نحوه تماشا فیلم درسی؟
-
همانطور که میدونین خیلیامون از فیلم اموزشی استفاده میکنیم .
اما من احساس میکنم خیلی با فیلم اموزشی خیلی کند پیش میرم
منظورم طولانی بودن فیلم اموزشی نیست
من زیادی استپ میکنم و فیلمو میکشم عقب
خواهشا اگه تجربه ای دارید که باعث بهبودتون تو این زمینه شد .
بگین استفاده کنیم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء -
بگین استفاده کنیم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء -
سلام بانی پو!
عقب کشیدن ویدیو که احتمال زیاد از نداشتن تمرکز نشأت میگیره...
اما اگه دیدن ویدیو وقتتو میگیره،
باید آروم آروم سرعتشو ببری بالا؛
مثلاً برای شروع از 1.5 خوبه:
البته باید به این نکته توجه کرد که اگر واقعا تو درسی مشکل داری سعی کن با تمرکز همون سرعت 1 رو پیش بگیری و بعد که یکم حرفه ای تر شدی، ببریش بالا! -
سلام بانی پو!
البته باید به این نکته توجه کرد که اگر واقعا تو درسی مشکل داری سعی کن با تمرکز همون سرعت 1 رو پیش بگیری و بعد که یکم حرفه ای تر شدی، ببریش بالا!Sadegh Abbasian در نحوه تماشا فیلم درسی؟ گفته است:
سلام بانی پو!
البته باید به این نکته توجه کرد که اگر واقعا تو درسی مشکل داری سعی کن با تمرکز همون سرعت 1 رو پیش بگیری و بعد که یکم حرفه ای تر شدی، ببریش بالا!بیشتر با تایم ویدیو مشکل ندارم
همون تمرکزه که اجازه نمیده خوب بخونم -
M Tg در نحوه تماشا فیلم درسی؟ گفته است:
BUNNY POU سلام برای چه درسی؟
علت عقب کشیدن عدم تمرکزه یا پایه خیلی ضعیف؟بیییشتر تمرکز
-
Sadegh Abbasian در نحوه تماشا فیلم درسی؟ گفته است:
سلام بانی پو!
البته باید به این نکته توجه کرد که اگر واقعا تو درسی مشکل داری سعی کن با تمرکز همون سرعت 1 رو پیش بگیری و بعد که یکم حرفه ای تر شدی، ببریش بالا!بیشتر با تایم ویدیو مشکل ندارم
همون تمرکزه که اجازه نمیده خوب بخونمBUNNY POU
اول باید ساعت استاندارد بدنتو بدونی کیه و چه زمانی مغزت بهترین بازدهی رو داره.
دوم هم اینکه یه پلن کوچیک بچین و توش استراحت هم بذار (البته به اندازه)شاید این تاپیک بدردت بخوره!:
https://forum.alaatv.com/post/2619352 -
BUNNY POU خب عواملی ک مانع تمرکزت میشه رو حذف کن
گوشیتو نزار کنارت
بزار بیرون اتاق
فیلمارو افلاین ببین
در اتاقتو ببند هنزفری بزارM Tg مشکل تمرکز گوشی و خیلی چیزای این مدلی نیست باید ببینه دقیقا مشکلش چیه خیلی وقتا نبود تمرکز به خاطر اضطراب افسردگی اعتماد به نفس و عزت نفس پایین و همینطور استرس و از اینجور مشکلات مربوط به روانه که اگه زود درمان نشه اصلا نمیتونه درس بخونه خود من اینطوری بودم امسال کنکور داشتم کمال گراهم بودم و اصلا نتونستم حتی لای کتاب باز کنم مدرسه نرفتم اصلا و نمیدونستم چمه حالا فهمیدم حالا که دیگه دیره الانم تصمیم گرفتم پشت بمونم نمیدونم رتبم چی شده ولی احتمالا خیلی داغونه چون همش و شانسی زدم
-
