هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
از تویی  که الان تو واتساپ پیام دادی متنفرم    
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اگ منظورم تو بودی قطعا اینجا نمیگفتم   عا ترسیدم، خیلی رک بود    @Infinitie-A نه با یکی بحثم شد اونو گفتم   
- 
از تویی  که الان تو واتساپ پیام دادی متنفرم    @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از تویی  که الان تو واتساپ پیام دادی متنفرم    من؟   
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از تویی  که الان تو واتساپ پیام دادی متنفرم    من؟   @Infinitie-A اره تو   
- 
@Infinitie-A نه با یکی بحثم شد اونو گفتم   @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A نه با یکی بحثم شد اونو گفتم   کیییییی  ؟؟ ؟؟
 پسرا همه بی ادعا و متواضع و فروتنن  
- 
عا باشه  منم همینطور منم همینطور 
- 
@Infinitie-A اره تو   @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اره تو   اصن من که تو جزو مخاطبینم نیستی   
- 
@Saghi-Mortazavi کسی اینجوری بود بگو   
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A نه با یکی بحثم شد اونو گفتم   کیییییی  ؟؟ ؟؟
 پسرا همه بی ادعا و متواضع و فروتنن  @Infinitie-A ی شخص بیشعور   
 نه دیگ همشون واقعا  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اره تو   اصن من که تو جزو مخاطبینم نیستی   @Infinitie-A پس نگو من   
- 
@Infinitie-A ی شخص بیشعور   
 نه دیگ همشون واقعا  @Masoumeh-Shokrollahi     
 شوخی میکنم   
- 
@Infinitie-A پس نگو من   @Masoumeh-Shokrollahi عا راستی   
- 
@Saghi-Mortazavi کسی اینجوری بود بگو   @Masoumeh-Shokrollahi باش   
 میششه فعلا بری نسل پشه هارو از رو زمین منقرض کنی ؟   
- 
@Masoumeh-Shokrollahi     
 شوخی میکنم   @Infinitie-A حالا به پسرا بر نخوره 
 دختره اینجوریم داریم فرقی نداره   
- 
@Saghi-Mortazavi الان با پشه کش میام قائم شهر  
- 
@Saghi-Mortazavi الان با پشه کش میام قائم شهر  @Masoumeh-Shokrollahi عا خیلی خوبه بدو سریع    
- 
@Saghi-Mortazavi حداقل ی بلیط هواپیما برام بگیر اسب ک نیستم تند بیام   
- 
@Saghi-Mortazavi حداقل ی بلیط هواپیما برام بگیر اسب ک نیستم تند بیام   @Masoumeh-Shokrollahi 
 نمیخواد اصن خودم میرم پشه هارو منقرض میکنم  

|
 |

شعردانه
شعردانه