هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بریدی پاتو از تک تک این شبا
تو نیستی و همش بارونه این هوا
خبر نداری واسه تو دلم به هر کی رو زده -
اهنگای روسی هم جزو همواره مود های زندگین
-
ومنکه همزمان بااین اهنگ توگوشم
همچنان علی لای لای داره تو مغزم پلی میشه! -
@Elham650 به نظر من خیلی از مشکلات به خاطر کارها و اشتباهات خودمون هست که بر میگرده به خودمون
arthur morgan
آره بخشی از مشکلات عاملش خود شخصه
ولی همین شیاطین هستن که باعث میشن تو تصمیم گیری اشتباه کنیم،حرفی رو بزنیم که نباید و خیلی کارهای دیگه.
آدمهای بد رو سر راه آدمهای خوب میذارن بوسیله اونها اذیتشون میکنن.
مثلا یکی از تجربیاتی که در این مورد شنیدم این بود میگفت یه آقایی در مورد یه موضوع خیلی مهم تحقیق میکرده دنبال یه چیزی بوده مدارکش رو میگشته اتفاقا اون چیزی که میخواسته بین مدارکش بوده ولی شیاطین حواسش پرت میکردن، نمی دیدش.
دامنه فعالیتشون خیلی خیلی گسترده هست.حتی وسواس تو هر چیزی هم عاملش اونا هستن. -
Acola
️🥲
خوب باشی همیشه -
arthur morgan
آره بخشی از مشکلات عاملش خود شخصه
ولی همین شیاطین هستن که باعث میشن تو تصمیم گیری اشتباه کنیم،حرفی رو بزنیم که نباید و خیلی کارهای دیگه.
آدمهای بد رو سر راه آدمهای خوب میذارن بوسیله اونها اذیتشون میکنن.
مثلا یکی از تجربیاتی که در این مورد شنیدم این بود میگفت یه آقایی در مورد یه موضوع خیلی مهم تحقیق میکرده دنبال یه چیزی بوده مدارکش رو میگشته اتفاقا اون چیزی که میخواسته بین مدارکش بوده ولی شیاطین حواسش پرت میکردن، نمی دیدش.
دامنه فعالیتشون خیلی خیلی گسترده هست.حتی وسواس تو هر چیزی هم عاملش اونا هستن.@Elham650 من با این یکمی مخالفم خب شیاطین اصلا یعنی چه چه تعریفی میشن و اینکه اون چیزی که درمورد اون شخص گفتید از کجا معلوم درست باشه؟از کجا معلوم طرف حواسش خیلی پرت بوده؟از کجا به این پی برده شییاطین دارن حواسش را پرت میکنن؟
-
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola اخی چیشد
عیفونت کرداهه:(
دنبه گوسفندی بستن بهش -
@امیرمسعود-جعفری الکی...
-
@امیرمسعود-جعفری الکی...