تعصبات بی جا و بی خود
-
Matin Mousavi 1 بله:)) اما نمونه هایی مثل چهارشنبه سفید و شلوارهایی که شلوارک شدن و....هم نمونه هایی از همین ازادی هاست
تعادل رو هیچ وقت رعایت نکردیم!! نه در ازادی نه در تعصبرواج ازدواج سفید یادف رفت:))اینم همون ازادیه دیگع نه!؟؟
Mahan Xodayi 2 اون به قول بی بند و باریایی که میگی هم نتیجهی همین سختگیری های بی خودی و بیجا هست!! انسان در هر زمینهای سخت گیری روش اعمال بشه بهتر از این نخواهد شد. کشورهای به قول بیبند و بار که ما میگیم هیچ کدوم از فساد هایی که ما داریم رو ندارن!! دلیلش هم سخت نگرفتن بی خود به مردمه!!
الان میشه با سختگیری و تنبیه یه بچه رو متقاعد به نخریدن اسباب بازی مورد علاقهاش کرد؟ هرچی تو تنبیهش کنی اون بیشتر لج میکنه و بیشتر گریه میکنه و بهانه میگیره! اینم دقیقا مثل اونه!
-
Mahan Xodayi 2 اون به قول بی بند و باریایی که میگی هم نتیجهی همین سختگیری های بی خودی و بیجا هست!! انسان در هر زمینهای سخت گیری روش اعمال بشه بهتر از این نخواهد شد. کشورهای به قول بیبند و بار که ما میگیم هیچ کدوم از فساد هایی که ما داریم رو ندارن!! دلیلش هم سخت نگرفتن بی خود به مردمه!!
الان میشه با سختگیری و تنبیه یه بچه رو متقاعد به نخریدن اسباب بازی مورد علاقهاش کرد؟ هرچی تو تنبیهش کنی اون بیشتر لج میکنه و بیشتر گریه میکنه و بهانه میگیره! اینم دقیقا مثل اونه!
Matin Mousavi 1 خب وقتی همون بچه قرار به مرگ باشع داروشو نخوره ازادش میزاری؟؟میگی بزار حق انتخاب داره بمیره!؟؟ به هر زحمتی شده دارو رو میریزی تو حلقش!
اولشم گفتم خب تعصب خیلی زیادم خوب نیست متاسفانه اکثرا یا از این ور بوم میفتن شبیه عربای دوران جاهلیت عمل میکنن یا از اون ور بوم میفتن که سیب زمینی شدن!!!
تعادل در هر کاری باید رعایت بشه چه تعصب چه ازادی....
ولی پسر دخترم نداره در یک سنی حتما باید تحت کنترل خانواده قرار بگیره مخصوصا بازه ۱۵-۲۰ که حساسم هست حتی بعد از اینم این کنترل شدن نباید تموم بشه منظورم از کنترل شدن این نیست جلو در خونه ی پاسگاه بزنیم همون بحث تعادل و......
این رشته سر دراز دارد:)) -
Matin Mousavi 1 خب وقتی همون بچه قرار به مرگ باشع داروشو نخوره ازادش میزاری؟؟میگی بزار حق انتخاب داره بمیره!؟؟ به هر زحمتی شده دارو رو میریزی تو حلقش!
اولشم گفتم خب تعصب خیلی زیادم خوب نیست متاسفانه اکثرا یا از این ور بوم میفتن شبیه عربای دوران جاهلیت عمل میکنن یا از اون ور بوم میفتن که سیب زمینی شدن!!!
ولی پسر دخترم نداره در یک سنی حتما باید تحت کنترل خانواده قرار بگیره مخصوصا بازه ۱۵-۲۰ که حساسم هست حتی بعد از اینم این کنترل شدن نباید تموم بشه منظورم از کنترل شدن این نیست جلو در خونه ی پاسگاه بزنیم همون بحث تعادل و......
این رشته سر دراز دارد:))Mahan Xodayi 2 ربطی به دارو نداره! مگه کسی که حجاب آنچنانی نداره حجاب مثل داروه براش؟ حالا من بحث اصلیم سر حجاب نیست چون این خودش یه بحث جداست! هرچند که به زور هیچی درست نمیشه و بدتر میشه.
