هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
fatemeh8181 باید سطح بزارم زیر صورتم Parsa Amini سطل 
- 
دوتا عزیز بیاد فالوون 
 م کنه برسم به بیست
 جنسیت اشم مهم نیست فقط پسر نباشه
 اجرش با آقا امام زمان و حضرت ابراهیم به حرمت همینروز مقدس  Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دوتا عزیز بیاد فالوون 
 م کنه برسم به بیست
 اجرش با آقا امام زمان و حضرت ابراهیم به حرمت همینروز مقدس  Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دوتا عزیز بیاد فالوون 
 م کنه برسم به بیست
 اجرش با آقا امام زمان و حضرت ابراهیم به حرمت همینروز مقدس     جنسیت مهم نیسااااااا جنسیت مهم نیسااااااا
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دوتا عزیز بیاد فالوون 
 م کنه برسم به بیست
 م کنه برسم به بیست
 اجرش با آقا امام زمان و حضرت ابراهیم به حرمت همینروز مقدس     جنسیت مهم نیسااااااا جنسیت مهم نیسااااااا
- 
fatemeh8181 باید سطح بزارم زیر صورتم Parsa Amini بریز توشیشه بفروش ابغوره هاتو 
- 
دوتا عزیز بیاد فالوون 
 م کنه برسم به بیست
 اجرش با آقا امام زمان و حضرت ابراهیم به حرمت همینروز مقدس  Parsa Amini هرکی فالووم کنه دوست خوبه منه  
- 
Parsa Amini بریز توشیشه بفروش ابغوره هاتو fatemeh8181 نمیخرن  
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: به دوعدد فالو کننده جنسیت مهم نیست اصلا پسر نباشه 
 ترجیحا دختر نیازمندیم
- 
Parsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: به دوعدد فالو کننده جنسیت مهم نیست اصلا پسر نباشه 
 ترجیحا دختر نیازمندیمfatemeh8181 پسرم بود عیب نداره جهنمو ضرر 
- 
fatemeh8181 نمیخرن  Parsa Amini دیه شاید یه کلش خورده به سنگی خرید 
- 
 ترجیحا دختر نیازمندیمfatemeh8181 اصن خودت فالووم کن قول میدم برات هات داگ بخرم نگا کن تو پروفایلم دارم  
- 
fatemeh8181 اصن خودت فالووم کن قول میدم برات هات داگ بخرم نگا کن تو پروفایلم دارم  Parsa Amini  شرمنده من گرونم شرمنده من گرونم 
- 
fatemeh8181 اصن خودت فالووم کن قول میدم برات هات داگ بخرم نگا کن تو پروفایلم دارم  Parsa Amini خداوکیلی خدتی؟ 
- 
Parsa Amini  شرمنده من گرونم شرمنده من گرونم fatemeh8181 نرخ بده 
- 
انقد گرمه حتی کولر هم دیگه جواب نمیده seen میکنه فقط 
- 
Parsa Amini خداوکیلی خدتی؟ fatemeh8181 بنظرت این قیافه ترکیده چیه ک بخوام فیک بزنم      اگر میخاسم عکس فیک بزارم عکس بکهامو میذاشتم اگر میخاسم عکس فیک بزارم عکس بکهامو میذاشتم
- 
fatemeh8181 نرخ بده Parsa Amini اخه ببین اصلا درتوانت نیس چرا بگم خب 
- 
fatemeh8181 بنظرت این قیافه ترکیده چیه ک بخوام فیک بزنم      اگر میخاسم عکس فیک بزارم عکس بکهامو میذاشتم اگر میخاسم عکس فیک بزارم عکس بکهامو میذاشتمParsa Amini واااااای خودتی     ببخشید واقعا ببخشید واقعا
- 
Parsa Amini اخه ببین اصلا درتوانت نیس چرا بگم خب fatemeh8181 بچ جون کل زندگیت اندازه یه شب عشق حال من نیست   چه قیفی اومدم چه قیفی اومدم
- 
بچه ها استین ها را بزنید بالا فالوور پیدا کنید   
- 
Parsa Amini واااااای خودتی     ببخشید واقعا ببخشید واقعاfatemeh8181 یاد اون جوک افتادم 

|
 |

شعردانه
شعردانه