M Tg مشکل تمرکز گوشی و خیلی چیزای این مدلی نیست باید ببینه دقیقا مشکلش چیه خیلی وقتا نبود تمرکز به خاطر اضطراب افسردگی اعتماد به نفس و عزت نفس پایین و همینطور استرس و از اینجور مشکلات مربوط به روانه که اگه زود درمان نشه اصلا نمیتونه درس بخونه خود من اینطوری بودم امسال کنکور داشتم کمال گراهم بودم و اصلا نتونستم حتی لای کتاب باز کنم مدرسه نرفتم اصلا و نمیدونستم چمه حالا فهمیدم حالا که دیگه دیره الانم تصمیم گرفتم پشت بمونم نمیدونم رتبم چی شده ولی احتمالا خیلی داغونه چون همش و شانسی زدم
-
بگین استفاده کنیم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاءBUNNY POU سلام خداقوت
من اینجوری پیش میرم :
اول کامل فیلم رو میبینم و کامل یادمیگیرم بعد میزارم روی سرعت ۱.۵ یا ۲ و جزوشو مینویسم
منم اولش خیلیییییییییی کند پیش میرفتم اما الان خداروشکر خیلی بهتر شده -
M Tg بهونه چیه خانوم یا اقا مشکل تمرکز باید بررسی بشه باید بفهمه اینکه تمرکز نداره برای چیه شاید اضطراب داره که مشکل تمرکز براش پیش اومده شاید استرس داره شاید وسواس داره همین مشکلات همشون باعث مشکل در تمرکز میشه به نظرت اینا چرت و پرته؟؟؟؟؟یکم تحقیق کنید در مورد اینا بعدشم اره یک سال دیگه کنکوره باید این مشکل حل بشه وگرنه نمیتونه این یک سال و اصلا نگاه کتاب و فیلم کنه من بهش گفتم که این و بررسی کنه ببینه مشکل تمرکزش از کجاست تا برطرفش کنه و زمانش و از دست نده
-
M Tg مشکل تمرکز گوشی و خیلی چیزای این مدلی نیست باید ببینه دقیقا مشکلش چیه خیلی وقتا نبود تمرکز به خاطر اضطراب افسردگی اعتماد به نفس و عزت نفس پایین و همینطور استرس و از اینجور مشکلات مربوط به روانه که اگه زود درمان نشه اصلا نمیتونه درس بخونه خود من اینطوری بودم امسال کنکور داشتم کمال گراهم بودم و اصلا نتونستم حتی لای کتاب باز کنم مدرسه نرفتم اصلا و نمیدونستم چمه حالا فهمیدم حالا که دیگه دیره الانم تصمیم گرفتم پشت بمونم نمیدونم رتبم چی شده ولی احتمالا خیلی داغونه چون همش و شانسی زدم
-
Bahar Gh @MTGسلام مشکلم ااضطراب نیست شاید کمبود ااضطراب هم باشه
وقتی فیلم اموزشی میبینم یهو میرم تو فکرو خیالات زیادم دسته خودم نیست و وقتی به خودم میام میبینم 3 دقیقه ای حدودا از تایم گذشته و من هیچی نفهمیدم -
M Tg بهونه چیه خانوم یا اقا مشکل تمرکز باید بررسی بشه باید بفهمه اینکه تمرکز نداره برای چیه شاید اضطراب داره که مشکل تمرکز براش پیش اومده شاید استرس داره شاید وسواس داره همین مشکلات همشون باعث مشکل در تمرکز میشه به نظرت اینا چرت و پرته؟؟؟؟؟یکم تحقیق کنید در مورد اینا بعدشم اره یک سال دیگه کنکوره باید این مشکل حل بشه وگرنه نمیتونه این یک سال و اصلا نگاه کتاب و فیلم کنه من بهش گفتم که این و بررسی کنه ببینه مشکل تمرکزش از کجاست تا برطرفش کنه و زمانش و از دست نده
-
BUNNY POU میشه
راهکار داره
باید بدونی چرا ذهنت شلوغه
یسری چیزای سمیو باید بزاری کنار تا ذهنت اروم شه
وگرنه تا اخر سال دووم نمیاری