هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Allen-Gamer
من کوکاکولاشم نقاشی کشیدم میدونم چی تو ذهنته ولی خیلی وقت گذاشتم با انگشت اینو بنویسم
-
Alireza Varamanzar من قائمشهر
Michael Vey میدانم
خوشچخبر داوش؟
-
Alireza Varamanzar
خداروشکر
با بیکاری چی کار می کنی؟@حامد-صباحی بیکار نیستم
-
ایشونو دیشب کشیدم. دوستم اینو دید گف چقد خستس.. منم گفتم اره. خسته از زندگی کردن. هعی
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایشونو دیشب کشیدم. دوستم اینو دید گف چقد خستس.. منم گفتم اره. خسته از زندگی کردن. هعی
نقاشیت یه طرف اون روز ملی فناوری هسته ای یه طرف
و در ضمن خانم سیده پرنیا حسینی قادیکلایی از مازندران قائمشهر ، نقاشیتون خیلی قشنگه شده -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
اینم سومین نقاشیم بود که خیلی طول کشید خیلی وقت پیش کشیدم
یه ویدیو دیدم راجع به نکات لوگو های شرکت های معروف
بعد یه بخشش راجع به زم زم بود و از اون موقع دیگه زم زم نمیخورمیکم به لوگوش دقت کنید
@Allen-Gamer الان رفتم نگا کردم تئوریشو.. ودف:| خدایی جنس ساغی این تئوری سازا خیلی خوب بوده:|||
-
@Allen-Gamer
من کوکاکولاشم نقاشی کشیدم میدونم چی تو ذهنته ولی خیلی وقت گذاشتم با انگشت اینو بنویسم
_MILAD_ بابا خیلی تئوریش چرته..
-
Michael Vey میدانم
خوشچخبر داوش؟
Alireza Varamanzar هچی داوشکم درگیر کنکور بی صاحاب.. وحح
-
نقاشیت یه طرف اون روز ملی فناوری هسته ای یه طرف
و در ضمن خانم سیده پرنیا حسینی قادیکلایی از مازندران قائمشهر ، نقاشیتون خیلی قشنگه شده@Allen-Gamer #وقتی تو سر رسید نقاشی میکنی
تنکیوتمممم داوشم -
_MILAD_ بابا خیلی تئوریش چرته..
Michael Vey یکی از اقوام ما وقتی کوکاکولا میبینه میشینه لوگوش رو تحلیل میکنه بعد دولیوان نوشابه میخوره میره دلم میخواد نوشابه رو بکنم تو حلقش
-
@حامد-صباحی بیکار نیستم
-
Michael Vey یکی از اقوام ما وقتی کوکاکولا میبینه میشینه لوگوش رو تحلیل میکنه بعد دولیوان نوشابه میخوره میره دلم میخواد نوشابه رو بکنم تو حلقش
_MILAD_ ن تو حلقش نکن طبق دستور عمل تئوری زمزم عمل کن
-
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تابستونه اون گوسفندایی که الان تو ییلاقن از من مفیدتره ://
عهه
دور از جونت دختر -
Michael Vey
الله اکبر
-
Michael Vey
الله اکبر
_MILAD_ بطریشو منظورمه بمولا
-
وای دلم
-
واقعا بعضی اوقات چرت ترین و بی منطق ترین خوابا رو می بینم
دلم میخواد به مغزم بگم اینا چیه می سازی@sania-Andiravan اره مثلا من اونسری خواب دیدم منو جری داشتیم با اون سه تا خوکه فرار میکردیم چون گرگه همش خونمونو اتیش میزد.. بعد از اون طرف تام اومد ی تخم اورد اورد تخمه بخاطر حرارت اتیش خونمون گرم شد شکست ازش ی اژدها دراومد..