تایم استراحت کنکوریا!
-
به سلام چخبرا..
سوال دارم ازتون. بهترین کارایی ک ی کنکوری تو تایم استراحتش میتونه انجام بده چیه؟ میدونم نباید انرژی بر باشه و باید بهت انرژی بده.. ولی نمد چ کارایی.. خوشحال میشم راهنمایی کنین :>>
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
تو تایم استراحت گوشی بی گوشی
اگه بعد از درس خوندن زیادی خسته شدی
میتونی دراز بکشی و چشماتو ببندیو ریلکس کنی
یا مدیتیشن انجام بدی
اگه خسته نیستی و سرحالی
از سیستم
نه از گوشی و با هندزفری
میتونی موزیک بزاری
حرکات کششی انجام بدی
ریز ریز برقصی -
میتونی تلوزیون ببینی
بازم فقط از تلوزیون
نه تو گوشی و با لب تاپ
️
اصلا سمت چت با دوستات نمیری
یا دنبال کردن اخبار و حواشی
اینستا
چک کردن تل و واتسپ
اگه با خانواده حرف زدی
تو بحثی شرکت نمیکنی که راجب درس و آینده و فلان باشه
هر تصمیمی که داری فقط مختص توعه
اگه گفت و گوی جذابی بود شرکت میکنی
وگرنه وللش
اینکه دوستات چجوری و چقدر درس میخونن
منابعشون چیه
کدوم کلاس میرن هم
به تو هیچ ربطی نداره -
به سلام چخبرا..
سوال دارم ازتون. بهترین کارایی ک ی کنکوری تو تایم استراحتش میتونه انجام بده چیه؟ میدونم نباید انرژی بر باشه و باید بهت انرژی بده.. ولی نمد چ کارایی.. خوشحال میشم راهنمایی کنین :>>
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Michael Vey سلام
میتونی از تنفس 8-7-4 استفاده کنی (https://www.dustaan.com/تکنیک-478-چیست/)
بعضیا میگن کتاب بخون ( از این کتابا انگیزشی ) ولی من تاحالا انجام ندادم .
بعضی وقتا میرم پیاده روی کوتاه
یه چیزی بخور
بعضیا میگن میتونی سریال ببینی ( از اون سریال هایی که هر قسمتش نهایت 20 دقیقس) مثل فرندزاین نوع استراحت مثلا برای بعد ناهار خوبه چون وقتی ناهار میخوری تا نیم ساعت نباید بری سراغ درس
میتونی یه آهنگ بــی کــــلام گوش کنی فقط بی کلام
دیگه همینا به ذهنم رسید ، امیدوارم برات مفید بوده باشه. -
به سلام چخبرا..
Michael Vey سلام
یه پیشنهاد واسه اون استراحتای بین درسی اینه که تمرین های حضور در لحظه رو انجام بدی هم آرامش بخشه هم به مرور تمرکزت تو درس میره بالا و اگه پرش ذهنی داشته باشی از بین میره -
میتونی تلوزیون ببینی
بازم فقط از تلوزیون
نه تو گوشی و با لب تاپ
️
اصلا سمت چت با دوستات نمیری
یا دنبال کردن اخبار و حواشی
اینستا
چک کردن تل و واتسپ
اگه با خانواده حرف زدی
تو بحثی شرکت نمیکنی که راجب درس و آینده و فلان باشه
هر تصمیمی که داری فقط مختص توعه
اگه گفت و گوی جذابی بود شرکت میکنی
وگرنه وللش
اینکه دوستات چجوری و چقدر درس میخونن
منابعشون چیه
کدوم کلاس میرن هم
به تو هیچ ربطی نداره@Felli هوفف حالا خانواده من تا منو میبینن میخوان درمورد درس حرف بزنن.. گگگگ
-
میتونی نقاشی بکشی
اوریگامی درست کنی
طراحی
یا هر کاری که بهش علاقه داری
میان وعده بخوری
و کلی حالت دیگه
️
@Felli نظرت درمورد کتاب خوندن چیه؟
-
Michael Vey سلام
میتونی از تنفس 8-7-4 استفاده کنی (https://www.dustaan.com/تکنیک-478-چیست/)
بعضیا میگن کتاب بخون ( از این کتابا انگیزشی ) ولی من تاحالا انجام ندادم .
