هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حاجییی اگ یه موقع پاسخنامه کنکورم یه بلا سرش بیاد چییی 😐😐😂 مثلن یهو موریانه ها بخورنش قبل تصحیح 😐😂 اونوقت باید برم سربازی ک 😐😂🪖
Amirreza Vafaei Moghadam
موریانه ها بخورنش؟
مگه عهدنامه اس حاجی؟ :|
دینی زیاد خوندی انگار -
حاجی روزه قبل کنکور ینی 8 ام رفتع بودم دندون پزشکی بیمارع بغل دستیم وسط کار یهو یکی از وسایل فلزی تیز دندون پزشکی رو قورت دادع بود!!! 😂🤣 بعد فرستادنش خونه گفتش اره اون فلان چیزو قورت داد 😂 بعد دکترع من میگف چرا تحت مراقبت پ نگهش نداشتین? اون دکترع میگف نمیدونم ک 😐😂 برگهایم 😂
-
حاجییی اگ یه موقع پاسخنامه کنکورم یه بلا سرش بیاد چییی 😐😐😂 مثلن یهو موریانه ها بخورنش قبل تصحیح 😐😂 اونوقت باید برم سربازی ک 😐😂🪖
-
Amirreza Vafaei Moghadam
موریانه ها بخورنش؟
دینی زیاد خوندی انگارعلیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
موریانه ها بخورنش؟
دینی زیاد خوندی انگارخو موریانه ها مگه فقط عهدنامه میخورن سید? 😂
-
اخ دلم 😐
-
علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
موریانه ها بخورنش؟
دینی زیاد خوندی انگارخو موریانه ها مگه فقط عهدنامه میخورن سید? 😂
Amirreza Vafaei Moghadam
نمیدونم والا تا حالا باهاشون هم سفره نشدم :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Amirreza Vafaei Moghadam
نمیدونم والا تا حالا باهاشون هم سفره نشدم :face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:علیرضا تمدنی 😂😂🤣
-
اخ دلم 😐
Tragic Girl خو صبحونه بخور 😐😂 یه دو سه تا نیمرو بزن چایی رو بگیر بزن تو رگ تخم مرغ ها رو هم بزن تو رگ اصن... همه مشکلات حل میشع 😐😂😁
-
Tragic Girl خو صبحونه بخور 😐😂 یه دو سه تا نیمرو بزن چایی رو بگیر بزن تو رگ تخم مرغ ها رو هم بزن تو رگ اصن... همه مشکلات حل میشع 😐😂😁
Amirreza Vafaei Moghadam
دو دیقه ویرایش نزن ببینیم چی نوشتی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
داش شما مثل این که وعضتون خوبه ها
دو سه تا نیمرو بزنه رگ؟
رگ مگ دیگه نمیمونه اونوقت😂 -
Amirreza Vafaei Moghadam
دو دیقه ویرایش نزن ببینیم چی نوشتی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:علیرضا تمدنی چشم 😂😁😂😂
-
علیرضا تمدنی چشم 😂😁😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam
بی بلا -
مدرک آیلتسم 2 سال گذشت منسوخ شد! الان دوباره بدبختی و استرسع آزمون آیلتس شروع شد (اگر چ آمادگی امتحانم اصن ندارم فلن)
درضمن آزمونم بخام بدم 6 میلیون و 100 هزینشه آخه چخبره 6 میل آخع? آدم میگرخه 😐
-
داش شما مثل این که وعضتون خوبه ها
دو سه تا نیمرو بزنه رگ؟
رگ مگ دیگه نمیمونه اونوقت😂علیرضا تمدنی
حاجی اینجوری گفتی یادم اومد تخم مرغ دونه ای 2,500 شد هیق 🤦🏻♂️😂😂 گرونتر هم شد? یه ماه پیش 2,500 بود خبر داشتم 😐😂 -
علیرضا تمدنی
حاجی اینجوری گفتی یادم اومد تخم مرغ دونه ای 2,500 شد هیق 🤦🏻♂️😂😂 گرونتر هم شد? یه ماه پیش 2,500 بود خبر داشتم 😐😂Amirreza Vafaei Moghadam
نمیدونم والا آمارش دستم نیست
@سجاد-ذوالفقاری
سجاد آخرین بار تخم مرغ چند تومنی خوردی؟:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
Elham Hoseni
کوجایی حاج خانوم..؟ ): -
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فعلا شبتون آروم🤝💗
اگه فردا کنکور داری که شبت آروم
اگه نه که شبت ترسناک@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فعلا شبتون آروم🤝💗
اگه فردا کنکور داری که شبت آروم
اگه نه که شبت ترسناکشبم آروم بود ولی صبحم ترسناک🤣🤣🤣
-
@F-Seif-0 منم خوبم