هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_
اسم شخصیت مورد علاقشه مایکل
خودش دختره اسمشو پرنیاس -
Michael Vey یه سوال مگه تو پسر نیستی
_MILAD_ برا همین تو مورد اول 20 حقیقت نوشتم دخترم
ولی میشه لطفا رفتارتو عوض نکنی باهام چون دخترم:| بابا انق بدم میاد اولش هی منو داوش صدا میکنن بعد میگن عه دختر بودی.. اوففف -
_MILAD_ برا همین تو مورد اول 20 حقیقت نوشتم دخترم
ولی میشه لطفا رفتارتو عوض نکنی باهام چون دخترم:| بابا انق بدم میاد اولش هی منو داوش صدا میکنن بعد میگن عه دختر بودی.. اوفففMichael Vey
من اصلا داوش نمیگم تاحالا فکر نکنم گفته باشم به کسی
-
_MILAD_
چرا -
چجوری میشه هم دلم میخواد ی جایی برم هم دلم نمیخواد
-
چ دردیه
-
Michael Vey
من اصلا داوش نمیگم تاحالا فکر نکنم گفته باشم به کسی
_MILAD_ برعکس من زیاد میگم
-
https://forum.alaatv.com/post/911058
لعنت بهت دامن گل گلی و لاک مشکی؟
ولی ارزومه تن اینارو تن ی پسر کنم حتتتی با اینکه خودمم اهل دامن و لاک و ارایش و اینا نیستم
-
می دونید!
همونطور که اگه کسی بخواد ما رو از پرتگاهی پایین بندازه،ما کمکش نمی کنیم و همراهیش نمی کنیم.تو خیلی از مسائل زندگی هم نباید اینجور افراد رو همراهی کرد شاید قصدشون نابود کردنمون نباشه ها ولی دارن انجامش میدن...
اینجور موقع ها غصه خوردن و ناراحت شدن،دست از تلاش کشیدن و ناامید شدن همون همراهیه که نباید انجام بدیم اینطوری طرف مقابل رو زودتر به هدفش میرسونیم.
بهترین کار، خوندن کتاب و مطالب انگیزشی هست،دور شدن از اون موقعیت و افراد هست.فکر کردن به هدف هاییه که تو ذهنمونه و پذیرش اینکه هر چقدر تلاش کنیم نمی تونیم آدمهای اطرافمونو تغییر بدیم و اونها رو اونجوری کنیم که می خوایم ،پس خودمونو نسبت بهشون واکسینه می کنیم با این کتابها و توجه نکردن به حرفایی که می زنن.
در غیر این صورت از همون پرتگاه پرت میشیم پایین.... -
می دونید!
همونطور که اگه کسی بخواد ما رو از پرتگاهی پایین بندازه،ما کمکش نمی کنیم و همراهیش نمی کنیم.تو خیلی از مسائل زندگی هم نباید اینجور افراد رو همراهی کرد شاید قصدشون نابود کردنمون نباشه ها ولی دارن انجامش میدن...
اینجور موقع ها غصه خوردن و ناراحت شدن،دست از تلاش کشیدن و ناامید شدن همون همراهیه که نباید انجام بدیم اینطوری طرف مقابل رو زودتر به هدفش میرسونیم.
بهترین کار، خوندن کتاب و مطالب انگیزشی هست،دور شدن از اون موقعیت و افراد هست.فکر کردن به هدف هاییه که تو ذهنمونه و پذیرش اینکه هر چقدر تلاش کنیم نمی تونیم آدمهای اطرافمونو تغییر بدیم و اونها رو اونجوری کنیم که می خوایم ،پس خودمونو نسبت بهشون واکسینه می کنیم با این کتابها و توجه نکردن به حرفایی که می زنن.
در غیر این صورت از همون پرتگاه پرت میشیم پایین....@Elham650 منی ک قبل اینکه خودش دست بکار شه خودمو از پرتگاه میندازم پایین...
-
https://forum.alaatv.com/post/911058
لعنت بهت دامن گل گلی و لاک مشکی؟
ولی ارزومه تن اینارو تن ی پسر کنم حتتتی با اینکه خودمم اهل دامن و لاک و ارایش و اینا نیستم
Michael Vey لازمه و اصل اساسی معرفی کتاب دامن گل گلی و لاک مشکیه که چون من ندارم برای همین کتاب معرفی نمیکنم
-
_MILAD_ گگگگگگگگگگگ
-
Michael Vey لازمه و اصل اساسی معرفی کتاب دامن گل گلی و لاک مشکیه که چون من ندارم برای همین کتاب معرفی نمیکنم
_MILAD_
ولی با قهوه و عینک و سیگارم باحاله.. عااحح -
_MILAD_ گگگگگگگگگگگ
Michael Vey
من میبینم طرفدار اون دوتا دختره بودی شما
-
-
دلم گرامافون میخواد:| گرامافون فلش خورم داریم؟ :|
-
_MILAD_
ولی با قهوه و عینک و سیگارم باحاله.. عااححMichael Vey
سه تا چیز که من هرگز استفاده نمیکنم
-
Michael Vey
من میبینم طرفدار اون دوتا دختره بودی شما
_MILAD_ حالا طرفدارشم نبودم.. کلا تو فیلما رو دخترا کراش نمیزنم.. مگه اینکه خیییلی خاص باشن