بحث اصلی من سر تفکرات غلط و قدیمی خانواده هاست( مخصوصا مردان خانواده) که به جای کمک به فرزندانشون باعث اتفاقات بد و ناگوار برای اونا میشن! مثل مرگ، فرار از خانه، خودکشی و...... بحث اصلی من اینه!
-
Mahan Xodayi 2 ربطی به دارو نداره! مگه کسی که حجاب آنچنانی نداره حجاب مثل داروه براش؟ حالا من بحث اصلیم سر حجاب نیست چون این خودش یه بحث جداست! هرچند که به زور هیچی درست نمیشه و بدتر میشه.
بحث اصلی من سر تفکرات غلط و قدیمی خانواده هاست( مخصوصا مردان خانواده) که به جای کمک به فرزندانشون باعث اتفاقات بد و ناگوار برای اونا میشن! مثل مرگ، فرار از خانه، خودکشی و...... بحث اصلی من اینه!
Matin Mousavi 1
دارو در مثال اون اسباب بازی بود
به هر حال حرفات زیاد بیجا نیست که گارد گرفت تقرببا حرفات منطقیه -
Matin Mousavi 1
دارو در مثال اون اسباب بازی بود
به هر حال حرفات زیاد بیجا نیست که گارد گرفت تقرببا حرفات منطقیهMahan Xodayi 2
مگه بوکسه
-
این رشته سر دراز دارد:))Mahan Xodayi 2 دقیقا سر دراز دارد
بنظرم آقای Matin Mousavi 1 چیزی که گفتند در کنار صحیح بودنش تا حدودی کلیشه ای هست
اصلش درسته و حرفی توش نیست
ولی خیلی جای صحبت و بحث دارد نمیشه گفت این تعصب کاملا غلطه و باید آزادی کامل باشه و غیر -
Mahan Xodayi 2 دقیقا سر دراز دارد
بنظرم آقای Matin Mousavi 1 چیزی که گفتند در کنار صحیح بودنش تا حدودی کلیشه ای هست
ولی خیلی جای صحبت و بحث دارد نمیشه گفت این تعصب کاملا غلطه و باید آزادی کامل باشه و غیر -
Mahan Xodayi 2 دقیقا سر دراز دارد
ولی خیلی جای صحبت و بحث دارد نمیشه گفت این تعصب کاملا غلطه و باید آزادی کامل باشه و غیر@Fatemeh_Baghaee من دقیقا منظور از آزادی کامل رو متوجه نشدم
-
@Fatemeh_Baghaee من دقیقا منظور از آزادی کامل رو متوجه نشدم
Matin Mousavi 1 اینکه با پدر مادر برادر یا هرچی راحت باشی کاملا قبول دارم
اینکه خانواده بخوان مدام نصیحت کنند و سرکوب اشتباه ترین کاره
خودم سر این قضیه بد آسیب دیدم
کاملا هم درست میگیاما اینکه بگم هرکاری که اون جنس مونث انجام داده هم درست بوده و باید آزادی باشه
روابط با جنس مخالف بدون حد و مرز باشه و همه چی آزاد اینرو قبول ندارماجبار کردن هیچ چیزی رو درست نمیکنه اره صحیحه
ولی اینرو هم باید مدنظر داشت که یکسری چارچوب ها باعث رشد آدمی میشه
هرچیزی تا حد خودش خوبه
اما از حدگذروندن باعث مرض میشهالبته متاسفانه دید عوام مردم ایران و همین تعصبات زیاد و بیجا باعث شده فرزندان با یکسری عقده ها بزرگ شن و این خودش در آینده مشکل سازه
تعصب در حد خودش خوبه نه زیاد -
Mahan Xodayi 2
مگه بوکسه
Matin Mousavi 1 همه چی بوکسه همه چیییی
-
Matin Mousavi 1 اینکه با پدر مادر برادر یا هرچی راحت باشی کاملا قبول دارم
اینکه خانواده بخوان مدام نصیحت کنند و سرکوب اشتباه ترین کاره
خودم سر این قضیه بد آسیب دیدم
