هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
_MILAD_ ن داوش ما مازندرانیم هوا همیشه صاف و تمیز و خنکه Michael Vey هوای شرجی از این الکیا ؟ 
- 
Michael Vey 
 22 راز ...........@farzam-yousefi اهاااااااا.. ن هنوز. چون باید کدش ب گوشی میومد من با کامپیوترم زیاد ب گوشیم دسترسی ندارم 
- 
@farzam-yousefi اهاااااااا.. ن هنوز. چون باید کدش ب گوشی میومد من با کامپیوترم زیاد ب گوشیم دسترسی ندارم 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Negin_M 
 میای یا لو بدم ؟     ️ ️حااججججیییییی 
 فک کردم رفته که    
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Negin_M 
 فک کردم رفته که    @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Negin_M 
 فک کردم رفته که    کپسول اکسیژنش خیلی قویه لعنطی   
 به زور شکارش کردم
- 
@sania-Andiravan 
 وات هپن ؟ 
- 
Michael Vey هوای شرجی از این الکیا ؟ _MILAD_ باااوش داووش هرچقد میخوای تو سر مال بزن ولی این حقیقت ک مازندران همیشه هواش خوب و تمیزه تغییر نمیکنه    
- 
mriaw عهه هم استانی Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: mriaw عهه هم استانی اینجا خیلی هم استانی و همشهری پیدا کردم :))) 
- 
@farzam-yousefi بمولا سایتشو پین کردم:*> 
- 
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هوفففف 
 این وضعیت اصلا اوکی نیستسانیا خانم 
 نگین زیرآب رویت شده
 نمیخوای بکشیش بیرون ؟   ️ ️   
- 
@farzam-yousefi بمولا سایتشو پین کردم:*> Michael Vey 
 رواله
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @sania-Andiravan 
 وات هپن ؟ چیزی نیست اوکی میشه 
 فقط ذهنم درگیره نگران کنندس
- 
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: mriaw عهه هم استانی اینجا خیلی هم استانی و همشهری پیدا کردم :))) mriaw :>>> 
 کدوم شهر:>
- 
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Negin_M 
 به زور شکارش کردم@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Negin_M 
 به زور شکارش کردمباوووو به مام بده 
 ما تهش یه روز تلاش کنیم اون زیر بمونیم  
 Negin_M

|
 |

شعردانه
شعردانه