هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بنظرم عکس میندازی لبخند نزن
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 اسکله ؟همینو میخاستی بگی؟
-
Parsa Amini نههههههه والا حرف نزار دهنم یطوریه نمیتونم وصف کنم تقصیر تونیستا تقصیر این فیکاست
-
فقط لبخندت عین اون بازیگرست
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 اصن تو کی باشی بخاطرش پروفایلم عوض کنم خیلی خوب بود عکسه هات داگم توش بود
-
Parsa Amini اون عکس قبلی که اصلا عین لبخند خودش بود
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 کی
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 اون پسره که تو برنامه مهران مدیری بود قدش کوتاه بود ؟
-
یک ساعت فقط داشتم کاور پستمو درست میکردم️
-
چرا همش مهمونی دعوتیم
فردای مه داریم میریم مسافرت️ -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Galadriel on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 داش نبودی بمولا مضحکه خنده کرده بودن منو بگو بمولا زشت نیسم
-
Parsa Amini
داش ی عکس بده ثابت شه خو -
-
@F-Seif-0 خوبی فاطمه
-
Parsa Amini نه بابا قیمتو میگی
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Galadriel on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 داش بمولا پروفایلم خودمه چرا هیچ کس باور نمیکنه کدوم احمقی آخه هاتداگ دسش میگیره اوکی نشون بده عکس بگیره
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 خدایی تو این ابعاده اینجوری بنظر میرسه وگرنه اینجوری نیست
-
Parsa Amini چرا خودت بخودت میگی احمق چرا خودزنی میکنی
-
Parsa Amini وی دقیقا همینه مخصوصا اون قبلی
-
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to fatemeh8181 on ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 نگفتم احمق اتفاقا این حرکت خیلی ام آسه چون فقط من زدم
388518/1000113