هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
می دونید!
همونطور که اگه کسی بخواد ما رو از پرتگاهی پایین بندازه،ما کمکش نمی کنیم و همراهیش نمی کنیم.تو خیلی از مسائل زندگی هم نباید اینجور افراد رو همراهی کرد شاید قصدشون نابود کردنمون نباشه ها ولی دارن انجامش میدن...
اینجور موقع ها غصه خوردن و ناراحت شدن،دست از تلاش کشیدن و ناامید شدن همون همراهیه که نباید انجام بدیم اینطوری طرف مقابل رو زودتر به هدفش میرسونیم.
بهترین کار، خوندن کتاب و مطالب انگیزشی هست،دور شدن از اون موقعیت و افراد هست.فکر کردن به هدف هاییه که تو ذهنمونه و پذیرش اینکه هر چقدر تلاش کنیم نمی تونیم آدمهای اطرافمونو تغییر بدیم و اونها رو اونجوری کنیم که می خوایم ،پس خودمونو نسبت بهشون واکسینه می کنیم با این کتابها و توجه نکردن به حرفایی که می زنن.
در غیر این صورت از همون پرتگاه پرت میشیم پایین.... -
می دونید!
همونطور که اگه کسی بخواد ما رو از پرتگاهی پایین بندازه،ما کمکش نمی کنیم و همراهیش نمی کنیم.تو خیلی از مسائل زندگی هم نباید اینجور افراد رو همراهی کرد شاید قصدشون نابود کردنمون نباشه ها ولی دارن انجامش میدن...
اینجور موقع ها غصه خوردن و ناراحت شدن،دست از تلاش کشیدن و ناامید شدن همون همراهیه که نباید انجام بدیم اینطوری طرف مقابل رو زودتر به هدفش میرسونیم.
بهترین کار، خوندن کتاب و مطالب انگیزشی هست،دور شدن از اون موقعیت و افراد هست.فکر کردن به هدف هاییه که تو ذهنمونه و پذیرش اینکه هر چقدر تلاش کنیم نمی تونیم آدمهای اطرافمونو تغییر بدیم و اونها رو اونجوری کنیم که می خوایم ،پس خودمونو نسبت بهشون واکسینه می کنیم با این کتابها و توجه نکردن به حرفایی که می زنن.
در غیر این صورت از همون پرتگاه پرت میشیم پایین....@Elham650 منی ک قبل اینکه خودش دست بکار شه خودمو از پرتگاه میندازم پایین...
-
https://forum.alaatv.com/post/911058
لعنت بهت دامن گل گلی و لاک مشکی؟
ولی ارزومه تن اینارو تن ی پسر کنم حتتتی با اینکه خودمم اهل دامن و لاک و ارایش و اینا نیستم
Michael Vey لازمه و اصل اساسی معرفی کتاب دامن گل گلی و لاک مشکیه که چون من ندارم برای همین کتاب معرفی نمیکنم
-
_MILAD_ گگگگگگگگگگگ
-
Michael Vey لازمه و اصل اساسی معرفی کتاب دامن گل گلی و لاک مشکیه که چون من ندارم برای همین کتاب معرفی نمیکنم
_MILAD_
ولی با قهوه و عینک و سیگارم باحاله.. عااحح -
_MILAD_ گگگگگگگگگگگ
Michael Vey
من میبینم طرفدار اون دوتا دختره بودی شما
-
-
دلم گرامافون میخواد:| گرامافون فلش خورم داریم؟ :|
-
_MILAD_
ولی با قهوه و عینک و سیگارم باحاله.. عااححMichael Vey
سه تا چیز که من هرگز استفاده نمیکنم
-
Michael Vey
من میبینم طرفدار اون دوتا دختره بودی شما
_MILAD_ حالا طرفدارشم نبودم.. کلا تو فیلما رو دخترا کراش نمیزنم.. مگه اینکه خیییلی خاص باشن
-
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چجوری میشه هم دلم میخواد ی جایی برم هم دلم نمیخواد
برم ؟ نرم؟
وایییی -
_MILAD_ حالا طرفدارشم نبودم.. کلا تو فیلما رو دخترا کراش نمیزنم.. مگه اینکه خیییلی خاص باشن
Michael Vey همین که من میگم درسته
-
Michael Vey
سه تا چیز که من هرگز استفاده نمیکنم
_MILAD_ من ک عینکیم مجبورم عینک بزنم.. هات چاکلتم ب قهوه ترجیح میدم.. سیگارم ک خب... ی بار دوس دارم بکشم ولی الکلو خییلی دوس دارم امتحان کنممم.. دلم میخواد بدونم چجوری مست میشم
-
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چجوری میشه هم دلم میخواد ی جایی برم هم دلم نمیخواد
برم ؟ نرم؟
وایییی -
Michael Vey همین که من میگم درسته
_MILAD_ تو خوبی
-
_MILAD_ من ک عینکیم مجبورم عینک بزنم.. هات چاکلتم ب قهوه ترجیح میدم.. سیگارم ک خب... ی بار دوس دارم بکشم ولی الکلو خییلی دوس دارم امتحان کنممم.. دلم میخواد بدونم چجوری مست میشم
Michael Vey
برات آرزوی شفا دارم دختر
الکل و سیگار و این چیزا چیز خوبی نیست که بخوای امتحان کنی چ برا دخترا چ پسرا -
_MILAD_
تولد -
Michael Vey
برات آرزوی شفا دارم دختر
الکل و سیگار و این چیزا چیز خوبی نیست که بخوای امتحان کنی چ برا دخترا چ پسرا@soniaaa عارههه ولی خب.. یبار :*>
-
Michael Vey
سیگار و این چیزا من متنفرم یه سری یکی از اقوام دور تو یه عروسی اینکارو کرد از الکل استفاده کرد
البته نه برای ضد عفونی یجوری کردم دیگه هیچوقت نیومد طرفمون
خیلی اخلاقم بده