هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اوکیه
میتونم تصور کنم وقتی امتحان کردید الان چه طوری بودید
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to خانوم لوبیا on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
روزی در جنگل شیر میگه که همهی زرافهها رو باید بکشید!!
بعد ببر یه فیل رو میبینه که داره فرار میکنه! میگه تو که زرافه نیستی چرا فرار میکنی؟؟
فیل میگه که آخه شیر، خر رو مامور این کار کرده!!!!
-
خانوم لوبیاreplied to Succinate on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan
سانیا من بابا نیستم -
Helorikaareplied to Matin Mousavi 1 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
امتان نکردم -
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Helorikaa on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@Felli
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Hamid.s on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اول طبق احترام خانوم ها
زهرا خانوم
سانیا خانوم
سونیا خانوم
فاطمه خانوم
خانوم مرتضوی
کیمیا خانوم
آقا متین
آقا سجاد حالتون خوبهتشکر شما خوبید؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to خانوم لوبیا on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
سانیا من بابا نیستمنه نه این اصطلاح خودمه
اون بابا نیست
منظورم اینه باحالی دمت گرمه مخلصماین مدلیی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Helorikaa on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
والا در این حد
یجوری از شیشه های عینک میگیرن
بعد واهاییییییییییی سرم درد گرف چجوری میزنی اینوووووووووووو
واهاییی ( با صدای فرشاد سایلنت که صدای آرمی ها درمیاره خونده بشه )بعد دست شون هم چربه
دقیقاااااابعد میگن بگیر بگیر -
یک پلشت،هیچ گاه تمام نمیشود
بلکه از غیبتی به حضوری دیگر منتقل میشود
"نیوتن"amir ahmadi
@Saghi-Mortazavi
0-0ftm
@سجاد-ذوالفقاری
@sania-Andiravan -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to _Biliifti_ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Narjes-Hashemi نظرت با ی غیبته دیگه چیه پلشت
-
@soniaaa اخر ۹۰ تا نزدم.. ۳۰ تا زدم
-
گشنه بودم،گشنه تر شدم
-
@M-Zngne می تو
-
Michael Veyreplied to Parsa Amini on ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini ن بابا مشاور کجا بود فانتزیای درسی خودمه البت یکی از بچه های انجمن بهم کمک کرد ی برنانه بنویسم ولی خب
-
من داشتمو خودمو ب نون پنیر قانع میکردممممم چرا نذاشتی🥲
@Narjes-Hashemi
404757/1000113