گپ خونه کنکوری ها
-
Sarina_77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@فاطمه-کنکوری در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
وااااااااااااااااااااایییرسید ؟کی؟ کنکوردیگه !رسید۳۸روزمانده تابدبختی
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییی خداااا چه زود گذشت!
فاطمه قلبم اومد تو دهنم!!38 روز تا خوشبختی تا وصال تا مرگ این حقارت تا زندگی در کنار عشق
38 روز تا خوشبختی تا وصال تا مرگ این حقارت تا زندگی در کنار عشق
شایدم 38 روز تا بدبختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِی!!
-
اره ولی برای من نه.آخه یا شما منو میبینید که به هدفم رسیدم و یا در گوشه ای در راه رسیدن بهش افتاده و مردهام تسلیم نمشم و جا نمیزنم
-
اره ولی برای من نه.آخه یا شما منو میبینید که به هدفم رسیدم و یا در گوشه ای در راه رسیدن بهش افتاده و مردهام تسلیم نمشم و جا نمیزنم
ان شالله که موفق بشین!
-
صفحات مهمتر زيست ١كتاب درسي (سال دوم):
٤،٧،١٠،٢٣،٢٥،٢٨،٢٩،٤٤،٤٥،٤٨،٤٩،٥٥،٥٦،٥٨،٥٩،٦٣،٧٠،٧١،٧٩،٨٠،٨٣،٨٨،٨٩،٩٣،٩٦،٩٧،٩٨،١٠٧،١٠٨،١١٥،١١٧،١١٩،١٢٥،١٢٦صفحات مهمتر زيست٢كتاب درسي(سال سوم)
٩،١١،٢٠،٢١،٢٤،٤١،٤٢،٤٦،٤٧،٥٢،٥٣،٥٦،٦٠
٦٦،٦٧،٧٢،٧٣،٧٤،٧٥،٧٦،٨٢،٨٦،٨٧،٨٩،٩٠،
٩١،٩٢،٩٣،٩٤،٩٧،١١٠،١١١،١٢٦،١٣٤،١٣٥،١٤٥،١٤٦،١٧١،١٧٦،١٨٢،١٨٤،١٨٧،١٨٨،١٩٣،١٩٤،١٩٧،٢٠٥،٢١١،٢١٩،٢٢٠،٢٢٣،٢٢٤،٢٢٩،٢٣٤،٢٣٩،٢٤٠،٢٤١،٢٤٢،٢٤٥،٢٤٦صفحات مهمتر كتاب درسي زيست پيش دانشگاهي:
٩،١٠،١٥،١٦،١٧،١٨،٢١،٢٢،٢٣،٢٤،٢٥،٣٠،٣٢،٤١،٤٢،٤٣،٥١،٥٢،٥٣،٥٧،٦٢،٦٣،٦٤،٦٩،٧٠،٧٢،٧٤،٧٥،٧٩،٨١،٨٣،٨٤،٩٥،٩٨،٩٩،١٠٤،١٠٥،١٠٦،١٠٧،١٠٨،١١٥،١١٩،١٢٠،١٢١،١٢٢،١٢٣،١٢٤،١٣٤،١٣٥،١٣٦،١٣٧،١٣٨،١٤٣،١٤٤،١٤٧،١٤٩،١٥٠،١٥١،١٥٢،١٥٦،١٥٧،١٥٨،١٥٩،١٦٤،١٦٦،١٦٩،١٧٠،١٧١،١٧٢،١٧٣،١٧٤
فصل ٨ تا ١١ پيش لازم است و نميتوان صفحه اي را مهمتر دانست.منبع : كانال زيست نشر الگو
-
٤،٧،١٠،٢٣،٢٥،٢٨،٢٩،٤٤،٤٥،٤٨،٤٩،٥٥،٥٦،٥٨،٥٩،٦٣،٧٠،٧١،٧٩،٨٠،٨٣،٨٨،٨٩،٩٣،٩٦،٩٧،٩٨،١٠٧،١٠٨،١١٥،١١٧،١١٩،١٢٥،١٢٦صفحات مهمتر زيست٢كتاب درسي(سال سوم)
٩١،٩٢،٩٣،٩٤،٩٧،١١٠،١١١،١٢٦،١٣٤،١٣٥،١٤٥،١٤٦،١٧١،١٧٦،١٨٢،١٨٤،١٨٧،١٨٨،١٩٣،١٩٤،١٩٧،٢٠٥،٢١١،٢١٩،٢٢٠،٢٢٣،٢٢٤،٢٢٩،٢٣٤،٢٣٩،٢٤٠،٢٤١،٢٤٢،٢٤٥،٢٤٦صفحات مهمتر كتاب درسي زيست پيش دانشگاهي:
٩،١٠،١٥،١٦،١٧،١٨،٢١،٢٢،٢٣،٢٤،٢٥،٣٠،٣٢،٤١،٤٢،٤٣،٥١،٥٢،٥٣،٥٧،٦٢،٦٣،٦٤،٦٩،٧٠،٧٢،٧٤،٧٥،٧٩،٨١،٨٣،٨٤،٩٥،٩٨،٩٩،١٠٤،١٠٥،١٠٦،١٠٧،١٠٨،١١٥،١١٩،١٢٠،١٢١،١٢٢،١٢٣،١٢٤،١٣٤،١٣٥،١٣٦،١٣٧،١٣٨،١٤٣،١٤٤،١٤٧،١٤٩،١٥٠،١٥١،١٥٢،١٥٦،١٥٧،١٥٨،١٥٩،١٦٤،١٦٦،١٦٩،١٧٠،١٧١،١٧٢،١٧٣،١٧٤
فصل ٨ تا ١١ پيش لازم است و نميتوان صفحه اي را مهمتر دانست.منبع : كانال زيست نشر الگو
Dr sarah در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
فصل ٨ تا ١١ پيش لازم است و نميتوان صفحه اي را مهمتر دانست. سلام دوستان من پشت کنکوریم کتابام قدیمی ان میشه موضوع یاعنوان اینصفحات مهم زیست روبهم بگید ممنون ازلطف شما قطعاخداخوبی ها میبینهمنبع : كانال زيست نشر الگو
-
-
بچه ها برای موندن آلاء طرح ختم صلوات بذاریم آیا؟
-
Dr
آره
من 200تا
به نظرم یه تاپیک جدا بزن
یا همه رو تگ کن
خیلیل به این تاپیکا سر نمیزنن... -
راستی این جا یه تاپیک بود درباره ی این که یه ساعت مشخصی چند وقت 1بار یه کمکی به آلاء بکنیم حتی اگه شده 1000تومن اصلا مهم نیست ولی میشه کمک کرد اگه موافقید یه تاپیکی چیزی بزنیم تا بلکه من امیدمو از دست ندم اصلا 3ساعت تمرکز ندارم آقا من واقعا به این طرح نیاز دارم داره گریه ام میگیره
-
میخواستم تاپیک بزنم نمیشه کاراکتر بلندتر میخواد یکی یه تاپیک بزنه
-
یه تاپیک ختم صلوات 14000تایی خوبه به نظرم هرکی 100تاهم بفرسته 3یا4دقیقه وقتشو میگیره توی روز
-
Dr
14000 تا خیلی زیاده
تموم نمیشه میمونه... -
Dr
14000 تا خیلی زیاده
تموم نمیشه میمونه...@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
Dr
14000 تا خیلی زیاده
تموم نمیشه میمونه...فکر نکنم بمونه خب اگه زیاده شما بگو چندتا بفرستیم
-
خب بگید چندتا بفرستیم که تموم بشه؟