بعضی وقتا میرم پیاده روی کوتاه
یه چیزی بخور
بعضیا میگن میتونی سریال ببینی ( از اون سریال هایی که هر قسمتش نهایت 20 دقیقس) مثل فرندزاین نوع استراحت مثلا برای بعد ناهار خوبه چون وقتی ناهار میخوری تا نیم ساعت نباید بری سراغ درس
میتونی یه آهنگ بــی کــــلام گوش کنی فقط بی کلام
دیگه همینا به ذهنم رسید ، امیدوارم برات مفید بوده باشه.@Allen-Gamer عههه پس میتونم انیمه هامو ببینممم چ خوبب
-
Michael Vey سلام
یه پیشنهاد واسه اون استراحتای بین درسی اینه که تمرین های حضور در لحظه رو انجام بدی هم آرامش بخشه هم به مرور تمرکزت تو درس میره بالا و اگه پرش ذهنی داشته باشی از بین میره@Elham650 واوو.. لینکشو داری یا چی؟
-
به سلام چخبرا..
-
Michael Vey بخواب که خواب دوای هر درد است
حتی یه ربع وسط درسا هم حال میده لامصب
@mahdi-najafi-2 من ادمیم ک فق شبا میخوابم چون اگ خداااایی نکرده ظهر بخوابم کل روزو سردرد دارم و خوابم میاد
-
@Elham650 واوو.. لینکشو داری یا چی؟
-
@Elham650 تنکیوتم
-
@Elham650 تنکیوتم
-
@Felli نظرت درمورد کتاب خوندن چیه؟
Michael Vey
اگه دوست داری میتونی کتاب صوتی گوش کنی که چشمات خسته نشه -
به سلام چخبرا..
Michael Vey دیدار با خانواده مخصوصا بغل کردنشون ، آب دادن به گل ها ، مرتب کردن کتابها ، حتما حتما دوری از گوشی و تلویزیون و اخبار (چه خوب چه بد)
-
Michael Vey
اگه دوست داری میتونی کتاب صوتی گوش کنی که چشمات خسته نشه@Felli اوو اینم هس
-
Michael Vey دیدار با خانواده مخصوصا بغل کردنشون ، آب دادن به گل ها ، مرتب کردن کتابها ، حتما حتما دوری از گوشی و تلویزیون و اخبار (چه خوب چه بد)
@haniehno واو... پس باید حتما ایده لوبیا کاشتنمو عملی کنم!
-
به سلام چخبرا..
Michael Vey در تایم استراحت کنکوریا! گفته است:
به سلام چخبرا..
سلام پرنیا
خب خودم واس استراحت چیکار میکردم
اول از همه می خوابیدمممم
ترجیح میدادم بخوابم تا برم پیک نیک یا مثلا گردش اینا
مثلا بعضی روزا مود درس اصلا نداشتم مخصوصا این اواخر خیلیی خسته بودم فقط می خوابیدم که انرژی بگیرم
اگر مهمونی بود تولدی بود می رفتم
خیلیا میگن مهمونی خوب نیست تولد خوب نیست نرید این حرفا از درس میوفتید...
ولی خب می رفتم یکم روحیم شاد شه
هر چند وقت یک بار یه نقاشی می کشیدم اکثرا بعد آزمون هام
البته ورزش هم میکردم
ورزش سنگین نکن
ورزش کنی انرژی منفی هات دور میشن سرزنده میشی و کمتر خسته میشی
به خودم خیلی کمک کرد افسرده نباشم
البته خب واس کمر و گردنت هم خوبه
چون تو سال کنکور همش سرمون تو کتابه کمر و گردن درد می گیریم