هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری خلاصش میشه مث خلاصه کردن زیست که یه صفحه میشه ۴ صفحه
موضوع لااقل
️
-
maryam111 سلام
خوبه حال شما؟
من خوبم مچکر
چه خبرا؟@Infinitie-A خوبممم مرسی
خسته نباشی
خدا قوت
چه خبرا؟ خوش میگذره؟! -
@سجاد-ذوالفقاری خلاصش میشه مث خلاصه کردن زیست که یه صفحه میشه ۴ صفحه
موضوع لااقل
️
-
mahdi shokry در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
#غیر_رسمی
سازمان سنجش در اقدامی تاریخی ،ساعت ۸:۳۰صبح سوالات کنکور تجربی را به مدت نیم ساعت در سایت سنجش بارگذاری کرده است!!!!استعفای جناب پور عباس کمترین مطالبه داوطلبان سخت کوشی است که نتیجه ۱۲سال درس خواندنشان ، به این شیوه مضحک در ۴ساعت ارزیابی میشود...
وقتی نمیتوانند امنیت یک آزمون چهار ساعته را برقرار کنند چطور میتوانند با این طرح ساماندهی کنکور ۴۰۲امنیت ده ها امتحان نهایی را برقرار کنند!!سوالات هنر رو نمی ذاشتن
بعد یهویی تجربی؟
چرا باید اینجوری کنن@sania-Andiravan حالم خوب نیس نمیفمم
چی میگه
ترجمه کن -
@سجاد-ذوالفقاری سخنان گهربار منو از دست میدی
البته لیاقتم نداری دانایی من نسیبت بشهساقی جان نصیب🥲
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری سخنان گهربار منو از دست میدی
البته لیاقتم نداری دانایی من نسیبت بشهساقی جان نصیب🥲
با سپاس
خوبی؟
درود
خسته نباشی -
@sania-Andiravan
تنها خوری میکنی؟
-
@sania-Andiravan
-
خوب خوش میگذره بهتون هاااا
کنکورا رو دادید دارید نفس راحت میکشبد
خوش مبگذرونید -
لعنت
-
@Saghi-Mortazavi قرار شد بعد اسلام تعصبات قومی و قبیله ای رو کنار بزاریم
و عدالت رو اجرا کنیم وگرنه پرچممون مثل قبلیا میاد پایین -
maryam111 نههههه خوش نمیگذرهه ://
-
منم که هنوز امتحانامو ندادم و کارآموزی هم دارم تا وسط مرداد
ایششششش -
@mitra-ism-rahmani
بپرس اگه مغزم وسطش هنگ نکرد جواب میدمحالا نه فقط از ساقی و اینفینیتی بقیه دوستان تودلی هم بگن
دیدید بعضیا میگن من از یه صفت بد اخلاقی بیشتر از بقیه صفات بدم میاد . شما یه چنین اخلاقی دارید
من خیلی فکر کردم ولی هیچ صفتی توی ذهنم نیومد
یعنی در واقع از همه صفت های بد بدم میاد
ولی میدونید اون ادمایی که اون حرفو میزنن چیزی که من دیدم این بوده که از اون صفت کلا متنفر بودن یعنی هرچیز بدیو میتونستن تحمل کنن اون صفتو نمیتونستن و با هرکسی که این صفتو از خودش نشون بده کلا کنار میزارنش یعنی براشون غیر قابل تحمل بوده
حالا به اینکه چطور براشون این اتفاق افتاده و این حسو پیدا کردن کاری ندارم ولی نمیدونم نظرم درسته یا نه بنظرم اونا برا خودشون یه خط قرمزی توی اخلاقیاتشون قرار دادن نظر شما چیه ؟
و اینکه من اصلا چنین حالتی ندارم از صفت های بد فقط بدم میاد یعنی هرچی فکر کردم دیدم همه شون بدن نمیتونم یکیشونو به عنوان خط قرمز داشته باشم
یه نکته دیگه اون ادمایی که اینطوری هستن اولین چیزی که برای من توی شخصیتشون جالبه قاطعیتشون درباب اون مسئله است و دوم اینکه خودشون هم اون صفاتو اصلا ندارن
حالا من هرچی فکر میکنم و امتحان میکنم نسبت به هیچ چیزی نمیتونم اونطور قاطع باشم و دوم اینکه خیلی صفات بدو میبینم خودمم دارم یا داشتم
مثلا بخوام بگم دروغ غیبت یا هرچی
حالا شما چطوری هستید و نظرتون درباره ش چیه ؟ و اصلا بنظرتون کدوم حالت خوب یا بهتره
همه نظرشونو بگن لطفا نه فقط ساقی@mitra-ism-rahmani سوالت باحال بود و خب دارم فکر میکنم منم از چیزی بدم میاد یانه،که مثلا خط قرمز باشه چیزی به ذهنم نرسید ولی من اینطوری هستم که تو موقعیت ها مختلف از یکسری چیزا به شدت بدم میاد و نمیتونم بگم یک چیزی رو انتخاب کردم و رو اون پایبند هستن،
خب ولی نمیدونم این جزو صفات بده یا نه ولی من از کسی که سیگار بکشه بدم میاد رفیق دارم که کشیده هاا ولی خب خوشم نمیاد کسی جلوم بکشه یا وقتی باهم هستیم بکش یا هرچی مربوط به دخانیات و نوشیدن بشه سریعا برام مهم نیست کی هست،میرم و نگاه نمیکنم! -
@Saghi-Mortazavi قرار شد بعد اسلام تعصبات قومی و قبیله ای رو کنار بزاریم
و عدالت رو اجرا کنیم وگرنه پرچممون مثل قبلیا میاد پایین -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوب خوش میگذره بهتون هاااا
کنکورا رو دادید دارید نفس راحت میکشبد
خوش مبگذرونیدسلام مریمی خوبی؟
کتابام رو جمع کردم خیلییی چسبید -
maryam111 نههههه خوش نمیگذرهه ://
mahsaaa rezaeee چرا؟
خوش بگذرونید بابا
تموم میشه میره
من الان تراز کنکورمم دقیق یادم نیست چند بود