هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Infinitie-A نه من کتابای شهید مطهری و دکتر شریعتی را دوست دارم واقعا
ممنون نشانک زدمش تا اخر تابستون بیشتر از اینم فکر نکنم بتونم بخونم
مرسی@mitra-ism-rahmani خب خداروشکر
انشاالله که برنامه ریزی هات جامه عمل بپوشن -
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
بپرس اگه مغزم وسطش هنگ نکرد جواب میدمحالا نه فقط از ساقی و اینفینیتی بقیه دوستان تودلی هم بگن
دیدید بعضیا میگن من از یه صفت بد اخلاقی بیشتر از بقیه صفات بدم میاد . شما یه چنین اخلاقی دارید
من خیلی فکر کردم ولی هیچ صفتی توی ذهنم نیومد
یعنی در واقع از همه صفت های بد بدم میاد
ولی میدونید اون ادمایی که اون حرفو میزنن چیزی که من دیدم این بوده که از اون صفت کلا متنفر بودن یعنی هرچیز بدیو میتونستن تحمل کنن اون صفتو نمیتونستن و با هرکسی که این صفتو از خودش نشون بده کلا کنار میزارنش یعنی براشون غیر قابل تحمل بوده
حالا به اینکه چطور براشون این اتفاق افتاده و این حسو پیدا کردن کاری ندارم ولی نمیدونم نظرم درسته یا نه بنظرم اونا برا خودشون یه خط قرمزی توی اخلاقیاتشون قرار دادن نظر شما چیه ؟
و اینکه من اصلا چنین حالتی ندارم از صفت های بد فقط بدم میاد یعنی هرچی فکر کردم دیدم همه شون بدن نمیتونم یکیشونو به عنوان خط قرمز داشته باشم
یه نکته دیگه اون ادمایی که اینطوری هستن اولین چیزی که برای من توی شخصیتشون جالبه قاطعیتشون درباب اون مسئله است و دوم اینکه خودشون هم اون صفاتو اصلا ندارن
حالا من هرچی فکر میکنم و امتحان میکنم نسبت به هیچ چیزی نمیتونم اونطور قاطع باشم و دوم اینکه خیلی صفات بدو میبینم خودمم دارم یا داشتم
مثلا بخوام بگم دروغ غیبت یا هرچی
حالا شما چطوری هستید و نظرتون درباره ش چیه ؟ و اصلا بنظرتون کدوم حالت خوب یا بهتره
همه نظرشونو بگن لطفا نه فقط ساقی@mitra-ism-rahmani من میتونم حدس بزنم منشا این سوال چیه
-
@mitra-ism-rahmani خب خداروشکر
انشاالله که برنامه ریزی هات جامه عمل بپوشن -
@mitra-ism-rahmani بله بله
-
@mitra-ism-rahmani من میتونم حدس بزنم منشا این سوال چیه
-
@mitra-ism-rahmani اینکه از گفتن عقائدت پرهیز میکنی، در واقع چون از خودت میزنی و به بقیه بیشتر از خودت اهمیت میدی، و بیشتر به مدارا روی میاری
، نه؟
-
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تنم میلرزه
کنکور لو رفت؟؟!!حالا گیریم لو هم رفته
کاری از دستتون بر میاد؟@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تنم میلرزه
کاری از دستتون بر میاد؟اره
ببندم فوش همرو دلم خنک شه
اخه ما تو شهرمون کللل اینترنتتتتت از 8 صب تا 1 قع بود
بعدشم که وصل کردن بعد کنکور
درصورتی که سر کنکور انسانی و ریاضی این بازیا نبود
شک کردم که یه اتفاقی افتاده باشه -
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
بپرس اگه مغزم وسطش هنگ نکرد جواب میدمحالا نه فقط از ساقی و اینفینیتی بقیه دوستان تودلی هم بگن
دیدید بعضیا میگن من از یه صفت بد اخلاقی بیشتر از بقیه صفات بدم میاد . شما یه چنین اخلاقی دارید
من خیلی فکر کردم ولی هیچ صفتی توی ذهنم نیومد
یعنی در واقع از همه صفت های بد بدم میاد
ولی میدونید اون ادمایی که اون حرفو میزنن چیزی که من دیدم این بوده که از اون صفت کلا متنفر بودن یعنی هرچیز بدیو میتونستن تحمل کنن اون صفتو نمیتونستن و با هرکسی که این صفتو از خودش نشون بده کلا کنار میزارنش یعنی براشون غیر قابل تحمل بوده
حالا به اینکه چطور براشون این اتفاق افتاده و این حسو پیدا کردن کاری ندارم ولی نمیدونم نظرم درسته یا نه بنظرم اونا برا خودشون یه خط قرمزی توی اخلاقیاتشون قرار دادن نظر شما چیه ؟
و اینکه من اصلا چنین حالتی ندارم از صفت های بد فقط بدم میاد یعنی هرچی فکر کردم دیدم همه شون بدن نمیتونم یکیشونو به عنوان خط قرمز داشته باشم
یه نکته دیگه اون ادمایی که اینطوری هستن اولین چیزی که برای من توی شخصیتشون جالبه قاطعیتشون درباب اون مسئله است و دوم اینکه خودشون هم اون صفاتو اصلا ندارن
حالا من هرچی فکر میکنم و امتحان میکنم نسبت به هیچ چیزی نمیتونم اونطور قاطع باشم و دوم اینکه خیلی صفات بدو میبینم خودمم دارم یا داشتم
مثلا بخوام بگم دروغ غیبت یا هرچی
حالا شما چطوری هستید و نظرتون درباره ش چیه ؟ و اصلا بنظرتون کدوم حالت خوب یا بهتره
همه نظرشونو بگن لطفا نه فقط ساقی@mitra-ism-rahmani نه من صفت خاصی نیست که بگم اگه کسی داشته باشه کلا دورشو خط بکشم.... بیشتر به نوع اون رابطه ای که با اون شخص داری برمیگرده مثلا یه دوست خیلی صمیمیه یا فقط در حد همکلاسی یا اصلا پدر و مادر یا همسر ایندت یا فامیل....مثلا وقتی می خوای از بین همکلاسیات یکیو پیدا کنی که باهاش صمیمی بشی یه سری از رفتارها برات معیار میشه ... مثلا تفریحاتتون مثل هم باشه یا درس خون باشه...