کاملا هم درست میگیاما اینکه بگم هرکاری که اون جنس مونث انجام داده هم درست بوده و باید آزادی باشه
روابط با جنس مخالف بدون حد و مرز باشه و همه چی آزاد اینرو قبول ندارماجبار کردن هیچ چیزی رو درست نمیکنه اره صحیحه
ولی اینرو هم باید مدنظر داشت که یکسری چارچوب ها باعث رشد آدمی میشه
هرچیزی تا حد خودش خوبه
اما از حدگذروندن باعث مرض میشهالبته متاسفانه دید عوام مردم ایران و همین تعصبات زیاد و بیجا باعث شده فرزندان با یکسری عقده ها بزرگ شن و این خودش در آینده مشکل سازه
تعصب در حد خودش خوبه نه زیاد@Fatemeh_Baghaee آفرین دقیقا منم همین منظورمه. خب بقیه کشورا هم که به قول آزادی دارن هم یه سری چارچوب و مقررات دارن!! خب همینجور بی در و پیکر نیست! جنگل که نیست
-
@Fatemeh_Baghaee آفرین دقیقا منم همین منظورمه. خب بقیه کشورا هم که به قول آزادی دارن هم یه سری چارچوب و مقررات دارن!! خب همینجور بی در و پیکر نیست! جنگل که نیست
-
Mohammad Lotfi 0 نه نه اصلا کارش اشتباه نیست!! تفکر باید درست باشه!! ببینید رابطههای عادی دختران و پسران در تمام دنیا یه چیز مرسوم و عادیه و هیچ جا هم جنگ و دعوا ندارن با فرزندانشون و اگه هم از راه اشتباه باشه سعی میکنن با فرزندشون صحبت کنن و اونو از راه صحبت حل کنن نه دعوا و سربریدن!!
Matin Mousavi 1 ببین چند وقت پیش داشتم یه مطلب میخوندم میگفت یه دختر ۱۴ ساله با یه پسر تو مجازی دوست شده بعد پسره دعوت کرده خونش اونم رفته و پسره تو خونه تنها بوده و باقی ماجرا...
بعد پسره بهش میگی یا با من فرار میکنی یا همه چیز و به خوانوادت میگم بعد با دختره فرار میکنن میرن شمال و پدر مادرش بعد از یه هفته پیداش میکنن .
اگه اسم این کار اشتباه نیست پس چیه؟!
این دیگه ربطی به دین و حجاب نداره به عقل سلیم مربوطه
حتی یه غیرمسلمون هم میدونه که نباید با کسی که از طریق مجازی باهاش آشنا شده شناختی ازش نداره تنهایی قرار نذاره -
Matin Mousavi 1 ببین چند وقت پیش داشتم یه مطلب میخوندم میگفت یه دختر ۱۴ ساله با یه پسر تو مجازی دوست شده بعد پسره دعوت کرده خونش اونم رفته و پسره تو خونه تنها بوده و باقی ماجرا...
بعد پسره بهش میگی یا با من فرار میکنی یا همه چیز و به خوانوادت میگم بعد با دختره فرار میکنن میرن شمال و پدر مادرش بعد از یه هفته پیداش میکنن .
حتی یه غیرمسلمون هم میدونه که نباید با کسی که از طریق مجازی باهاش آشنا شده شناختی ازش نداره تنهایی قرار نذارهMohammad Lotfi 0 خب اون دختر چرا از فاش شون ماجرا پیش خانواده امتناع کرده؟ اگه ترس نیست پس چیه؟ اگه میگفت که اصلا خودم به خانوادهام اطلاع میدم اینجوری میشد؟ کاری به دین ندارم اون یه بحث جداست! و این چیزا ربطی هم به دین طرف نداره حالا میخواد هر دین یا مذهبی داشته باشه یا اصلا بی دین باشه اینش زیاد مهم نیست! مهم اینه که اون دختر از ترس خانواده خواسته اون پسر رو قبول کرده!
