هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
دارم به سلیقت یکم شک میکنم ولی اسم بازیگراشم اینه :
تانیا رینولدز
پتریشیا آلیسن_MILAD_ اخه چرا میرن واقعا... اینا ک کاپل خوبی بودن.. من از کارکتر تانیا خوشم میومد هعق
-
_MILAD_ اخه چرا میرن واقعا... اینا ک کاپل خوبی بودن.. من از کارکتر تانیا خوشم میومد هعق
Michael Vey
تو با من دشمنی داری؟ سلییقتو در جهت مخالف من پیش میبری
-
Michael Vey
تو با من دشمنی داری؟ سلییقتو در جهت مخالف من پیش میبری
_MILAD_ ببین بستگی داره.. اینکه خوشت نمیاد درمورد بازیگراشه یا کارکتراش یا نوع کاپلشون و این داستانا یو نو..
چون من بازیگرشونو ک نمیشناختم تو کارکترا هم خیلی با اون دختره ک میگی پتریشیا بود حال نمیکردم از اون تانیاعه خوشم میومد این مدل کاپلا هم ک.. هیح هیح.. عشقن -
_MILAD_ ببین بستگی داره.. اینکه خوشت نمیاد درمورد بازیگراشه یا کارکتراش یا نوع کاپلشون و این داستانا یو نو..
چون من بازیگرشونو ک نمیشناختم تو کارکترا هم خیلی با اون دختره ک میگی پتریشیا بود حال نمیکردم از اون تانیاعه خوشم میومد این مدل کاپلا هم ک.. هیح هیح.. عشقنMichael Vey
من کلا از ریشه ازشون خوشم نمیاد
-
Michael Vey
من کلا از ریشه ازشون خوشم نمیاد
_MILAD_ اوه اوه.. پس ینی باید از اون پسره اریک ک وضعش از همون اولم مشخص بود متنفر باشی... :|
-
_MILAD_ اوه اوه.. پس ینی باید از اون پسره اریک ک وضعش از همون اولم مشخص بود متنفر باشی... :|
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه بابا
-
نه بابا
_MILAD_ اخه انگار از بیخ و بن با قضیش مشکل داشتی برا همین میگم
-
-
-
نه کلا با این دوتا بازیگره و بازیشون و رفتارشون مشکل داشتم
-
نه کلا با این دوتا بازیگره و بازیشون و رفتارشون مشکل داشتم
_MILAD_ اووو.. حال داشتی بگو چیکار کردن نداشتی ک نو پرابلم منم حال ندارم
-
@Elham650 خوش نویسی با قلم؟
-
@Elham650 خوش نویسی با قلم؟
Michael Vey فعلا با مداده
نمیدونم به اون مرحله میرسم یا نه -
Michael Vey فعلا با مداده
نمیدونم به اون مرحله میرسم یا نه@Elham650 هعی.. دلم برا کلاس خوشنویسیم و استادم تنگ شده.. من تا مرحله عالی قلمو رفته بودم کلشو قرار بود برم ممتاز :>>> ولی دو سالی هس نرفتم بخاطر کرونا و الان کنکور
-
@farzam-yousefi بستگی داره چطور باشه سوالش
Michael Vey
درجه سختی:
مرد افکن -
@Elham650 هعی.. دلم برا کلاس خوشنویسیم و استادم تنگ شده.. من تا مرحله عالی قلمو رفته بودم کلشو قرار بود برم ممتاز :>>> ولی دو سالی هس نرفتم بخاطر کرونا و الان کنکور
Michael Vey منم قبلا خیلی بهتر از الان بودم چند سالی پیگیر نبودم الان در حد صفر کیلومترم
-
Michael Vey
درجه سختی:
مرد افکن@farzam-yousefi :*>>>>>> حالا میخوای بفرس الگوی خودم قرارش بدم تا هرموقع زرنگ شدم حلش کنم
-
Michael Vey منم قبلا خیلی بهتر از الان بودم چند سالی پیگیر نبودم الان در حد صفر کیلومترم
@Elham650 هعیق