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تنم میلرزه
کاری از دستتون بر میاد؟اره
اخه ما تو شهرمون کللل اینترنتتتتت از 8 صب تا 1 قع بود
بعدشم که وصل کردن بعد کنکور
درصورتی که سر کنکور انسانی و ریاضی این بازیا نبود
شک کردم که یه اتفاقی افتاده باشهmahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینکار نتیجه رو عوض نمیکنه، نه؟
به هرحال مختارید -
اینکار نتیجه رو عوض نمیکنه، نه؟
به هرحال مختارید@Infinitie-A نتیجه رو عوض نمیکنه ولی اروم میشم:))
-
@Infinitie-A نتیجه رو عوض نمیکنه ولی اروم میشم:))
mahsaaa rezaeee صحیح
-
#غیر_رسمی
سازمان سنجش در اقدامی تاریخی ،ساعت ۸:۳۰صبح سوالات کنکور تجربی را به مدت نیم ساعت در سایت سنجش بارگذاری کرده است!!!!استعفای جناب پور عباس کمترین مطالبه داوطلبان سخت کوشی است که نتیجه ۱۲سال درس خواندنشان ، به این شیوه مضحک در ۴ساعت ارزیابی میشود...
وقتی نمیتوانند امنیت یک آزمون چهار ساعته را برقرار کنند چطور میتوانند با این طرح ساماندهی کنکور ۴۰۲امنیت ده ها امتحان نهایی را برقرار کنند!! -
شمارش معکوس،چیزه مزخرفیه ولی بالاخره باید باهاش رو به رو بشی وقتی تموم بشه نمیدونم تحملش رو داشته باشم ولی...هعی بیخیال سخته همینقدر بدون...
چطوری به اینجا رسید رو نمیدونم،اینم برای تو به یاد تو بماند به یادگار
Moein Zandi.mp3
نهنگی دید مرگش را ولی دل را به ساحل زدمن از پایان خود آگاهم اما دوست دارم دوستت داشتم
تن صدات محو توی ذهنم حتی نگات رفته از یادم
بدون خاطره ها برگن که سرسخت تو جنگ با بادن
رفت بدون حرف بود همیشه جنگ دل تو بود مث سنگ
لعنت به دل تنگ من اصلا دور میریزم یاد تو رو نمیخوابم نبینم خوابتو
عشق دردش سخته چرا واسه تو امسال تو
اون محو توی ذهنم حتی نگات رفته از یادم
میدونی خاطره ها برگن که سرسخت تو جنگ تو با بادن
-
@mitra-ism-rahmani اینکه از گفتن عقائدت پرهیز میکنی، در واقع چون از خودت میزنی و به بقیه بیشتر از خودت اهمیت میدی، و بیشتر به مدارا روی میاری
، نه؟
@Infinitie-A خب اینم یه درگیری دیگمم هست . سازش یا قاطعیت ؟ اینو خیلی ها بهم گفتن که باید حد وسط و میانه رو باشم یه جاهایی سازشم مهمه یه جاهایی قاطعیت باید خرج بدم ولی واقعا گاها نمیدونم باید کدومو انجام بدم
اره درسته جدیدا بیشتر سازش میکنم انگار راحتتره
ولی یه مدتیه که رسیدم و با خودم میگم که باید یه اصولی داشته باشم که آسمون به زمین هم برسه زیرش نزنم که میشه همون خط قرمزا
حالا یه دوره ای هم مال 15 سالگیم خیلی قاطع بودم که میشد خشک مذهبی یا تعصب /: -
#غیر_رسمی
سازمان سنجش در اقدامی تاریخی ،ساعت ۸:۳۰صبح سوالات کنکور تجربی را به مدت نیم ساعت در سایت سنجش بارگذاری کرده است!!!!استعفای جناب پور عباس کمترین مطالبه داوطلبان سخت کوشی است که نتیجه ۱۲سال درس خواندنشان ، به این شیوه مضحک در ۴ساعت ارزیابی میشود...
وقتی نمیتوانند امنیت یک آزمون چهار ساعته را برقرار کنند چطور میتوانند با این طرح ساماندهی کنکور ۴۰۲امنیت ده ها امتحان نهایی را برقرار کنند!!mahdi shokry چیشد://
استعفا داد؟
چرا؟ -
@farzam-yousefi سلام برادر چطوری؟
-
سلام خوبین؟
-
@farzam-yousefi سلام برادر چطوری؟