-
حتی یه غیرمسلمون هم میدونه که نباید با کسی که از طریق مجازی باهاش آشنا شده شناختی ازش نداره تنهایی قرار نذارهMohammad Lotfi 0 دقیقا یک آقای وکیل تعریف میکردن که یک دختر یک روز به دفتر من اومد و گفت که با یک پسر حرف زدم و رابطه داشتم حالا اون به این تهدیدم میکنه که اگه با خودم و دوستم همزمان رابطه برقرار نکنی تمام عکس ها و چت هایی که ازت دارم رو به خانوادهات نشون میدم! بعد گفتن که به دختره گفتم که اگه اون پسر به خانوادهات بگه چی میشه؟ گفت که همونجا اونو و منو میکشن! گفتن که من حدس زدم که اون پسر فقط داره یه تهدید الکی میکنه و جرعت نداره که به خانواده دختره بگه چون خودشم نمیخواد مشکل براش پیش بیاد و به دخترخانم گفتم که بگو من به خانواده ام میگم و دیگه نمیتونم هرچی میخواد بشه! بعد پسره میگه که خب چرا میخوای بگی و از این حرفا و بعد از یه مدت کلا گم و گور شد و اثری ازش نموند! و حدسم درست از آب دراومد!
اینه درد ما!
-
Matin Mousavi 1
سلام
بشدت موافقم
والدین و برادرا باید با دختر و خواهرشون دوست باشن.
در رابطه با حرف های شما Mr. Perfect خودتون بهتر میدونید که درست نیست اشتباهات افراد باحجاب اطرافتون رو به همه تعمیم بدید و حرمت چادر رو پایین بیارید. در هر دو گروه (با حجاب یا کم حجاب(عذرخواهی میکنم که افراد رو گروه بندی میکنم)) خوب و بد وجود داره(چه تو این زمان و چه تو زمان خود پیامبر)
مثل هر گروه دیگه ای.
از شما چه پنهون من هم ی مدت این دید رو نسبت به پسرا داشتم چون نمونه ها و داستان های خیلی بدی اطرافم دربارشون شنیده یا دیده بودم ولی بعد که بیشتر در جامعه قرار گرفتم فهمیدم نه ، درست نیست همه رو به ی چشم دید.
موفق باشیدHhh Hh
سلام
منم نمیدونم شاید بعدا نظرم عوض بشه ببینید دلیل این ذهنیت من این هست من خیلی خیلی کارها و ضربات رو از افراد که خود را قرآنی و باحجاب کامل معرفی کردن خوردم و دیدم متاسفانه الان ذهنیت منفی به اونا دارم البته میگم شاید نظرم من کاملا بد باشه ولی چون من این رفتارها رو در جامعه آماری بالایی دیدم میگم به چشم دیدم که دزدی کردن ، مال حرام خوردن ، دست به بیت و مال بچه های یتیم زدن و ... .بنده واقعا قصد توهین به گروه خاصی رو نداشتم اگه سوءتفاهمی پیش اومده من معذرت میخوام
-
الان از اونا اونقدر بدی دیدم که فقط فکر میکنم که اونا چادر رو روی بدی هاشون میکشن.
روی مسئله چادر هم هر از گاهی با خواهرم مخالفت میکنم که نندازه رو سرش.
متاسفانه. البته اون کشورهایی رو حجاب ندارن رو در کتب اونقدر که بد و با فساد فراوان به ما معرفی کردن هم نیست به چشم دیدم که درسته در مدارسشون کلاسها مختلط هستن ولی واقعا دخترا و پسرا مثل اینجا به هم کاری و حسی ندارن.
️
Mr. Perfect
سلام
امیدوارم خوب باشید
نمیخواستم توی این موضوع شرکت کنم ولی یک چیزی مانعم شد
واقعا اذیت میشم دائما دارن کشور ها رو باهم از نظر فرهنگ و دین و اخلاقیات با هم مقایسه میکنن
این خیلی کار اشتباه و غلطیه
یه مثال عرض میکنم در مورد همین موضوع تاپیک:
حجاب یعنی چی؟!
توی ایران حجاب کامل یعنی یک خانومی با روسری چادر باشه(بدن کامل پوشیده) و یک آقایی با لباس آستین بلند باشه و شلوارش تنگ نباشه
حالا بیاید ببینیم حجاب رو توی کشور های اروپایی چطور تعریف شده!
