هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 ما کنکوری بودیم زودتر میخابیدیم  
- 
Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon 
 یه هفته اس چشم به امضاته نمیفهمم چی نوشتی فنی مهندسیه  
 تقریبن اول جمله هر برنامه نویسی هست 
 داره ب دنیایه برنامه نویسی سلام میکنه 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon قراره تنظیمش کنم اتفاقا نظر مشاورمم همین بود  
 دانشجو هستین ؟چه رشته ایکامپیوتررر  
- 
@zahra-m1999 ما کنکوری بودیم زودتر میخابیدیم  @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ما کنکوری بودیم زودتر میخابیدیم  راس میگه ساعت خواب محمدرضا 11 بود منم تا 4 بیدار بودم 
 الان برعکس شدیم محمدرضا شب زنده داری میکنه 
- 
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ما کنکوری بودیم زودتر میخابیدیم  راس میگه ساعت خواب محمدرضا 11 بود منم تا 4 بیدار بودم 
 الان برعکس شدیم محمدرضا شب زنده داری میکنه Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 ما کنکوری بودیم زودتر میخابیدیم  راس میگه ساعت خواب محمدرضا 11 بود منم تا 4 بیدار بودم 
 الان برعکس شدیم محمدرضا شب زنده داری میکنه "طه نمیخوابی" 
 سمبلیک ترین جمله یه انجمن 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @phenomenon قراره تنظیمش کنم اتفاقا نظر مشاورمم همین بود  
 دانشجو هستین ؟چه رشته ایمهندسه کامپیوتره  
 علم و صنعت
- 
 دانشجو هستین ؟چه رشته ایمهندسه کامپیوتره  
 علم و صنعت
- 
- 
- 
Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون 
- 
- 
Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون وااااااااااااااااااااییییییییییی یادتونه  
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون وااااااااااااااااااااییییییییییی یادتونه  Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون وااااااااااااااااااااییییییییییی یادتونه  اره اره 

- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr 
 نوشته بودین با کفگیر و پیش بند تو آشپزخونه بودین
 تصویرش اومد تو ذهنم
  ووووووووااااااااااااااای خداااااااااا 
 اون روز مامان بابا اونقدر خندیدند از جلو چشمشونم رد میشدم میخندیدند 
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr 
 نوشته بودین با کفگیر و پیش بند تو آشپزخونه بودین
 تصویرش اومد تو ذهنم
  ووووووووااااااااااااااای خداااااااااا 
 اون روز مامان بابا اونقدر خندیدند از جلو چشمشونم رد میشدم میخندیدند 
- 
Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون وااااااااااااااااااااییییییییییی یادتونه  اره اره 
  @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Drrrr در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اقا طاها میدونید یاد چی افتادم ؟  یاد چی ؟ یه طرح خوش کردن پدر و مادر داشتیم یاد اون وااااااااااااااااااااییییییییییی یادتونه  اره اره 
  برا خوشحال کردنشونم شده بود هر از گاهی اشپزی میکردم 
 ولی خوب معمولا غذا میسوخت 

|
 |

شعردانه
شعردانه