هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی جدی،
خیلی گرمه! -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونم پاتوق هرچی دل شکستس حرمه
هرکی از غربت این زمونه خستس حرمه
هر کی از دنیا بریده این روزا سمت توئه
هرکی هرچی که دره به روش بستس حرمه
یاد سال ۹۵ افتادم
شهریور ۹۵
بعد حدود ۷ سال
تموم اون اتفاقات تو جاده
تموم اون بیقراریا و اشک و بغض ها
گذشت و گذشت تا به نتیجه رسید
حالا بعد ۶ سال بازم همون حال رو دارم:)) -
میدونم پاتوق هرچی دل شکستس حرمه
هرکی از غربت این زمونه خستس حرمه
هر کی از دنیا بریده این روزا سمت توئه
هرکی هرچی که دره به روش بستس حرمه
یاد سال ۹۵ افتادم
شهریور ۹۵
بعد حدود ۷ سال
تموم اون اتفاقات تو جاده
تموم اون بیقراریا و اشک و بغض ها
گذشت و گذشت تا به نتیجه رسید
حالا بعد ۶ سال بازم همون حال رو دارم:))نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری هعی.. عاشق شدی؟
-
@امیرمسعود-جعفری هعی.. عاشق شدی؟
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهMichael Vey
دلم میخواد برم مشهد:) -
Sharllot خوبم
خوب باشی
چه خبر
نیست کلا هیچ کس منم لازمم یکی بیرونم کنه -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
بزارین از حال و روز خودم بگم.. فک کن 17 سال زندگیت هیچ غلطی نکرده باشی.. بعد بالاخره عاشق شی.. ی عشق واقعی ن کراش ساده.. عاشق کسی ک هنوز باهم دوستین و اون تو رو ادم مهمی تو زندگیش میبینه.. جرئت نداشته باشی پیشش اعتراف کنی.. حتی جرئت نداشته باشی ب دوست صمیمیت بگی.. فقط در این حد میگی ک : روش ی کراش ریز دارم.. و دوستت بدونه ک این ی کراش الکی نیس..
و ی روز طی ی اتفاق اون ادم با دوستت اشنا شه و...
تو تو پیویشون ب شوخی بگی ساغدوشتون میشم:>
-
Michael Vey
دلم میخواد برم مشهد:)نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری عهه من هفته پیش اونجا بودمم.. ولی بنا ب دلایلی خوش نگذشت هق
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
وسط انجام کارای بعد کنکوری
همچناان خبر خاصی نیست جز روتین خسته کننده ی همیشه
تو چخبرا؟! -
بزارین از حال و روز خودم بگم.. فک کن 17 سال زندگیت هیچ غلطی نکرده باشی.. بعد بالاخره عاشق شی.. ی عشق واقعی ن کراش ساده.. عاشق کسی ک هنوز باهم دوستین و اون تو رو ادم مهمی تو زندگیش میبینه.. جرئت نداشته باشی پیشش اعتراف کنی.. حتی جرئت نداشته باشی ب دوست صمیمیت بگی.. فقط در این حد میگی ک : روش ی کراش ریز دارم.. و دوستت بدونه ک این ی کراش الکی نیس..
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اره اره در هر حال هیچوق قرار نبود بهم برسیم چون من میترسیدم ک اعتراف کنم و از دستش بدم.. ولی واقعا برام قابل هضم نیس کار دوستم.. اخه چرا؟ تو میدونستی...
-
Michael Vey اره اره در هر حال هیچوق قرار نبود بهم برسیم چون من میترسیدم ک اعتراف کنم و از دستش بدم.. ولی واقعا برام قابل هضم نیس کار دوستم.. اخه چرا؟ تو میدونستی...
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey یبار تو عمرم عاشق یکی شدم و اینم تهش..
هعی ولش باو برم ب زیست برسم
-
هوممم
بدون اینکه کاری انجام بدم خستم -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan بقولی: خستم... خستم از خستگی.. خستم از خستگی ناشی از خستگی
-
@حامد-صباحی عهه چه بد
الان چطوری؟
دکتر رفتی عکس بگیری؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
@sania-Andiravan تااااا میتونی بخواب و وقت تلف کن و فیلم ببین و کتاب بخون
فقط سعی کن تن پرور نشی که بعدش دیگه عادت نداشته باشی به فشار کاری و درس خوندن -
@sania-Andiravan تااااا میتونی بخواب و وقت تلف کن و فیلم ببین و کتاب بخون
فقط سعی کن تن پرور نشی که بعدش دیگه عادت نداشته باشی به فشار کاری و درس خوندننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 ولی شما مهربون ترین ناظمی هستین ک تو عمرم دیدم هقق :****>
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی دیگه کم کم دارم ازین روند زندگی خسته میشم
کاش باید همون درس میخوندم -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بودم جای تو میزدم فکشو میریختم پایین....
تو کوچه خلوت ...
بعدم ی جور تهدیدش می کردم ک تا سر کوچه رو با دو فرار کنه...
دوست صمیمی کیلو چنده...
مرد باس تیزی ب دست باشه.... -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ZDM بیا تو بجای من درس بخون من بجات استراحت میکنم :***>
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من بودم جای تو میزدم فکشو میریختم پایین....
تو کوچه خلوت ...
بعدم ی جور تهدیدش می کردم ک تا سر کوچه رو با دو فرار کنه...
دوست صمیمی کیلو چنده...
مرد باس تیزی ب دست باشه....نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شدهMohsenTaheri :>>>>>
من اگ ادم اینکار بودم ک همون اول ب عشقم اعتراف میکردم .. حالا یا از دستش میدادم یا الان باهم بودیم:> حداقل دردش کمتر از حال و روز الانم بود..پ.ن: شاید باورت نشه ولی دخترم داوشکم
-
MohsenTaheri :>>>>>
من اگ ادم اینکار بودم ک همون اول ب عشقم اعتراف میکردم .. حالا یا از دستش میدادم یا الان باهم بودیم:> حداقل دردش کمتر از حال و روز الانم بود..پ.ن: شاید باورت نشه ولی دخترم داوشکم
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MohsenTaheri :>>>>>
دختر پسر نداره...
از هلیا یاد بگیرید ی کم...
بجنگ برای هدفات