هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
😂😂بلاک نشانه ضعف است
fatemeh8181 از پروفت خوشم میاد:***>
-
😂😂بلاک نشانه ضعف است
fatemeh8181 اصن تورو بلاک نکردم 😏
-
fatemeh8181 :face_with_tears_of_joy:
از تاثیرات اومدن منهMichael Vey شما مگه چکار کردی
-
fatemeh8181 اصن تورو بلاک نکردم 😏
Parsa Amini 😂😂 اخه جواب پیامارو ندادی گفتم بلاکم کردی
-
fatemeh8181 از پروفت خوشم میاد:***>
Michael Vey قابل شمارو دارع😂
-
Parsa Amini 😂😂 اخه جواب پیامارو ندادی گفتم بلاکم کردی
fatemeh8181 😏هه چی بگم آخه میترسم مسخرم کنی
-
Michael Vey شما مگه چکار کردی
fatemeh8181 لازم نیس کاری کنم حضورم کافیه برا فاجعه:pensive_face: :face_with_tears_of_joy:
-
Michael Vey قابل شمارو دارع😂
fatemeh8181 گگگگ:face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 😏هه چی بگم آخه میترسم مسخرم کنی
Parsa Amini نه جدن ولی مسخره نبود یکم شوکه شدم میدونی اخه نکه همه فیک میزارن و جذاب و تودل برو یهو جا خوردم یکی انقدر حقیقی😂😂😂
-
fatemeh8181 لازم نیس کاری کنم حضورم کافیه برا فاجعه:pensive_face: :face_with_tears_of_joy:
Michael Vey صحیح اره دیه بد روزگاریه شده یجا عین گروه های خواهر برادر دینیای ب توان رسیده
-
Parsa Amini نه جدن ولی مسخره نبود یکم شوکه شدم میدونی اخه نکه همه فیک میزارن و جذاب و تودل برو یهو جا خوردم یکی انقدر حقیقی😂😂😂
fatemeh8181 قلبمو شکوندی من مطمعنم قیافه خودت انگار کسیه که قرآن پاره کرده بعد منو مسخره میکنی 😏🌹
-
fatemeh8181 گگگگ:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey چیه فک کردی میگم قابل نداره نخیر من کل اکانت انجمن ازاول با این بوده سابقه کار داره کلی معروفه همینطور مفت مفت بدم
-
fatemeh8181 قلبمو شکوندی من مطمعنم قیافه خودت انگار کسیه که قرآن پاره کرده بعد منو مسخره میکنی 😏🌹
Parsa Amini خیلی خبیثی اولا تا ندیدی نگو بعد هنوزم باورم نشده بخدا که اون تویی😑😂
-
Parsa Amini چندمی اصلا
-
Parsa Amini خیلی خبیثی اولا تا ندیدی نگو بعد هنوزم باورم نشده بخدا که اون تویی😑😂
fatemeh8181 مگ چشه ؟
بعدم اگر قیافم قشنگ نیست بجاش باحالم و همچنین ادیت ام بلدم -
Parsa Amini چندمی اصلا
fatemeh8181 پشت کنکوری 😐بمولا من کم کم بیس سانت ریش داشتم موقعی میخوندم تو این دوتا عکس شبیه بچه کلاس پنجمیام🤣
-
fatemeh8181 مگ چشه ؟
بعدم اگر قیافم قشنگ نیست بجاش باحالم و همچنین ادیت ام بلدمParsa Amini مطمعنم خودت نیسی یا ساختگیه 😂😂
-
fatemeh8181 پشت کنکوری 😐بمولا من کم کم بیس سانت ریش داشتم موقعی میخوندم تو این دوتا عکس شبیه بچه کلاس پنجمیام🤣
Parsa Amini اها موفق باشی
-
Parsa Amini مطمعنم خودت نیسی یا ساختگیه 😂😂
fatemeh8181 ب مرتضی علی خودمم میخای پیج اینستا قدیمیم رو بهت بدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگ انقدام زشت نیسم
-
fatemeh8181 ب مرتضی علی خودمم میخای پیج اینستا قدیمیم رو بهت بدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگ انقدام زشت نیسم
Parsa Amini 🤣🤣😂 بخدا نمیگم زشتی حرف نزار دهنم میگم یجوریه 😂باور پذیر نی