-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کنکوری (۴۰۲ ای ها)
گروه مخصوص ما ساخته شده،
لطفاً عضو بشید تا راحت بتونیم
تاپیک مربوط به خودمون رو داشته باشیم:
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کافیه روی اینا کلیک کنید و عضو بشید
و توی تاپیکای مختلف گروه رو تگ کنید...
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما عضویم برادر ولی کسی عضو نیست. گروه راه ابریشم پرو هم اینجوریه. کلا %(#48ff00)[هیچ کس تو باغ نیست]
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام عضو شدم ولی چیزی نیست که حتی چیزی مثل تاپیک ها هم نداره
چطوری ه؟؟؟
-
اها فهمیدم.
وقتی سوالی داشته باشیم این گروه تگ کنیم برای بقیقه هم ارسال میشهاوکی
-
بچه ها این گروها چیزی نداره ک براتون ارسال بشه و اینا فقط میتونید تو تاپیکاتون همدیگه رو اینجوری تگ کنید
-
بچه ها این گروها چیزی نداره ک براتون ارسال بشه و اینا فقط میتونید تو تاپیکاتون همدیگه رو اینجوری تگ کنید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa خب همون دیگه
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-128
آفرین دقیقا -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیاید توی این تاپیک یه قرار بذاریم که باهم پیش بریم و این تاپیک تا زمان کنکور فعال بمونه و ازمطالب هم استفاده کنیم
مثلا ساعتی که بیدار میشم رو اینجا اعلام کنیم تا باهم پیش بریم و آخر شب هم تعداد تست ها و ساعت مطالعمون رو بگیم -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم توی ابریشم پرو هستم و همش فکر میکردم اونجا یه گروهی هست که خودمون میتونیم فقط حرف بزنیم🥲
-
بیاید توی این تاپیک یه قرار بذاریم که باهم پیش بریم و این تاپیک تا زمان کنکور فعال بمونه و ازمطالب هم استفاده کنیم
مثلا ساعتی که بیدار میشم رو اینجا اعلام کنیم تا باهم پیش بریم و آخر شب هم تعداد تست ها و ساعت مطالعمون رو بگیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
-
زینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی دزواقع همین الانم این تاپیکایی ک میگی وجود داره
-
زینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من بقیه تاپیک ها رو دیدم که چجوری باهم هماهنگ بودن
میخوام تلاش کنیم ما در کنار هم به یه ساعت مطالعه خوب برسیم و تست زنی رو بالا ببریم
شاید کسانی باشند که سطح درسی ضعیفی داشته باشن و نتونن هر جایی سوال و ابهام ها رو بپرسن ولی اینجا که مخصوص خودمونه میتونیم با هم کار کنیم -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اینا برا همس. میتونیم بیایم اینجا تا ی جونیم بگیرن اینا
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey این تاپیک رو دیدم ولی بنظرم اونایی که پرو خریدن و برنامشون فرق کرده
اینجا باشن و بگن بهتره
من احساس میکنم خودمون یه گروه جدا داشته باشیم بهتره
هم تعداد نفرات و افراد با همدیگه سریعتر پیش میرن -
Michael Vey این تاپیک رو دیدم ولی بنظرم اونایی که پرو خریدن و برنامشون فرق کرده
اینجا باشن و بگن بهتره
من احساس میکنم خودمون یه گروه جدا داشته باشیم بهتره
هم تعداد نفرات و افراد با همدیگه سریعتر پیش میرننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی
منظورتون اینه که یه تاپیک جداگونه باشه برای کسایی که با برنامه راه ابریشم جلو میان؟ -
زینب امیدی
منظورتون اینه که یه تاپیک جداگونه باشه برای کسایی که با برنامه راه ابریشم جلو میان؟نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian بله این تاپیک و افرادی که پرو خریدن چون برنامه ریزیشون فرق کرده و به زودی برنامه جدید میدن بهمون
میگم اینجا باشیم و باهم پیش بریم تا هم ساعت بیداری و مطالعمون و تست هامون رو باهم در جریان بذاریم هم اگه مشکلی توی قسمتی از برنامه یا سوالی داشتیم از همدیگه بپرسیم -
Sadegh Abbasian بله این تاپیک و افرادی که پرو خریدن چون برنامه ریزیشون فرق کرده و به زودی برنامه جدید میدن بهمون
میگم اینجا باشیم و باهم پیش بریم تا هم ساعت بیداری و مطالعمون و تست هامون رو باهم در جریان بذاریم هم اگه مشکلی توی قسمتی از برنامه یا سوالی داشتیم از همدیگه بپرسیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی هوم پیشنهاد بدیم نیس
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی اگ برین تو قسمت دسته بندی ها ی قسمت راه ابریشم پرو هس ک زده بزودی