوردی سوالات عمومی همش دستم بود همه صفحات بدون استثناء همه صفحات... یکمی بعدش هم یه دختره با لاک قرمز هم فرستاد!! قبلش یه پسرع فقط دو صفحه زبان و فارسی فرستادع بود ولی دختره همشو فرستادع بود!!!
Amirreza Vafaei Moghadam
نمیدونم این قطع کردن اینترنت دقیقا چه تاثیری داشته -
نظرتون درباره زیست؟
حسین نعمتی گند کثافت
-
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اخه میگن سوالا منتشر شده کسی تونسته استفاده کنه
یا اینایی که بیرون از ازمون بودن دیدنهنوز معلوم نیست... ولی اینقدر زیاد پخش شده که سنجش خودش طرفای یازده سوالا رو گذاشته رو سایت (دفترچه عمومی با اولین اختصاصی)در حالی که هنوز کنکور انسانی و ریاضی رو نزده بودن
-
@Kosar-Mortazavi اره به قرآن مجید من ساعت 9 و خوردی نرسیده به 10 بود همین 9 و خوردی سوالات عمومی همش دستم بود همه صفحات بدون استثناء همه صفحات... یکمی بعدش هم یه دختره با لاک قرمز هم فرستاد!! قبلش یه پسرع فقط دو صفحه زبان و فارسی فرستادع بود ولی دختره همشو فرستادع بود!!!
Amirreza Vafaei Moghadam عه سلام
-
-
-
گوارش کم اومده بود یا سوال جا انداختم؟
-
اول که دم در تفتیش میکردن ساعتمو ایراد گرفت . حالا مسئولش هم مدیر مدرسه مون بود بهش گفتم مامانم رفته گفت ساعتو ببر بین درختا قایم کن بعد آزمون برش دار
رفتم وسط باغچه دانشگاه کنار یه بوته ساعتمو گذاشتم روشم برگ کشیدم که مثلا استتار بشه
آخه یکی نبود بگه اسکل دو قدم اونور تر صندوق وسایل بود برات امانت نگه میداشتن مگه جنگله /:
بعد دور دوم بازرسیشون با فلزیاب بود هعی بوق میزد گشوارمه گیرمه دکمه مانتمو آهن بندم بالاس |:
رفتم بالا بهم گفتن همه کلاسا ساعت دارن 4 طبقه از پله رفتم بالا کلی گشتم تا کلاسو پیدا کنم و صندلیم بعد میبینم کلاس ساعت نداره به مراقب میگم میگه ساعت براچی ؟ من خودمم ندارم ببینیه ساعت نشستم مراقبا حالیش میکنم که من ساعت نیاز دارم زمانو باید بدونم بعد میگه من نمیدونم برو همکف از مسئول سنجش بپرس
باز 4 طبقه اومدم پایین بهم گفتن نه مشکل نداره
از سالن اومدم برم بیرون میگن اجازه خروج نمیدیم اگه رفتی بیرون باز باید بری ته صف /:
رفتم بیرون دوباره تو باغچه ساعتمو برداشتم هعی با خودم میگفتم ملت میگن معلوم نیست چی از جون باغچه میخواددوباره اومدم بازرسی و اومدم بالا و تو کلاس میبینم به به در این فاصله که من درحال سر و کله زدن با مسئولا بودم یه ساعت اوردن تو کلاس نصب کردن
هیچی دیگه نشستم رو صندلیم به افق خیره شدم
و اونقدر گرمم شده بود و تشنه ام که قبل از ساعت 8 بطری آبمو تموم کردم ||: -
درحالت کلی، هیچ نیازی نیست که پیگیر حاشیههای بعد از کنکورتون باشید.
چه اتفاق خاصی میوفته وقتی پیگیری میکنید؟!
قطعا جز دلشوره، نگرانی و استرس و فکر چیزی بهتون اضافه نمیکنه.
این وظیفهٔ من بود اینو بهتون بگم...
حالا دیگه هرکسی امیر خودشه... موفق باشید بچهها
@دانش-آموزان-آلاء