دانشگاه آزاد
-
سلام دوستان
بنظرتون با رتبه ی 6000تا7000منطقه دو امسال پزشکی آزاد قبول میشم !؟؟
-
-
سلام دوستان
بنظرتون با رتبه ی 6000تا7000منطقه دو امسال پزشکی آزاد قبول میشم !؟؟
Fatemeh Hossieni 0 سلام چیزی ک من شنیدم زیر 10 هزار پزشکی ازاد و دارو روزانه میشه ولی ب شرطی که تقلبی نشده باشه...
-
Fatemeh Hossieni 0 سلام چیزی ک من شنیدم زیر 10 هزار پزشکی ازاد و دارو روزانه میشه ولی ب شرطی که تقلبی نشده باشه...
منظورتون از تقلب چیه !؟ مگه امسالم تو کنکور باز تقلب شده !!
منکه والا تقلب نکردم -
منکه والا تقلب نکردمFatemeh Hossieni 0 شما نه... بچه های دیگه
میگن ک تقلب شد معلوم نیست...
-
منکه والا تقلب نکردمFatemeh Hossieni 0 رتبتو حساب کردی؟
-
Fatemeh Hossieni 0 شما نه... بچه های دیگه
میگن ک تقلب شد معلوم نیست...
اهااا
ولی خدایش چقدر بی عدالتی اونایی که سال قبل. تقلب کرده بودن میگن همشونم رفتن سر کلاس -
اهااا
ولی خدایش چقدر بی عدالتی اونایی که سال قبل. تقلب کرده بودن میگن همشونم رفتن سر کلاسFatemeh Hossieni 0 دیگه باید بسازیم :)) از هر طرف که فکر کنی پوکیدس دیگه تقلب تو کنکور تو ایران چیزی نیست:confused_face:
-
Fatemeh Hossieni 0 رتبتو حساب کردی؟
اره تقریبا همینا میشم
ولی میتونستم خیلی خیلی بهتر باشم
چون واقعا تو راه ابریشم عالی درس خوندم همین الان داشتم شیمی رو برسی میکردم واقعا دلم میخواست گریه کنم که بیشتر سوالا رو خونده بودم تو را ابریشم و ارش کار کرده بودیم خدایش
دبیرای راه ابریشم عالی کار کرده بودن منم با تمام تلاشم میخوندم ولی وقتی میری سر جلسه انگار دیگه خودت نیستی 😞 -
Fatemeh Hossieni 0 دیگه باید بسازیم :)) از هر طرف که فکر کنی پوکیدس دیگه تقلب تو کنکور تو ایران چیزی نیست:confused_face:
mahsaaa rezaeee
واقعا جایی برا حرف زدن نزاشتن دیگه با این کنکورشون 12 سال جون کندم بیشتر از 9ماه اون همه فشار رو کشیدم که اخرشم بشه این 😞😞 -
اره تقریبا همینا میشم
چون واقعا تو راه ابریشم عالی درس خوندم همین الان داشتم شیمی رو برسی میکردم واقعا دلم میخواست گریه کنم که بیشتر سوالا رو خونده بودم تو را ابریشم و ارش کار کرده بودیم خدایش
دبیرای راه ابریشم عالی کار کرده بودن منم با تمام تلاشم میخوندم ولی وقتی میری سر جلسه انگار دیگه خودت نیستی 😞Fatemeh Hossieni 0 ازمون داده بودی از قبل؟
تستای ابریشمو زده بودی؟ -
mahsaaa rezaeee
واقعا جایی برا حرف زدن نزاشتن دیگه با این کنکورشون 12 سال جون کندم بیشتر از 9ماه اون همه فشار رو کشیدم که اخرشم بشه این 😞😞این پست پاک شده! -
Fatemeh Hossieni 0 ازمون داده بودی از قبل؟
تستای ابریشمو زده بودی؟اره گزینه دو ازمون میدادم و با راه ابریشم درسا رو خوندم و با ارش کامل جمع بندی کردم خیالم راحت بود تو ازمونای خودم و تو خونه که ازمون می گرفتم از خودم خیلی بهتر بودم مثلا زیستو 70هم میزدم ولی الان تو کنکور 45درصد میشم زیستی که منم خودمو ترکونده بودم براش
