هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 برنامه نویسی گروهی انجام میدم باید اولیوت رو بدم به اون گروه
 ولی بقیه رو حتما واب میدم رفقاالانم مثلا میخواستی بگی استادی و دانش آموز زیر دستته ها؟ باشه باشه      نه اتفاقا برنامه نویسی استاد و شاگرد نداره نه اتفاقا برنامه نویسی استاد و شاگرد نداره
 گروه زدیم دور هم یاد بگیریم ولی متسفانه بقیه اعضا کلا تو باقالیان اینجوریه که من شدم استاد  
 و الا چیزی بلد نیستم   ️ ️  الانم مثلا میخواستی بگی خیلی متواضعی ها؟ 
 باشه باشه   @Saghi-Mortazavi 

لایک ساقی
- 
@F-Seif-0 
 لیموشو بدم ،هلوشو بدم؟ 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا وقتی انداخمتون تو صف متوجه میشید چند نفر مخاطب هست   
- 
@Saghi-Mortazavi       
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا وقتی انداخمتون تو صف متوجه میشید چند نفر مخاطب هست   @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا وقتی انداخمتون تو صف متوجه میشید چند نفر مخاطب هست    
- 
@Saghi-Mortazavi 

لایک ساقی
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه غلطی کردم واسه یکی ویس فرستادم دستم بند بود 
 حاجی مگه دیگه ول میکنه     ️ ️   ️ ️   ️ ️
 میگم " سلاممیگه متوجه نشدم ویسش کن     الان مثلا میخواستی غیر مستقیم بگی صدات قشنگه؟ 
 باشه باشه  نه مستقیم گفتم    در هر صورتی ،ما پیامتم بزور میخونیم    ️ ️ @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه غلطی کردم واسه یکی ویس فرستادم دستم بند بود 
 میگم " سلاممیگه متوجه نشدم ویسش کن     الان مثلا میخواستی غیر مستقیم بگی صدات قشنگه؟ 
 باشه باشه  نه مستقیم گفتم    در هر صورتی ،ما پیامتم بزور میخونیم    ️ ️ خب مگه من چی گفتم ؟  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا گفتی 
 همین
 یه عالمه پیوی جواب نداده داره
 ووووواااااااای    ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدید ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدید0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا گفتی 
 همین
 ووووواااااااای    ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدید ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدیدبه من نگو استاد     ️ ️ 
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 ولی بقیه رو حتما واب میدم رفقاالانم مثلا میخواستی بگی استادی و دانش آموز زیر دستته ها؟ باشه باشه      نه اتفاقا برنامه نویسی استاد و شاگرد نداره نه اتفاقا برنامه نویسی استاد و شاگرد نداره
 گروه زدیم دور هم یاد بگیریم ولی متسفانه بقیه اعضا کلا تو باقالیان اینجوریه که من شدم استاد  
 و الا چیزی بلد نیستم   ️ ️  @سجاد-ذوالفقاری منم هستم سجاد ... اد کن 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 باشه باشه   @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 باشه باشه   اره دقیقا 
 باهوش شدی  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi علاوه بر اون خواسته بگه خیلی پر مخاطبه و اینا مثلا عا گفتی 
 همین
 ووووواااااااای    ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدید ها باشه استاد فمیدیم سرت شلوغه شدیدبه من نگو استاد     ️ ️ @سجاد-ذوالفقاری شما برو به گروه برس مزاحمت نمیشیم عزیز  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه غلطی کردم واسه یکی ویس فرستادم دستم بند بود 
 باشه باشه  نه مستقیم گفتم    در هر صورتی ،ما پیامتم بزور میخونیم    ️ ️ خب مگه من چی گفتم ؟  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یه غلطی کردم واسه یکی ویس فرستادم دستم بند بود 
 باشه باشه  نه مستقیم گفتم    در هر صورتی ،ما پیامتم بزور میخونیم    ️ ️ خب مگه من چی گفتم ؟  تو؟ 
 تو کلا چرت و پرت میگی  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 باشه باشه   اره دقیقا 
 باهوش شدی  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 باشه باشه   اره دقیقا 
 باهوش شدی  وووووویییییییی 
 سقف ریخ از این همه صداقت   
- 
@سجاد-ذوالفقاری منم هستم سجاد ... اد کن مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری منم هستم سجاد ... اد کن شما یه دو بزن به حساب من 
 تا ثبت نامتون کنم  
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: پیوی هارو جواب میدم بخدا ناراحت نشید    ️ ️   ️ ️   ️ ️
 و الا چیزی بلد نیستم   ️ ️  @سجاد-ذوالفقاری 
 اگر آموزش دارید به منم یاد بدید

|
 |

شعردانه
شعردانه

کلاس های استاد ذوالفقاری با کمترین هزینه برگزار میگردد
 کلاس های استاد ذوالفقاری با کمترین هزینه برگزار میگردد