هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
همیشه کار من گیره
بعد ۶ ماه منتظر نوبت بودن
میدونم،الان میاد میگه بدلیل کرونا مطب تعطیله
ای تو روحت -
و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست؛ از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند..
امیدوارم با بودنم حالتون رو خوب کرده باشم و اگه یه وقت ناراحتی پیش اومده، من رو بخشیده باشید (:
مراقب خودتون باشید خدانگهدارتون.. -
و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست؛ از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند..
امیدوارم با بودنم حالتون رو خوب کرده باشم و اگه یه وقت ناراحتی پیش اومده، من رو بخشیده باشید (:
باشه اوکی
دیگه گوشیم دست خودم نیست
این طوری میشه مه اخر شب ها احتمالان بیاد دستم و شایدم صبح ها.@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه اوکی
دیگه گوشیم دست خودم نیست
این طوری میشه مه اخر شب ها احتمالان بیاد دستم و شایدم صبح ها.صب نیای کلا بهتره ولی اگر کاری داری و واجبه اوکیع
همون شب بعد تموم شدن دریافت
موفق باشی -
مراقب خودتون باشید خدانگهدارتون..Negin_M در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مراقب خودتون باشید خدانگهدارتون..خداحافظت
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm مرسی خوبم
خداروشکر که خوبین
چه خبرخداروشکر ک خوبی.
️
سلامتی بیکاری
تو چ خبر ؟اوضاع خوبه؟درس اینا -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm خوش بگذره
بد نیست میگذرونیم باهم فعلا همچنان منتظر صلحمرسی
هنوز صلح نکردی؟ بزن شتکش کن بابا
-
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه اوکی
دیگه گوشیم دست خودم نیست
این طوری میشه مه اخر شب ها احتمالان بیاد دستم و شایدم صبح ها.صب نیای کلا بهتره ولی اگر کاری داری و واجبه اوکیع
همون شب بعد تموم شدن دریافت
موفق باشی -
Michael Vey
میشه یه لحظه پی ویتون رو باز کنید
یه چیزی میخوام براتون بفرستم@farzam-yousefi بازه بیب