از صفر تا صدای اقای موقاری و ابریشم و چاپار گدار و ارش تست های خودم. گزینه دو تحلیل ازمون و تحلیل کنکور دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم تو خونه خیلی خوب درصدام ولی تو کنکور...😞😞 -
اره گزینه دو ازمون میدادم و با راه ابریشم درسا رو خوندم و با ارش کامل جمع بندی کردم خیالم راحت بود تو ازمونای خودم و تو خونه که ازمون می گرفتم از خودم خیلی بهتر بودم مثلا زیستو 70هم میزدم ولی الان تو کنکور 45درصد میشم زیستی که منم خودمو ترکونده بودم براش
از صفر تا صدای اقای موقاری و ابریشم و چاپار گدار و ارش تست های خودم. گزینه دو تحلیل ازمون و تحلیل کنکور دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم تو خونه خیلی خوب درصدام ولی تو کنکور...😞😞Fatemeh Hossieni 0 نگران نباش بزار نتیجه اولیه بیاد
-
Fatemeh Hossieni 0 نگران نباش بزار نتیجه اولیه بیاد
اره دیگه مجبورم صبر کنم
میگم یه سوال بپرسم از شما اگه اشکالی نداره
شما نمیدونید این تاثیر معدل که میگن چطوری هست؟
من معدلم 18شده و زیست رو شدم 19/75 ولی تو کنکور 45زدم برا منم تاثیری داره!؟؟ -
اره دیگه مجبورم صبر کنم
میگم یه سوال بپرسم از شما اگه اشکالی نداره
شما نمیدونید این تاثیر معدل که میگن چطوری هست؟
من معدلم 18شده و زیست رو شدم 19/75 ولی تو کنکور 45زدم برا منم تاثیری داره!؟؟Fatemeh Hossieni 0 معدل هیچ تاثیری نداره
چیزیکه من شنیده بودم تو کلیپ مشاوره ای میگفت اگه رتبت خیلیی بد باشه 50 هزار اینا... تاثیر میزاره یکم اونم تاثیر مثبت که کمکت کنه یعنی اگه 50 هزار شدی و معدلتم بد بود دیگه معدلتو روش اثر نمیدن ک رتبت بدتر شه
-
Fatemeh Hossieni 0 معدل هیچ تاثیری نداره
چیزیکه من شنیده بودم تو کلیپ مشاوره ای میگفت اگه رتبت خیلیی بد باشه 50 هزار اینا... تاثیر میزاره یکم اونم تاثیر مثبت که کمکت کنه یعنی اگه 50 هزار شدی و معدلتم بد بود دیگه معدلتو روش اثر نمیدن ک رتبت بدتر شه
عهههههه هیچی دیگه خدا رحم کنه
فقط بلدن ادمو مسخره کنن از صب تا شب همه جا پر شده اینترنت و اخبار و.. همه میگن معدل تاثیری داره اخرشم هیچی اینم یه تلاش بی نتیجه ی دیگه چقد برا امتحانات نهایی خوندم😔 -
اره تقریبا همینا میشم
دبیرای راه ابریشم عالی کار کرده بودن منم با تمام تلاشم میخوندم ولی وقتی میری سر جلسه انگار دیگه خودت نیستی 😞Fatemeh Hossieni 0 سلام ببخشید یه سوال با چه سایتی رتبه رو حساب کردین؟
-
عهههههه هیچی دیگه خدا رحم کنه
فقط بلدن ادمو مسخره کنن از صب تا شب همه جا پر شده اینترنت و اخبار و.. همه میگن معدل تاثیری داره اخرشم هیچی اینم یه تلاش بی نتیجه ی دیگه چقد برا امتحانات نهایی خوندم😔Fatemeh Hossieni 0 تاثیر قطعی معدل برا 402 بود که اونم لغو شد
البته رسمی اعلام نشد
-
Fatemeh Hossieni 0 سلام ببخشید یه سوال با چه سایتی رتبه رو حساب کردین؟
سلام
با سایت هیوا