گزارش روزانه
-
@tajrobi-nil هر وقت تموم کردین بیاین گزارش بدین
منم دارم لغت میخونم -
منم دارم لغت میخونم@meysam_bahrami در گزارش روزانه گفته است:
منم دارم لغت میخونممن چون دارم زیست میخونم شاید دیر تموم کنم.مثلا2یا3
-
@meysam_bahrami اگ مث تایپیک دیگه گزارش مطالعه بعدچندروزشرکت نکنن چ؟بعداون مدیرب عنوان مشاورهیچ نظری واسشون نمیده ؟نمیشه ایدی کانالشوبدین؟
fatemeh201678 دیگه به خودشون بستگی داره
اونی که واقعا بخونه چه 10 ساعت چه 1 ساعت میاد گزارش میده
بیاد دیگرانو ببینه به تلنگر میشه برا خودش
در کل جالبه
کانالشو ندارم دلیت اکانت کردم ولی برا چند نفر فرستادم ازشون میگیرم میفرستم -
reza213 میگیرم میفرستم برات
دلیت اکانت کردم تلگراممو -
fatemeh201678 دیگه به خودشون بستگی داره
اونی که واقعا بخونه چه 10 ساعت چه 1 ساعت میاد گزارش میده
بیاد دیگرانو ببینه به تلنگر میشه برا خودش
در کل جالبه
کانالشو ندارم دلیت اکانت کردم ولی برا چند نفر فرستادم ازشون میگیرم میفرستم@meysam_bahrami اوهوم احتمالا منم اگ بعدتموم شدن درسا نت بیام بگم..باشه مرسی ازتون
-
@meysam_bahrami اوهوم احتمالا منم اگ بعدتموم شدن درسا نت بیام بگم..باشه مرسی ازتون
fatemeh201678 خواهش
به هر حال موفق باشید -
fatemeh201678 خواهش
به هر حال موفق باشید@meysam_bahrami همچنین
-
امروز 25 آبان
میزان کل ساعت مطالعه:9ساعت
تعداد تست تقریبی:90
میزان مطالعه روز قبل:5ساعت
جزئیات مطالعه هر درس:
زیست 3
فیزیک 1
شیمی 3
ریاضی 2میزان خواب در ۲۴ساعت گذشته:7ساعت
هدف برای فردا:5ساعت
@meysam_bahrami وای من اینجوری بدترناامید میشم چجوری میرسین هم تست بزنین ۹۰تا هم درس بخونین ۹ ساعت چرا من نمیتونم من خودمو میکشم پنج ساعت بیشتر نمیتونم اخرش سرگیجه میگیرم
-
@meysam_bahrami وای من اینجوری بدترناامید میشم چجوری میرسین هم تست بزنین ۹۰تا هم درس بخونین ۹ ساعت چرا من نمیتونم من خودمو میکشم پنج ساعت بیشتر نمیتونم اخرش سرگیجه میگیرم
parisa76911 اگ مث من باشی ک استارتش سخته من ب ۱۰ هم رسیدم امابخاطرچندروزک مراسم داشتیم خیلی کم شد وحتی ب۰ هم رسید الانم خیلی ساعتش کم شده و هنوزب اونی ک میخوام نرسیده وکلانسبت ب قبل تنبل ترشدم اماوقتی برم تو جوخوندن دیگه واسم راحتترمیشه ک هنوز متاسفانه نرفتم
-
parisa76911 اولا اینجوری بودم بیشتر از 5 ساعت نمیتونستم بخونم
بعد از 3 سال رسیدم به این تایم
حالا به غیر از درسای کنکور درسای دانشگارو بعضی وقتا میخونم -
شبا چطوری درس میخونین من هر کار میکنم بیشتر بیدار بمونم نمیتونم :-(یکی از دوستامون گفت تا 2/3 حتی
-
شبا چطوری درس میخونین من هر کار میکنم بیشتر بیدار بمونم نمیتونم :-(یکی از دوستامون گفت تا 2/3 حتی
SAHAR_BANOO
یه جور عادته
من بیشتر شبا دوس دارم بخونم
انگیزم خیلی بیشتر میشه