هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نخسته ساقی
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فدات
شبت آروم -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساقی ساقی ای ساقی
-
به دقت نگا کنُ یکیشو انتخاب کن^^نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma 8
-
بنظرتون کدوم یک از بچه ها در این تصویر به ظاهر کم عقل و بی احتیاط تر به نظر می رسد؟نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma c
-
یکیشو انتخاب کن؟:]نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma 1
-
دستای مشت شدتون شبیه کدومشه؟نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma a
-
چه چیزی توجهتو تو نگاه اول جلب کرد؟نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma ادم فضایی.. اکهه
-
کدوم از مسیرها براتون ترس بیشتری داره؟!نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma b
-
@Saghi-Mortazavi
بزا ببینیم بقیم هستن:]نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma من ک گفتم حالا امیدوارم حال داشته باشی نتایجشو بگی
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری بگو دیگه
انتظار نداری که برم اونهمه رو بخونماوکی
خاطرات نوع برخوردم با بچه های اینجا .. جو صمیمی که اینجا حاکم بود و ... -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A جواب همه رو دادی الا من
دیگه کراشم نیستی الاخشانس اوردی این پیامتو دیدم
مهم نیسنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A جواب همه رو دادی الا من
دیگه کراشم نیستی الاخشانس اوردی این پیامتو دیدم
مهم نیسشعور نداری خب
باید مثل مبین جوابتو میدادم -
Sharllot احتمالا
سجاد ازین رفیقت بپرس وقتی زندگی براش تکراری میشه؛ یه ته فنجون سرکه سیب اینا نمیخوره؟ یا مثلا یه لیوان گلاب...
@سجاد-ذوالفقارینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot احتمالا
سجاد ازین رفیقت بپرس وقتی زندگی براش تکراری میشه؛ یه ته فنجون سرکه سیب اینا نمیخوره؟ یا مثلا یه لیوان گلاب...
@سجاد-ذوالفقاریمتسفانه اف لاین شد
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا بارن اومده
منتظر خبر از طرف کارگاهیم خدا کنه تعطیل بشه یه عالمه کار دارم که باید انجام بدم -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kosar A003
بیا جرعتشو دارم پرسیدم
حالا خودت بگو معنیشو -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این سریال جادوگر خدااااسس
میگه تو آب نگاه کن
چی میبینی؟
میگه یه آشنا
میگه همزادته اون باهاش دست بده -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری بگو دیگه
انتظار نداری که برم اونهمه رو بخونماوکی
خاطرات نوع برخوردم با بچه های اینجا .. جو صمیمی که اینجا حاکم بود و ...نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری اره راس میگی این تاپیک برکتی نداشت
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوووووون
-
@m-hmt
خوبی مبینا جون؟!نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 بهترم
عروس کرونایی
️
-
@m-hmt
ممنون مبینای عزیزم
دیگه این اواخر حس میکردم جایی برای لاغر شدن ندارم
داره استخومنام آب میشه
تا تهیه اکسیژن هم رفتیم
سلام
چطوری گلم؟!
چه خبر مهربون؟!نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNafas Hadian 0 بهترم از بیمارستان در اومدم رفتم ارایشگاه
فردا عروسیمه و میگن کرونا گرفتتم
قرار بود امین بگیرم کرونا پیش دستی کرد