-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیاید توی این تاپیک یه قرار بذاریم که باهم پیش بریم و این تاپیک تا زمان کنکور فعال بمونه و ازمطالب هم استفاده کنیم
مثلا ساعتی که بیدار میشم رو اینجا اعلام کنیم تا باهم پیش بریم و آخر شب هم تعداد تست ها و ساعت مطالعمون رو بگیم -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم توی ابریشم پرو هستم و همش فکر میکردم اونجا یه گروهی هست که خودمون میتونیم فقط حرف بزنیم🥲
-
بیاید توی این تاپیک یه قرار بذاریم که باهم پیش بریم و این تاپیک تا زمان کنکور فعال بمونه و ازمطالب هم استفاده کنیم
مثلا ساعتی که بیدار میشم رو اینجا اعلام کنیم تا باهم پیش بریم و آخر شب هم تعداد تست ها و ساعت مطالعمون رو بگیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
-
زینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی دزواقع همین الانم این تاپیکایی ک میگی وجود داره
-
زینب امیدی اینجوری هم فعالیت و تلاشمون بیشتر میشه هم بهم دیگه کمک میکنیم هم اگه جایی اشکالی داشتیم با هم رفعش میکنیم
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من بقیه تاپیک ها رو دیدم که چجوری باهم هماهنگ بودن
میخوام تلاش کنیم ما در کنار هم به یه ساعت مطالعه خوب برسیم و تست زنی رو بالا ببریم
شاید کسانی باشند که سطح درسی ضعیفی داشته باشن و نتونن هر جایی سوال و ابهام ها رو بپرسن ولی اینجا که مخصوص خودمونه میتونیم با هم کار کنیم -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey اینا برا همس. میتونیم بیایم اینجا تا ی جونیم بگیرن اینا
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey این تاپیک رو دیدم ولی بنظرم اونایی که پرو خریدن و برنامشون فرق کرده
اینجا باشن و بگن بهتره
من احساس میکنم خودمون یه گروه جدا داشته باشیم بهتره
هم تعداد نفرات و افراد با همدیگه سریعتر پیش میرن -
Michael Vey این تاپیک رو دیدم ولی بنظرم اونایی که پرو خریدن و برنامشون فرق کرده
اینجا باشن و بگن بهتره
من احساس میکنم خودمون یه گروه جدا داشته باشیم بهتره
هم تعداد نفرات و افراد با همدیگه سریعتر پیش میرننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی
منظورتون اینه که یه تاپیک جداگونه باشه برای کسایی که با برنامه راه ابریشم جلو میان؟ -
زینب امیدی
منظورتون اینه که یه تاپیک جداگونه باشه برای کسایی که با برنامه راه ابریشم جلو میان؟نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSadegh Abbasian بله این تاپیک و افرادی که پرو خریدن چون برنامه ریزیشون فرق کرده و به زودی برنامه جدید میدن بهمون
میگم اینجا باشیم و باهم پیش بریم تا هم ساعت بیداری و مطالعمون و تست هامون رو باهم در جریان بذاریم هم اگه مشکلی توی قسمتی از برنامه یا سوالی داشتیم از همدیگه بپرسیم -
Sadegh Abbasian بله این تاپیک و افرادی که پرو خریدن چون برنامه ریزیشون فرق کرده و به زودی برنامه جدید میدن بهمون
میگم اینجا باشیم و باهم پیش بریم تا هم ساعت بیداری و مطالعمون و تست هامون رو باهم در جریان بذاریم هم اگه مشکلی توی قسمتی از برنامه یا سوالی داشتیم از همدیگه بپرسیمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی هوم پیشنهاد بدیم نیس
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی اگ برین تو قسمت دسته بندی ها ی قسمت راه ابریشم پرو هس ک زده بزودی
-
زینب امیدی هوم پیشنهاد بدیم نیس
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اگه موافق باشی بیاید هر روز موقع بیداری یه جمله انگیزشی بهم بگیم و روز رو شروع کنیم و آخر شب هم نتیجه مطالعمون رو اعلام کنیم برای همدیگه
-
Michael Vey اگه موافق باشی بیاید هر روز موقع بیداری یه جمله انگیزشی بهم بگیم و روز رو شروع کنیم و آخر شب هم نتیجه مطالعمون رو اعلام کنیم برای همدیگه
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزینب امیدی خوبه پس یکی ی گروه بزنه
-
زینب امیدی خوبه پس یکی ی گروه بزنه
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey زدم گروهو هرکی رو میدونی مثل خودمون هس بیارش
-
سلاممم
بچه ها کسی اینجا هست که راه ابریشم پرو خریده باشه؟ -
سلاممم
بچه ها کسی اینجا هست که راه ابریشم پرو خریده باشه؟نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۱، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچهها؛ داخل آلاخونه تاپیک ساعت مطالعه و گزارشکار و انگیزه وجود داره. اونجا میتونید در کنار سایر آلاخونهایها فعالیت کنید.
لینکهاشون رو براتون قرار میدم
انگیزه
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها)
گزارش ساعت مطالعه برای دهمی ها (تمامی رشته ها) -