خانوم ها و آقایون نهایت آزادیش ن تیشرت و شلوارک باید باشه (کاری به مکان هایی مثل لب ساحل و.... ندارم)
این یک مثال خیلی پیش پا افتادست
اونا از بچگی یاد گرفتن و فطرتشون اینطوری رشد کرده که کنار جنس مخالف هم که باشن در احساساتشون اثر نداره
اما توی کشوری که از بچگی زمانی که ما هنوز زبون باز نکردیم هی این جمله تو گوشمون خوندن پسرا با پسرا دخترا با دخترا چه توقعی دارید واقعا؟!فکر نکنید توی همه ی کشور ها آزادی هست جز ایران اینطور نیست
شما همین الان با بدنی عریان برو بیرون ببین نمیگیرنت
پس نگید توی خارج آزادی کامل هست!
درسته در غرب این آزادی شروع شیرینی داشت ولی داره به پایان تلخ تبدیل میشه (نمیخوام بازش کنم خودتون تا تهش برید)
و نکته دیگه این که حق ندارید این فساد ها رو به پای دین بزارید
مثل اینکه من بگم چون فلان پسر یه دختری رو به بازی گرفته پس بقیه هم همینطورن(البته که مدتی همین عقیده رو داشتم ولی فهمیدم اشتباه)
چادر سر نکنیم چون هر فسادی هست از همون آدمایی که زیر اون چادر هستن داره سر چشمه میگیره
باشه قبول
پس نتیجه میگیرم این همه پسر که نمیخوام بگم چه کار هایی کردن، چون از جنس هم هستن پس همشون شبیه همن و دیگه ما خانوما نباید بریم طرفشون و ازشون دوری کنیم
قبول دارم به اسم دين هر کاری دلشون میخواد میکنن
ولی دلیل نمیشه که همه چیز به پای هم نوشت
و الان هم کشت و کشتار هایی که راه انداختن به اسم غیرت و تعصب همین چیزی بود که عرض کردم
معذرت میخوام ولی هر غلطی میخوان میکنن بعد به پای غيرت تمومش میکنن
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و به نحو احسنت برداشت بشه
یا علی -
Mr. Perfect
سلام
امیدوارم خوب باشید
واقعا اذیت میشم دائما دارن کشور ها رو باهم از نظر فرهنگ و دین و اخلاقیات با هم مقایسه میکنن
حجاب یعنی چی؟!
توی ایران حجاب کامل یعنی یک خانومی با روسری چادر باشه(بدن کامل پوشیده) و یک آقایی با لباس آستین بلند باشه و شلوارش تنگ نباشه
خانوم ها و آقایون نهایت آزادیش ن تیشرت و شلوارک باید باشه (کاری به مکان هایی مثل لب ساحل و.... ندارم)
اونا از بچگی یاد گرفتن و فطرتشون اینطوری رشد کرده که کنار جنس مخالف هم که باشن در احساساتشون اثر نداره
اما توی کشوری که از بچگی زمانی که ما هنوز زبون باز نکردیم هی این جمله تو گوشمون خوندن پسرا با پسرا دخترا با دخترا چه توقعی دارید واقعا؟!فکر نکنید توی همه ی کشور ها آزادی هست جز ایران اینطور نیست
درسته در غرب این آزادی شروع شیرینی داشت ولی داره به پایان تلخ تبدیل میشه (نمیخوام بازش کنم خودتون تا تهش برید)
مثل اینکه من بگم چون فلان پسر یه دختری رو به بازی گرفته پس بقیه هم همینطورن(البته که مدتی همین عقیده رو داشتم ولی فهمیدم اشتباه)
چادر سر نکنیم چون هر فسادی هست از همون آدمایی که زیر اون چادر هستن داره سر چشمه میگیره
باشه قبول
پس نتیجه میگیرم این همه پسر که نمیخوام بگم چه کار هایی کردن، چون از جنس هم هستن پس همشون شبیه همن و دیگه ما خانوما نباید بریم طرفشون و ازشون دوری کنیم
و الان هم کشت و کشتار هایی که راه انداختن به اسم غیرت و تعصب همین چیزی بود که عرض کردم
یا علیخیلی ممنون که اینا رو گفتید.
هی می خواستم بیام بگم هی گفتم دوباره بحث شروع میشه.
اینکه این جمله رو تماما باید بدونیم
و تمام.
دین رو با پیروان یا پیور نما ها یا هرچیز که اسمش رو می زارید نشناسید و معرفی نکنيدببخشید ا ولی هرکی که مثلا خودشو رو مسلمون
با ایمان و مذهبی معرفی می کنه.
هر کاریم خلاف اون دینه بکنه.ایا واقعا دین اون کار هایی هست که اون افراد می کنند؟؟؟
دین رو با قران و گفته های پیامبر بشناسید و تمام.
دلیل نمیشه هر چی جز این از پیروهای دینی بیینیم بچسبونیم به دین و گفته های اسلام رو با اون ا نشون بدیم. و بدون منطق و استناد به قران و گفته اسلام باوری که از دیدن پیروان یا حالا هر کسی که بیان به مسلمون بودن کرده رو باور کنیم و بیان کنیم.
همین
-
Mr. Perfect
سلام
امیدوارم خوب باشید
حجاب یعنی چی؟!
باشه قبول
یا علیسلام
پیشاپیش اگه سوءتفاهمی پیش بیاد معذرت میخوام قصد توهین به هیچ چیز و کسی رو ندارم
من کشورها رو با هم مقایسه نکردم ولی میگم اونجوری هم میگن اونا در فساد غرق هستن و اونا کلا بد هستن نیست به والله نیستن من یکسال در مدارس خارج از کشور خوندم و به چشم روابط دخترا و پسرا ها رو دیدم اونا هم برا خودشون حد و حدود دارن ولی حجاب ندارن مگه دخترا انسان نیستن که بخوام راحت زندگی کنن همش حجاب و پوشیدگی و تو خونه موندن و ... .
اگر به وضعیت کشورهای اسلامی و غیراسلامی نگاه کنید خواهید دید پس چرا کشور های غیر اسلامی و از دید ما بی دین در رفاه کامل هستن ولی در کشور های اسلامی همش جنگ و فساد اخلاقی و مالی و گرسنگی و ... هست.پس اینا به حجاب و اینا ربطی نداره چون ما از کودکی دختر و پسر رو از هم جدا کردیم اونا بعد از بزرگ شدن فکر میکنن چیه سریع در دانشگاه که کلاس ها مختلط میشه اتفاقاتی میفته که دیگه خودتون میدونید در حالی که اگه عادی سازی میشد از کودکی کنار هم بودن همچین حس هایی به هم نداشتن.
ببخشید که طولانی شد
-
سلام
پیشاپیش اگه سوءتفاهمی پیش بیاد معذرت میخوام قصد توهین به هیچ چیز و کسی رو ندارم
من کشورها رو با هم مقایسه نکردم ولی میگم اونجوری هم میگن اونا در فساد غرق هستن و اونا کلا بد هستن نیست به والله نیستن من یکسال در مدارس خارج از کشور خوندم و به چشم روابط دخترا و پسرا ها رو دیدم اونا هم برا خودشون حد و حدود دارن ولی حجاب ندارن مگه دخترا انسان نیستن که بخوام راحت زندگی کنن همش حجاب و پوشیدگی و تو خونه موندن و ... .
اگر به وضعیت کشورهای اسلامی و غیراسلامی نگاه کنید خواهید دید پس چرا کشور های غیر اسلامی و از دید ما بی دین در رفاه کامل هستن ولی در کشور های اسلامی همش جنگ و فساد اخلاقی و مالی و گرسنگی و ... هست.پس اینا به حجاب و اینا ربطی نداره چون ما از کودکی دختر و پسر رو از هم جدا کردیم اونا بعد از بزرگ شدن فکر میکنن چیه سریع در دانشگاه که کلاس ها مختلط میشه اتفاقاتی میفته که دیگه خودتون میدونید در حالی که اگه عادی سازی میشد از کودکی کنار هم بودن همچین حس هایی به هم نداشتن.
ببخشید که طولانی شد
Mr. Perfect مثل پروفایلتون perfect