هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Hamrang میگن تموم شد فرصتش تا 26 ام بووود کهههه mahsaaa rezaeee چیییی؟  
- 
mahsaaa rezaeee چیییی؟  @Zahra-Hamrang معاونم گفتن فرصتش از اون موقع ک کارت ورود ب جلسه گرفتیم بود تا 26 ام تیرر 
- 
ینی ریده شد تو تاثیر مثبتش ؟:/ 
- 
_MILAD_ چرا میزنم رو این پرتقال من چیزی نمیاد؟!   Tragic Girl   چون قسمتتون نیست بشنوید و به این دلیلم هیت لینکه برای سه سال پیشه فکر کنم چون قسمتتون نیست بشنوید و به این دلیلم هیت لینکه برای سه سال پیشه فکر کنم
- 
@Zahra-Hamrang معاونم گفتن فرصتش از اون موقع ک کارت ورود ب جلسه گرفتیم بود تا 26 ام تیرر mahsaaa rezaeee :///// 
- 
ینی ریده شد تو تاثیر مثبتش ؟:/ mahsaaa rezaeee سایت سنجش نوشته باید برسی کنین تا اون تاریخ اگه غلط بوده ویرایش بشه 
- 
دلم میطخواد برم درس بخونم طبیعیه؟ 
 حسودیم میشه به کساییکه الان دارن کتاب میخوننخدا نکنههه ://///////// mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دلم میطخواد برم درس بخونم طبیعیه؟ 
 حسودیم میشه به کساییکه الان دارن کتاب میخوننخدا نکنههه ://///////// منممم   
 بشینم برنامه بریزم از 7 صبح تا 12 بخونم 
 البته بهش فکر میکنم می بینم دیگه با خیال راحت نمی تونم فیلم اینا ببینم://
- 
شرایط طوری شده که طرف به مهندسی برق علاقهای نداشته، حتی استعدادشم این نبوده و زورکی به خاطر جو پا شده رفته مهندسی برق و همه درسها رو هم ناپلئونی پاس میکنه. بعد هم یه شغل نامربوط به رشتهاش انتخاب میکنه و در آخر میاد به بقیه میگه که درسهای دانشگاه بی فایده بودن. × Ali Goodarzi × 
- 
Tragic Girl   چون قسمتتون نیست بشنوید و به این دلیلم هیت لینکه برای سه سال پیشه فکر کنم چون قسمتتون نیست بشنوید و به این دلیلم هیت لینکه برای سه سال پیشه فکر کنم_MILAD_ عاها ک اینطور 
 در کل خوشگله
 پرتقال من
- 
شرایط طوری شده که طرف به مهندسی برق علاقهای نداشته، حتی استعدادشم این نبوده و زورکی به خاطر جو پا شده رفته مهندسی برق و همه درسها رو هم ناپلئونی پاس میکنه. بعد هم یه شغل نامربوط به رشتهاش انتخاب میکنه و در آخر میاد به بقیه میگه که درسهای دانشگاه بی فایده بودن. × Ali Goodarzi × 
- 
_MILAD_ عاها ک اینطور 
 در کل خوشگله
 پرتقال منTragic Girl بله بله 
- 
هی :| 
- 
_MILAD_ عاها ک اینطور 
 در کل خوشگله
 پرتقال منTragic Girl بله بله 
- 
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دلم میطخواد برم درس بخونم طبیعیه؟ 
 البته بهش فکر میکنم می بینم دیگه با خیال راحت نمی تونم فیلم اینا ببینم://@sania-Andiravan هممون مریضیم :// 
 همه ارزوشونه مث ادم استراحت کنن
 خداییش دوستای من این مدلی نیستن
- 
mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دلم میطخواد برم درس بخونم طبیعیه؟ 
 البته بهش فکر میکنم می بینم دیگه با خیال راحت نمی تونم فیلم اینا ببینم://@sania-Andiravan فیلم درسی منشظورته؟ 
- 
mahsaaa rezaeee سایت سنجش نوشته باید برسی کنین تا اون تاریخ اگه غلط بوده ویرایش بشه @Zahra-Hamrang نمیدونمم چیشد 
 ب مشاورم گفتم گف نمیفهمم چی میگی ://
 برا مدرسه میزنگم
 گفم باشه بای
- 
@Zahra-Hamrang نمیدونمم چیشد 
 ب مشاورم گفتم گف نمیفهمم چی میگی ://
 برا مدرسه میزنگم
 گفم باشه بایmahsaaa rezaeee گف بای 
- 
@sania-Andiravan فیلم درسی منشظورته؟ mahsaaa rezaeee در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan فیلم درسی منشظورته؟ نه بابا فیلم درسی چرا   
- 
اینک هیچ قرصی نیس بیشتر عصبی میکنه منو:| 
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه