فراخوان شب زنده داران آلا!
-
سلام بازم که دیر کردم .دیروز خوب شروع کردم ولی یه اشتباهی کردم رفتم کتابخونه اونجا هم انقدر سروصدا بود یکمی سرعت مطالعه امو اورد پایین نشد که برنامه کامل اجرا بشه ان شا الله دفعه ی بعد با خبر خوب میام
-
نمیشه!!!!
نمیشه رو برنامه درس خوند...
مثه اینکه همین شب زنده داری بهتره -
-
سلام دوستان خداقوت......خداروشاکرم که بهم لطف کرد و تونستم برناممو امروز دیگه برسم ...وچیزی ازش ن مونه.....دوستان حس می کنم انرژِی تون افتاده خواهش می کنم یکم با طراوت تر تلاش کنید و به هدفتون بیندیشید دیگه چیزی به تحقق رویا ها مون نمونده...دیگه چیزی به پایان یافتن تلاش یکساله شبانه روزیمون نمونده...ما که نمی خایم اخر کاری سر رشته امور از دستمون خارج بشه...پس با قدرت اغاز میکنیم.......و اما برنامه امروز//جمع بندی فصل 7 فیزیک 4و حل تست های 10 سال کنکور+بررسی و مرور مبحث مشتق+جمع بندی سطر به سطر کتاب شیمی 2 و حل تست 10 سال+فیزیک 3 مغناطیس و حل تست 10 سال و جمع بندی+جمع بندی حد و پیوستگی و مثلثات و حل تست های بازیابی کانون و 10 سال+.....امروزو عمومی تو برنامم قرار ندادم ...تمرکز ویژه روی مبحث الکتریسیته ساکن و جاری و خازن فیزیک 3 و بررسی نکات..........//..دوستان نمیدونین چه امید وانرژی طول روز دارم وقتی به این فکر میکنم که ساعت 3 میام و تشریح میکنم وضعیتمو وتلاش می کنم به نحو احسن کارمو انجام بدم...خیلی ممنون از همه کسایی که بهم و به هممون انرژی میدن.....
...بریم و اماده شیم برای امروز ان شاءالله امروزم روز عالی خواهد بود برای هممون...
-
سلام عرض شد خدمت رقبا و رفقا
-
سلام بچه ها منم هستم ..
-
سلام دوستان
امیدوارم باانرژی بخونید وخسته نشده باشید
باتوجه به اینکه ماه مبارکه رمضانه ودرروز شایدبدلیل غلبه گرسنگی وتشنگی رمق درس خوندن بیشتر نباشه وبخواین درسارودرشب بخونید گفتم که یه تاپیک بزنیم وباهم ازافطارتاسحردرس بخونیم ٬فقط فقط فقط درس بخونیم !
میدونیدکه اگه همه باهم بخونیم انگیزه ای میشه برای بیدارموندن شبودرس خوندن
(حس رقابت مفیدبوجودمیاد).
حالاهرکسی که موافقهبیاداعلام کنه تا باهم تحت عنوان کنکوریای الا درس بخونیم ومشکلات درسیمونو باهم برطرف کنیم و....
مامنتظریم امیدوارم که استقبال کنید وباهم بخونیم ان شاءالله.
ببخشیدکه پرحرفی کردم .موفق باشیدوپیروز
قراره دوباره بادوستان این تاپیکوراه بندازیم درسته ماه رمضون نیست ولی 5ماه زمان خوبیه برای رسیدن به هدف .@فاطمه-کنکوری mn hastm
-
سلام دوستان یه چند روز نبودم...اما داشتم کارمو به نحو احسن انجام میدادم و به قولم پایبند بودم اما در سکوت.. راستش چون فردا ازمون قلمچی دارم برنامه ریزی کرده بودم خوب بشه نتیجم و مزد زحماتمو بگیرم...برا همین مشغول بودم شدید...و از این بابت از همه عذر می خام. این از اینجا
.....اما دارم برنامه ریزی میکنم روش بقچه ای رو ان شا ءالله از روز شنبه پیاده بکنم و دیگه دروس رو ببندم....جمعه که فرداست ارزیابی ازمون رو به طور کامل انجام میدم و دروس عمومی رو مرور میکنم...و از روز شنبه برناممو پیاده میکنم..دوستانی که علاقه دارن به روش بقچه ای جمع بندی داشته باشن تا خیالشون از دروس راحت بشه میتونن بهم بگن تا برنامه ریزی کنیم ...خوش حالم که با قدرت شرکت می کنید پچه ها امید وارم هممون در یک خط ویژه و با قدرت سر جلسه کنکور حاظر شده و موفقیت رو به ارمغان بیاریم
......در سایه سار ایذد منان....:hand:
-
@سعیداریایی سلام پس الان داریم چیکار میکنیم ..؟
-
خوب فرقی نداره...باشه اینم نظرییه..مشکلی نیس..
-
من که فردا قلمچی رو بدم می خام جمع کنم به روش بقچه ای..
-
حالا فرقی ام نداره از 3 تا 3 روز بعد یا از 10 صبح تا 10 صبح فردا
-
بقچه ای روشیه که ما میایم در نظر میگیریم مثلا درس ریاضی رو که قبلا خوندیم و تست کار کردیم رو تو یه بازه چند روزه جمع میکنیم میزلریم کنار تا خیالمون از اون درس به طور کلی راحت بشه
-
@سعیداریایی سلام آقا سعید من پایه ام
فقط از 6 تا 8 رو استراحت کنیم بعد ادامه بدیم چطوره ؟ -
@سعیداریایی امروز رو هستید ؟
-
پس تا ساعت 6 بیایم اینجا به هم روحیه بدیم ک بخونیم
-
اوکی فعلا
-
قا سعيد امروز شما چی میخونید ؟